Cviky pre pevný zadok majú svoje pravidlá - spoznaj najčastejšie chyby!

Cviky pre pevný zadok majú svoje pravidlá - spoznaj najčastejšie chyby!

Niektoré ženy berú návštevu fitka ako výzvu, iné sa pri predstave cvičenia striasajú. Chápeme, niekedy je dosiahnutie dokonalej postavy naozaj nikdy nekončiacim zápasom.

Cvičenie zadku patrí určite medzi náročnejšie ciele. Platí to najmä v prípade, ak sa nám tuky ukladajú presne na tých miestach, ktoré chceme mať krásne a vypracované.

Ukladanie telesného tuku niekedy neovplyvníme. Pri dodržaní určitých pravidiel však môžeme dosiahnuť lepšie, rýchlejšie a viditeľnejšie výsledky. Poriadne si ich zapamätajte a ukážte ľuďom v posilňovni ako na to! :)

Odporúčame:Nevieš, ako cvičiť brušáky? Poradíme ti ako správne na to!

cviky na pevnejší zadok

Zdroj: Shutterstock®

Nezameriavajte sa len na jednu časť tela!

Môžete robiť drepy až do odpadnutia, no ak sa nebudete snažiť udržať si celkovú správnu formu, bude to všetko zbytočné. Cvičte pravidelne, efektívne a zamerajte sa na celé telo. Nejde len o to, aby ste drepovali od rána do večera, nezabudnite aj na správnu techniku. V tom vám pomôže nasledujúce video.

Odporúčame: Najlepšie motivačné skladby na cvičenie: Toto si pustite a cvičte!

Neopakujte stále tie isté cviky!

Robiť rovnaký cvik deň čo deň môže zmariť váš pokrok a postup k vysnívanému pozadiu. Ak si ho chcete vyformovať do vytúženého tvaru, musíte s ním pracovať z každého uhla. Okrem klasických cvikov jednoznačne zapojte aj beh, horolezectvo, či obyčajnú chôdzu po schodoch. Pozrite sa na rôzne variácie cvikov a nájdite si ten svoj.

Odporúčame: Osvedčené spôsoby ako odstránite brušný tuk

Zabudnite na ľudí okolo vás!

K tomuto stačí krátka poznámka. Neexistuje nič horšie ako človek, ktorý príde do fitka len preto, aby si urobil sériu selfie fotiek a záberov v odraze zrkadla. Zabudnite na to, ako vyzeráte, či ste trendy oblečení a na dôkazy o vašom cvičení. Odložte telefón, sústreďte sa a cvičte! Na selfie fotky bude určite veľa iných príležitostí. :)

Odporúčame: Plážová joga: Toto cvičenie vás aj na dovolenke udrží fit!

pevnejší zadok

Zdroj: Shutterstock®

Zdravá strava a kvalitný spánok robia zázraky!

Posledná chyba, ale zrejme aj najvážnejšia, je zlé stravovanie a málo spánku. Nemôžeme očakávať, že sa naša postava zdokonalí, pokiaľ budeme denne jesť nezdravé a mastné jedlá. Zamerajte sa na svoj jedálniček. Ak si nie ste istí, oslovte odborníka na výživu, ktorý vám môže zostaviť perfektný plán pre vaše telo a potreby. Nezabúdajte však aj na spánok. Dostatok kvalitného spánku je liekom pre naše telo a psychiku.

Odporúčame: 3 jednoduché cviky pre krajší a pevnejší zadok

zdravá strava pri cvičení

Zdroj: Shutterstock®

- Anketa

ROBÍTE AJ VY NIEKTORÚ Z UVEDENÝCH CHÝB?

Odpovedalo 8 ľudí  

Bohužiaľ áno, nie som tak dôsledný/á.
75%
Nie, snažím sa dodržiavať všetky pravidlá.
25%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 14.12.17 11:04

SK
karma
114.00

zdravá strva a pohyb...to je ono

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní