Najlepší valentínsky darček pre neho podľa znamenia zverokruhu: Čím ho dostaneš do kolien?

Najlepší valentínsky darček pre neho podľa znamenia zverokruhu: Čím ho dostaneš do kolien?

Valentín je za dverami! Ak ešte stále nemáte vymyslený darček pre svojho partnera, tak sa nechajte inšpirovať. Máme pre vás tip čím svojho priateľa či manžela potešiť. Okrem tohto, že naše znamenie zverokruhu ovplyvňuje našu osobnosť, dátum, kedy sme sa narodili dokáže predpovedať aj to, čo by nás dokázalo v živote potešiť.

Vyberte romantický, dobrodružný, praktický alebo štýlový darček podľa znamenia zverokruhu, v ktorom sa váš partner narodil.

Inšpiruj sa: Tipy na valentínsku manikúru, z ktorých si určite vyberieš

BARAN

Muž narodený v znamení horoskopu Baran miluje šport. No skôr, než by sa mu venoval, tak sa rád pozerá na iných ako športujú a podávajú rôzne výkony. Čím ho teda zaručene potešíte?

Ak si s nim pozriete športové prenosy v televízii, tak bude tým najšťastnejším človekom na svete. Samozrejme, valentínsky večer si možno predstavujete inak, ale pamätajte, že takouto maličkosťou ho potešíte najviac. Aby to však malo väčší efekt, tak mu zadovážte dres jeho obľúbeného športového klubu.

BÝK

Muži narodení v tomto znamení si vážia každú jednu maličkosť, no najviac dokážu oceniť luxus a hlavne luxusné oblečenie. Zároveň je to typ, ktorý miluje praktické darčeky. Potešiť ho môžete napríklad tou luxusnou košeľou, ktorú využije pri rôznych príležitostiach.

BLÍŽENCI

Znamenie, ktoré rado číta, no jeho vášňou je aj objavovanie nových miest a spoznávanie nových vecí. Je to ideálny turista, ktorého poteší kniha, v ktorej bude môcť objavovať nové miesta. Ideálnou voľbou je teda cestopis alebo iná poučná kniha.

V prípade, že si myslíte, že kniha nie je to pravé orechové, tak vezmite toto znamenie do prírody a spoznávajte spolu nové zákutia napríklad aj nášho malebného Slovenska.

RAK

Muži v znamení Raka sú domáci miláčikovia, ktorí radi trávia pokojné večery so svojimi blízkymi. Neplánujte teda žiadnu večeru v luxusnej reštaurácii. Namiesto toho si pripravte večeru doma – tým mu spravíte oveľa väčšiu radosť, než by ste si mysleli.

Keď nebude v spoločnosti iných ľudí a hlavne nie na verejnosti, nebude cítiť potrebu skrývať svoje pocity a bude sa cítiť uvoľnenejšie. Napokon, Valentín je o zaľúbencoch, tak prečo si tento deň neužiť doma a v pokoji?!

LEV

V tento krásny deň sa muži v znamení Leva chcú len dobre baviť, pričom nepohrdnú novými fascinujúcimi aktivitami. Môžete ho prekvapiť zážitkom, ako je „unikovka“ alebo naopak, môžete ostať spolu doma a stráviť romantický večer u vás.  Nebojte sa vytiahnuť zo skrine spoločenskú hru – ideálne pre dvoch.

PANNA

Keďže muži v znamení Panny sú veľmi pevne zakotvení v realite, mali by ste mu zaobstarať darček, ktorý skutočne využije. Dobrou voľbou je praktický kuchynský riad. Je to možno netradičný darček pre chlapa, ale práve muži narodení v tomto znamení dbajú na zdravé stravovanie. Taký odšťavovať alebo mixér, ktorý im uľahčí prípravu obľúbených smoothie nápojov alebo štiav, určite ocení.

Neprehliadni: Romantické filmy pre dokonalý valentínsky večer: Stará klasika, ktorá nikdy neomrzí

VÁHY

Viac ako po čomkoľvek inom túžia po spoločnosti iných. Ak žijete v spoločnej domácnosti tak ocení, ak si spravíte romantický večer a strávite ho spolu v objatí pri sledovaní filmu alebo pri inej aktivite. Bude mu stačiť, že tam ste a venujete sa len jemu. No v prípade, že spoločne nebývate, tak ho potešte domácim zvieratkom, ktoré mu bude robiť spoločnosť.

ŠKORPIÓN

Tajnostkárske znamenie, ktoré nikdy na rovinu nepovie, čo ho baví a čo sa mu páči. Milujú skúšanie nových vecí, ale to, čo ich zaujíma si vždy muži narodení v tomto znamení nechajú pre seba. V prípade, že chce partnera prekvapiť, skúste vymyslieť činnosť, ktorá bude vzrušujúca a zábavná zároveň. 

STRELEC

Nezávislí, slobodomyseľní a neukojiteľne zvedaví Strelci túžia po dobrodružstve viac než čokoľvek iné na tejto planéte. Netrápte sa s drahými darčekmi, namiesto toho mu zaobstarajte to, čo naozaj chce.

A čo by to tak mohlo byť? Ideálne výlet, ktorý v mužovi narodenom v tomto znamení prebudí zmysel pre dobrodružstvo. Spravte z neho sprievodcu, ktorý vám poukazuje rôzne miesta, mestá, parky a pod.

KOZOROŽEC

Odvážne typy, ktoré majú radi zdravú zábavu. Vymyslíte pre muža narodeného v znamení horoskopu KOZOROŽEC niečo, na čom sa budete podieľať aj vy. Jednou z možností je stolová hra, ktorú si môžete zahrať vo dvojici alebo neskôr aj v spoločnosti priateľov či rodiny.

VODNÁR

Vodnári sú známi svojou veľkorysosťou a schopnosťou vytvárať zmysluplné vzťahy s ostatnými. Aby ste túto ich vlastnosť odrazili v hmotnom darčeku, tak asi nebude úplne najjednoduchšie pre nich niečo vymyslieť. No predsa jedna možnosť tu je – lístky na charitatívne podujatie.

Tento darček je niečo, z čoho môže mať dobrý pocit, a poskytuje mu príležitosť využiť svoje sociálne zručnosti, aby spoznal nových ľudí a viedol hlboké rozhovory na danú tému.

RYBY

Muži v znamení RYBY jednoducho nedokážu skryť, že radi trávia čas s priateľmi a počúvajú hudbu. Potešte svojho partnera lístkami na koncert – ži už online koncert alebo živý koncert. Potešiť ho môže aj CD obľúbenej hudobnej skupiny alebo gramofón.

Zaujme ťa aj: Syndróm šťastného dievčaťa z TikToku: Skutočne sa dá pozitívnym myslením privolať ŠŤASTIE?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 05.08.23 00:23

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 05.08.23 00:23

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní