Kariérny horoskop na rok 2024 – koho čakajú úspechy v práci, kto zmení zamestnanie?

Kariérny horoskop na rok 2024 – koho čakajú úspechy v práci, kto zmení zamestnanie?
  • 08.02.2024
  • Naomi Maduro

Kariérny horoskop na rok 2024 predpovedá veľmi výrazné sľubné zmeny v pracovnom živote každého z nás. Čaká nás kopec príležitostí, intenzívneho rastu, výziev a budeme napredovať vpred. Tento rok nás výrazne ovplyvní niekoľko planét, dve z nich sú Saturn a Jupiter. 

Skutočnosť, že Saturn prechádza cez Vodnára a je v šťastnom stave, môžu všetci profesionálne očakávať stabilný rast, okrem obdobia medzi 29. júnom a 16. novembrom, kedy sa Saturn bude nachádzať vo fáze retrogresie. Hviezdy ovplyvnia rôzne aspekty obchodného života, od vzťahov s kolegami až po nové kariérne cesty. Jednotlivci môžu očakávať priaznivé obdobia na zlepšenie, zvýšenie platu, prechod na nové pozície a dokonca aj zváženie zmeny v kariére.

Kariérny horoskop na rok 2024

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Barani, máte nádej na neuveriteľne úspešný a produktívny rok. Začnite dôverovať svojím inštinktom a zostaňte ambiciózni a motivovaní. Sústreďte sa na svoje pracovné a podnikateľské ciele a nebojte sa urobiť väčší skok. Medzi marcom a aprílom vám vaša tvrdá práca prinesie ovocie a v polovici leta sa môžete tešiť na povýšenie a zvýšenie platu. 

Aj napriek tomu, že obdobie okolo augusta môže byť trochu viac turbulentné, vy to ustojíte! Vaša komunikácia a kreativita sa naštartuje a spolu s tým prídu aj nové nápady a projekty. Konfliktom sa zďaleka vyhýbajte, aby na vás nemali zbytočne negatívny vplyv. 

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Tento rok sa musíte baviť! Pozerajte sa na svoju kariéru skôr ako na formu hry, než ako na povinnosť a budete mať vynikajúce príležitosti na postup v kariérnom rebríčku. Od marca do decembra sa odvážne pustite do nových projektov a stanovte si náročné úlohy. Kľúčom je múdro spravovať svoj čas, pretože to zabezpečí úspech v kariére a produktívny rok. 

Vaša snaha bude ocenená a ak ste zamestnaní, dostanete ponuku na vyššiu pozíciu a lepší plat. Budujte si dobré vzťahy v práci s ostatnými kolegami, vyplatí sa to! Spoločnou prácou a pomocou vám pomôžu dosiahnuť všetky vaše pracovné ciele. 

Odporúčame: NUMEROLOGICKÁ predpoveď na rok 2024

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Blíženci, v roku 2024 sa vám otvárajú možnosti rýchleho a jednoduchého zárobku. Zosilní sa vám váš potenciál a kreativita vďaka náročným úlohám, ktoré prijmete. Tento drive pritiahne pozornosť aj vášho šéfa. Tento rok budete mať veľa zaujímavých pracovných príležitostí, no dobre si rozmyslite, pre ktoré sa rozhodnete.

Najlepší čas na zmenu zamestnania bude medzi 7. až 31. marcom alebo 18. septembrom až 13. októbrom. Pracovný horoskop hovorí o tom, že sa máte vyhýbať konfliktom na pracovisku, držte sa svojej vízie a tvrdej práce.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Kariérny horoskop v roku 2024 Rakom dokáže priniesť dvojité až trojité šťastie a úspechy. Vďaka planétam budete plní sily a tie najťažšie úlohy zdoláte veľmi ľahko. Nájdite si čas na vyhodnotenie všetkého, čo ste doteraz urobili. Vytvorte si svoj herný plán a nechajte sa viesť svojou vnútornou intuíciou. 

O svoje skvelé kreatívne nápady sa podeľte s nariadeným a ten vám to určite schváli. Čo sa týka kolegov na pracovisku, buďte opatrní, pretože nie každý bude mať z vašich úspechov radosť! Sústreďte sa na seba, neplytvajte zbytočnou energiou a nenechajte sa rozptýliť intrigami, to vám zaručí kariérny rast.

Bude vás zaujímať: Veľký horoskop lásky na rok 2024 pre všetky znamenia

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Ak patríte k tým, ktorí rozmýšľajú nad zmenou zamestnania, tento rok vám poskytne dobré ponuky. Dobré pracovné ponuky pôjdu ruka v ruke aj s preťahovaním. Musíte si dobre zvážiť, či ste pripravení na takéto veľké zmeny, ale v konečnom dôsledku to bude všetko hrať na vašu stranu. 

Začiatok roka bude v pracovnom živote úspešný, ale v auguste buďte opatrní, aby ste neriskovali vyhoreniePred rozhodnutím o nových projektoch medzi augustom a koncom roka dôkladne zvážte klady a zápory.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Po náročnom konci roku 2023 plnom neistoty, budete v roku 2024 za svoje úsilie konečne odmenení. Musíte však vedieť, kam máte nasmerovať svoju energiu! Buďte pripravení s postupom alebo prestupom na lepšiu pozíciu. Počas prvých piatich mesiacov v roku vás pravdepodobne inšpiruje mentor alebo profesionálna osobnosť, ktorú veľmi obdivujete.

Tento rok sa trochu uzatvorte do seba na pracovisku a nezdieľajte svojím kolegom svoje plány. Zachovajte skromnosť a buďte opatrní. Sústreďte sa na svoj osobný rast a pokračujte v práci, pretože úspech máte na dosah. 

Prečítaj aj: Šťastné číslo tvojho znamenia zverokruhu, ktoré prináša peniaze!

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Váhy, rok 2024 bude obdobím priaznivých zmien. Zvážte nástup do novej práce alebo úplne zmeňte pole pôsobnosti. Veľa z vášho kariérneho pokroku v tomto roku súvisí s tým, že zostanete verní sami sebe a nedovolíte, aby vás názory iných ovplyvnili alebo vás odviedli z cesty. Utíšte svoj vonkajší hluk a nalaďte sa na seba, to je u vás kľúčové.

V období medzi marcom a aprílom buďte opatrní kvôli nestabilnému rozvrhu a úlohám, ktoré môžu spôsobiť, že budete chcieť zmeniť zamestnanie. Od augusta do konca roka si rozhodnutia ohľadom vašej kariéry dôkladne zvážte. Počas tohto obdobia budú zmeny prebiehať hladko a úspešne.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Škorpióni, vitajte v jednom z najprínosnejších rokov. Ak uvažujete o zmene zamestnania, buďte trpezliví. Za posledné dva roky sa v zákulisí hromadilo veľa odmien a teraz, keď ste sa dostali cez zatmenia, sa konečne cítite ľahší a naplnení optimizmom z toho, čo príde. Zvážte nové ponuky, ale so zmenami sa neponáhľajte.

V tomto roku taktiež musíte nájsť spôsob, ako vyvážiť vaše ambiciózne ciele s vašimi rodinnými povinnosťami. Nevenujte pozornosť provokáciám spolupracovníkov a vôbec na ne nereagujte. V polovici roka sa sústreďte na prácu a vyhnite sa zbytočným konfliktom na pracovisku, to vám zabezpečí obrovský kariérny skok.

Tip pre vás: Tieto 3 znamenia zverokruhu budú mať SKVELÝ ŠTART v roku 2024!

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Strelci, možno budete mať na začiatku roka pochybnosti o sebe, ale nenechajte sa tým zastaviť. Zamerajte sa na vytvorenie pevnejšej pracovnej rutiny, aj keď to pre vás môže byť nepríjemné, pretože ste orientovaní na slobodu. Nemôžete sa toho báť, disciplína nie je nuda! Zamilovať sa do procesu práce, ktorú robíte, je u vás kľúčové.

Najlepšie mesiace pre vašu kariéru budú september, november a december, kedy vás čaká povýšenie, zvýšenie platu a zlepšenie vzťahov s kolegami. Nebojte sa vyjadriť svoje potreby a vyhľadajte podporu, ak ju potrebujete.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Kozorožci, začiatkom roka sa vám konečne dostane uznania za vašu snahu. Váš sektor kreativity a komunikácie je aktivovaný! Neprestávajte, udržujte si vysokú kvalitu práce a v novembri vás čaká zvýšenie platu alebo vyššia pozícia. U vás bude tento rok platiť pravidlo: Menej je niekedy viac!

Keď budete zámerne robiť menej, budete mať viac iskier inšpirácie. Zvážte nové úlohy v apríli a auguste, s ktorými bude možnosť aj presťahovania sa alebo založenie vlastného podnikania. Buďte otvorení novým príležitostiam, pretože koniec roka prinesie stabilitu a úspech.

Prečítaj aj: Ako bozkávajú znamenia zverokruhu? Pozor, bozk tohto je doslova návykový!

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)


Vodnári, ako jedno z najintelektuálnejších a najgeniálnejších znamení zverokruhu, sú vaše tohtoročné kariérne možnosti rozsiahle a plné možností. Pripravte sa na intenzívnu prácu začiatkom roka. Napriek výzvam medzi februárom a marcom vytrvajte až do júla, kedy môžete očakávať najlepšie výsledky.

Medzi augustom a októbrom zvážte zmenu zamestnania alebo prechod do nového sektoru. Ak ste podnikateľ, ktorý riadi viacero projektov, možno ich budete musieť zjednodušiť alebo zefektívniť svoje ciele počas prvej polovice roka. Nebojte sa nových výziev, pretože vám môžu priniesť úspech. December prinesie do vašej kariéry stabilitu a pokoj.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Ryby, pravdepodobne začnete rok v nenápadnejšej nálade, budete sa sústrediť najmä na svoje priateľstvá a duchovné ciele. Na druhej strane v roku 2024 budete chcieť plody svojej tvrdej práce. Očakávajte povýšenie medzi januárom a marcom a zvážte úspešnú zmenu zamestnania medzi marcom a aprílom. Budete sa cítiť sebavedomí a motivovaní nakopnúť veci vo svojej kariére o stupeň vyššie.

Všetky Ryby budú chcieť zamerať svoju energiu a talent na kariéru, ktorá im umožní využiť ich predstavivosť. Vyskytnú sa aj pracovné cesty za účelom profesionálneho rozvoja. Dajte si pozor na konflikty s kolegami a zostaňte profesionálmi. Vaše slová môžu byť nepochopené, preto si zachovajte svoju povesť.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní