Sny, ktoré signalizujú problémy vo vzťahu: Pri týchto 5 zbystri pozornosť!

Sny, ktoré signalizujú problémy vo vzťahu: Pri týchto 5 zbystri pozornosť!

So snami sa spája tajomno. Nie každý ich má a ak už aj áno, nie vždy si ich zapamätá. Vraví sa, že sen si človek zapamätá len vtedy, ak sa počas spánku preberie aspoň 5-krát. Údajne stačí prebudenie len na pár sekúnd na to, aby ste si zapamätali a následne sa aj na sen rozpamätali – na všetky jeho detaily, ktoré vás potešili, zarmútili a vyvolali vo vás nejaké pocity.

Pamätáte si svoje sny a emócie, ktoré ste počas nich cítili? V tom prípade je vhodné obrátiť sa na snárvýklad snov, vďaka ktorému viete zistiť, čo vám sen naznačuje. Odborníci tvrdia, že keď snívame, v skutočnosti riešime problémy.

Sny sú správy od nás pre nás. Ich cieľom je zlepšiť nás v každom aspekte nášho života. Avšak, v niektorých prípadoch môžu byť pre nás varovaním pred tým, že niečo nie je v poriadku. Pri akých snoch zbystriť pozornosť? Tieto sny predpovedajú problémy vo vzťahu.

Pozri aj: Snívalo sa vám o detskom plači? Čo prezrádzajú sny o slzách?

1. Sen o podvádzaní

Sny o nevere môžu znamenať, že sa v bdelom živote vyrovnávate s pocitom, že ste na druhej koľaji. Tieto sny by tiež mohli symbolizovať nevyriešené problémy vo vašom vzťahu, ktoré je potrebné riešiť.

Ak sa vám zdá, že ste to vy, kto podvádza, môže to byť váš skrytý pocit úzkosti, viny, neistoty, strachu z opustenia, ako aj nenaplnených potrieb a túžob. Môže to byť práve vaša myseľ, ktorá vám snom dáva najavo, resp. pripomína dôsledky prekročenia nevhodných hraníc.

Mali by ste preskúmať, ako sa vo sne cítite pri podvádzaní. Ak v sne nemáte pocit viny, spýtajte sa sami seba, či vo svojom živote nerobíte niečo pre seba, z čoho možno váš partner nie je príliš nadšený.  

2. Sen s bývalým partnerom

Sen o láske je pomerne bežný, ale čo v prípade, ak sa vám prisnil váš bývalý partner? V tom prípade môže takýto sen vypovedať, že stále spracovávate emócie z tohto vzťahu alebo z rozchodu, ktorý ste zažili. Tiež môže byť znakom vašich obáv. Obáv z minulosti, ktoré by sa mohli opakovať aj v budúcnosti.

Naše sny sú častokrát odrazom našej minulosti. „Prepožičiavajú“ si minulé udalosti, aby sme si ich mohli porovnať so súčasnosťou, poprípade sa vyhnúť chybám, ktorých sme sa dopustili.

Samozrejme, takýto sen neznamená to, že by ste mali začať písať svojmu bývalému a kontaktovať ho. Skôr nám pripomínajú, aby sme vyriešili svoju minulosť a mohli sa bez obáv venovať súčasnosti. To znamená, že by sme si mali vyriešiť minulosť, ak si chceme užívať súčasnosť alebo budúcnosť. Snažte sa teda vyriešiť svoje emocionálne problémy, ktoré ste ešte stále nespracovali po rozchode s bývalým partnerom.

3. Sen o aute

Ak ste mali sen o aute, v ktorom ste boli spolu s partnerom, venujte pozornosť tomu, kto sedel za volantom, v akom stave bolo auto a ako jazdilo.

V prípade, že šoféruje váš partner a vy sa zrazu chytíte volantu, pretože auto sa vymklo spod kontroly, jeden z vás môže byť príliš dominantný, alebo práve naopak, veľmi nedbalý.

Nefungujú na aute brzdy? S najväčšou pravdepodobnosťou to signalizuje negatívny vzorec správania vo vašom vzťahu. Ak vaše auto nechce naštartovať alebo je „zaseknuté“, môže byť zaseknutý aj váš vzťah.

A čo môže signalizovať napríklad krádež auta? Vypovedá to najmä o tom, že váš vzťah zažíva krízu. Možno ste len stratili smer alebo motiváciu ďalej vo vzťahu zotrvať. Tomuto snu venujte veľkú pozornosť, pretože môže byť veľkým varovaním pred stroskotaním vzťahu.

Neprehliadni: Sen o zajacovi: Máš byť pripravená na pozitívne zmeny vo svojom živote?

4. Sen o lodi

Hovorí vám niečo fráza „loď lásky“? Ak áno, tak loď v sne vám môže veľa vypovedať o vašom vzťahu.

Voda v snoch zvyčajne predstavuje naše emócie, takže potápajúca sa loď je obrovským varovaním, že váš vzťah ide ku dnu. Ak sa loď potápa alebo stráca z dohľadu, môže to znamenať, že váš vzťah stroskotal na mŕtvom bode a nikam nenapreduje. A čo bojová loď?

Videli ste vo svojom sne bojovú loď, ktorá bola pripravená na útok? Nuž vedzte, že takáto loď v sne vypovedá o konfliktoch a množstve hádok vo vzťahu.

5. Sen o mačkách a psoch

Psy sú najčastejším symbolom vzťahu v našich snoch, pretože sú známe svojou vernosťou a spoločenskosťou. Ak je pes vo vašom sne chorý, umierajúci alebo zranený, môže to byť znamenie, že váš vzťah sa blíži ku koncu. Ak vás pes ohrozuje alebo napáda, môže ísť o toxický vzťah.

Na druhej strane mačky majú tendenciu symbolizovať sexuálnu energiu. Takže, ak je mačka vo vašom sne chorá, zranená, mŕtva alebo umiera je to znamenie, že sexuálna energia vo vašom vzťahu je tiež mŕtva alebo umiera.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní