Global Anti-Age Cream-Fluid a štvorica intenzívnych koncentrátov

Global Anti-Age Cream-Fluid a štvorica intenzívnych koncentrátov
  • 16.10.2016
  • Danka Šindléryová

Jednoducho dokonalá! Nová línia pleťovej starostlivosti Juvena umožňuje miešanie a vytváranie vlastnej, efektívnej luxusnej starostlivosti pre optimálne výsledky – vždy na mieru prispôsobené potrebám pleti v danom okamihu.

Vláčny omladzujúci fluid Global Anti-Age Cream-Fluid a štvorica intenzívnych koncentrátov sú zárukou celkom nového, individuálneho kozmetického zážitku. Najnovšie omladzujúce poznatky pre splnenie najvyšších požiadaviek pleti. Každý deň vystavujeme pleť novým výzvam, ktorým musí čeliť.

Vzrušujúce pretancované noci, stresujúce pracovné dni, vyčerpávajúce vonkajšie športové aktivity počas víkendov. A potom čakáme, že v deň, kedy stretneme toho pravého, bude žiariť krásou. S cieľom pripraviť pleť na individuálne požiadavky, Juvena vyvinula celkom nový systém ošetrenia. Skinsation vám umožní poskytnúť pleti optimálnu starostlivosť na akúkoľvek príležitosť a vyhovieť všetkým jej potrebám. Pleť zahŕňa aktívnymi zložkami, ktoré potrebuje pre mladistvý svieži vzhľad a pocit úžasného komfortu. 

Testovali sme aj: TEST: Juvena - SKIN ENERGY AQUA RECHARGE ESSENCE

Global Anti-Age Cream-Fluid a štvorica intenzívnych koncentrátov

Zdroj: Shutterstock®

Presne to, čo chcem: Skinsation – koncept

Štyri vysokoúčinné koncentráty a delikátny fluid sú základom omladzujúcej starostlivosti, ktorá je perfektnou voľbou pre akékoľvek požiadavky a potreby pleti. Miešajte ich a vytvárajte si svoju vlastnú luxusnú starostlivosť na mieru.

Global Anti-Age Cream-Fluid – hodvábne vláčny krémový fluid pre viditeľné omladenie a zlepšenie kvality pleti. Vhodný na deň aj na noc, jeho efekt je možné posilniť jedným zo štyroch koncentrátov.

+ Daily Shield Concentrate – koncentrát dennej ochrany pred vonkajšími stresmi a starnutím v dôsledku UVA lúčov, infračerveného svetla a oslabenej imunity.

+ Deep Moisture Concentrate – hydratačná spŕška pre mladistvú žiarivosť a sviežosť. Vysokoúčinný morský kokteil s 24-hodinovým hydratačným efektom.

+ Regenerating Oil Concentrate – koncentrát regeneračných olejov s vitamínom A pre postupnú hĺbkovú regeneráciu. Ideálny na noc, ako aj pre drsnú a suchú pleť.

+ Immediate Lifting Concentrate – koncentrát pre okamžitý lifting dokáže vyplniť aj hlbšie linky a vrásky. Uvoľňuje tvárové svaly, pričom s okamžitým viditeľným účinkom vyhladzuje a spevňuje pleť.

Testovali sme aj: TEST: JUVENA - Pure Cleansing - Dvojfázový odličovač očí

Global Anti-Age Cream-Fluid a štvorica intenzívnych koncentrátov

Zdroj: Shutterstock®

Dostupné vo vybraných parfumériách FAnn od októbra 2016 smiley


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní