VIDEO: Krásne vianočné líčenie – tipy a rady, ako sa nalíčiť k štedrovečernému stolu

VIDEO: Krásne vianočné líčenie – tipy a rady, ako sa nalíčiť k štedrovečernému stolu

Štedrý deň patrí u mnohých k najobľúbenejším a najkrajším dňom z roka. Snívame o tom, aby bol plný pohody a vianočnej atmosféry, aby sme si vychutnali chutné tradičné pokrmy a možno aj pod stromčekom našli nejakú milú drobnosť. Ale hlavne, aby sme tento čas strávili s našimi najbližšími. Realita však môže byť niekedy trošku iná. 

Samozrejme, vianočná pohoda, dobroty aj posedenie pod jedličkou prídu, no predchádza im, ako inak, dlhá príprava, ktorú majú do veľkej miery na starosti hlavne gazdinky. Vianočné prípravy nebývajú jednoduché a niekedy sú plné zhonu, ktorý sa obvykle skončí až v momente, keď rodina zasadne za štedrovečerný stôl.  

Máte aj vy tú tradíciu, že k štedrovečernému stolu si sadáte vždy upravene a v trochu slávnostnejšom outfite, nielen tak v domácom oblečení? K pekným šatám alebo blúzke rozhodne patrí aj pekné líčenie. Avšak, toho času na prípravu samej seba počas štedrého dňa nemusí byť dostatok. Čo s tým?

Pripravili sme si pre vás video, v ktorom prinášame inšpiráciu na nenáročné vianočné líčenie, ktoré isto zvládnu aj začiatočníčky a na ktoré nebudete potrebovať zas až tak veľa čau. Máme pre vás niekoľko tipov a rád, vďaka ktorým vyčarujete svoj make-up rýchlo a nenáročne. 

Objav tipy a triky pre jednoduchý a krásny vianočný make-up:

- Anketa

LÍČIŠ SA K ŠTEDROVEČERNÉMU STOLU?

Odpovedalo 0 ľudí  

Samozrejme, úprava vlasov, make-up a pekné oblečenie nesmú chýbať!
0%
Obvykle áno, ale iba jemne.
0%
Keď mám na to čas, tak áno.
0%
Skôr nie, nelíčim sa ani počas roka.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní