Neuveriteľný luxus! Pozri, kde sa môžeš ubytovať za 13 000 € a viac za noc

Neuveriteľný luxus! Pozri, kde sa môžeš ubytovať za 13 000 € a viac za noc
  • 28.07.2023
  • Michaela Kožáková

Všetci radi cestujeme. Či už je to dovolenka letecky do ďalekých destinácií, dovolenka autom do Chorvátska alebo víkendový pobyt u jedného z našich susedov. Mnohí z nás si nevedia predstaviť leto bez poriadnej dovolenky pri mori alebo niekde pri jazere. 

Leto je už pomaly v polovici. Letiská sú plné nadšených dovolenkárov, ktorí cestujú do svojej vytúženej destinácie, hotely praskajú vo švíkoch a pláže sa hemžia turistami, ktorí sa nevedia nabažiť kúpania a potápania sa v mori. 

Niektorí už svoju dovolenku majú za sebou, iní si radi počkajú na last minute dovolenku, aby ušetrili nejaké to euro navyšše a možno zopár z nás sa nevie dočkať cestovania počas zimných mesiacov. 

Dnes je ponuka letných zájazdov skutočne široká a vycestovať na príjemnú dovolenku si môže dovoliť skoro každý. Záleží len na vašom rozpočte. Cestovné kancelárie ponúkajú rôzne kategórie hotelov a ubytovacích zariadení, od tých najjednoduchších až po tie najluxusnejšie. Poďte sa s nami pozrieť na zopár najdrahších hotelov, ktoré ponúkajú nadštandardné služby. Z tých cien sa vám poriadne zatočí hlava!

Neprehliadni: TOTO sú najtrápnejšie veci, ktoré robia cestujúci v lietadle a robíš ich aj ty!

Maldivy

Zdroj: INSTAGRAM(travelwithme263

Park Hyatt Maldives Hadahaa, Maldivy

Túžite po nezabudnuteľnej dovolenke pri mori? Vyberte sa na Maldivy a priamo do hotela Park Hyatt Maldives Hadahaa. Budete však musieť siahnuť poriadne hlboko do vrecka, pretože noc v prezidentskej vile vás bude stáť neuveriteľných 13 000 eur!

51 luxusných víl a opulentná rezidencia Overwater Reef s 3 spálňami zasadená medzi tropickú zeleň len pár krokov od pláže alebo vily nad vodou s priamym prístupom k lagúne sľubujú idylické útočisko na súkromnom ostrove pre páry a rodiny. 

Predtým, ako si pochutnáte na čerstvých rybách z lagúny, objavte krásy tohto pozemského raja. Podľahnite šnorchlovaniu a potápaniu medzi morskými korytnačkami, čiernymi útesovými žralokmi, barakudami, rajami a farebnými druhmi tropických rýb a vychutnajte si plávanie v trblietavých azúrových vodách.

Burj

Zdroj: INSTAGRAM/lburjalarab

Burj Al-Arab, Dubaj

Burj Al Arab, najznámejší dubajský hotel a svetová ikona arabského luxusu, bol uvedený na trh ako vôbec prvý sedemhviezdičkový hotel na svete. Hotel v tvare plachetnice bol vyhlásený za najlepší mestský hotel v severnej Afrike a na Strednom východe na zozname 5 obľúbených mestských hotelov roku 2023. Tento jedinečný hotel tiež mnohí považujú za najluxusnejší hotel na svete.

Burj Al Arab uspokojí každé želanie aj toho najnáročnejšieho klienta. Ponúka mnoho služieb vrátane kyvadlovej dopravy rôznymi luxusnými vozidlami, ako sú Rolls-Royce a Lamborghini, helikoptérou, bohaté večerné podujatia, vynikajúcu kuchyňu a luxusné izby a apartmány. A koľko vás vyjde noc v tomto hoteli? Od 26 000 eur. 

The Plaza

Zdroj: INSTAGRAM/bobbyfingers

The Plaza, New York

Ak neviete, kde by ste utratili peniaze, vyberte sa do čarovného New Yorku a ubytujte sa v kráľovskom apartmáne hotela The Plaza. Za jednu noc tu zaplatíte 36 513 eur.

Do apartmánu s rozlohou 37 000 metrov štvorcových vedie súkromný výťah. Apartmán má 3 spálne, 3 kúpeľne, salónik, samostatnú jedáleň s kapacitou až 12 osôb a posilňovňu. Každá z miestností je vybavená tým najmodernejším a najluxusnejším nábytkom. Zo spálne sa vám naskytne nádherný výhľad na piatu avenue. K dispozícii máte i 24-hodinovú službu komorníka.

Pozri aj: Bývalá hotelová manažérka upozorňuje na nástrahy počas dovolenky – tieto 2 veci by v hoteli nikdy nepoužila!

Fiji

Zdroj: PINTEREST/jetsetter.com

The Hilltop Villa na ostrove Laucala, Fidži

Hilltop Villa predstavuje nádherný prírodný raj na Fidži – jedno z najväčších svetových súkromných ostrovných letovísk s iba 25 vilami. Tento unikátny rezort ponúka kilometre hustých lesov, kokosové háje, hučiace vodopády a viacero bazénov, golfové ihrisko, tenisové kurty či božské kúpele.

Toto neskutočné miesto sa nachádza na vrchole zelených kopcov s panoramatickými výhľadmi na neuveriteľne bujnú džungľu a jasne modrú vodu. Tento luxus môžete zažiť od 41 000 eur za noc.

Sumbarine

Zdroj: PINTEREST/luxuo.com

Hotel The Lover's Deep Luxury Submarine

Jedinečný zážitok z ubytovania a skutočne luxusnú dovolenku ponúka hotel The Lover's Deep Luxury Submarine. Ide o najdrahší hotel na svete, kde noc vyjde 266 546 eur! Hotel - ponorka sa nachádza pri Svätej Lucii a podľa požiadaviek hostí sa pohybuje po Karibiku. 

Vychutnajte si ubytovanie v 5- hviezdičkovom hoteli v morských hlbinách, ktoré zahŕňa vlastného kapitána, súkromného kuchára a komorníka, transfery motorovým člnom či helikoptérou. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 14.03.24 10:01

karma
-1.00

Fúú to akože vážne a to sa tam aj niekto ubytuje

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní