VIDEO: Grécka kozmetika s včelími produktmi APIVITA – spoznaj jej účinky a TOP produkty

VIDEO: Grécka kozmetika s včelími produktmi APIVITA – spoznaj jej účinky a TOP produkty

Trh kozmetiky je v dnešnej dobe naozaj obrovský, čo má isto svoje výhody aj negatíva. Veľký výber zabezpečuje, že každá z nás si nájde presne to, čo potrebuje, no zároveň neraz aj sťažuje voľbu. Isto to poznáte aj vy, že keď je viac možností, tak býva obvykle aj ťažšie si vybrať. 

Čo sa výberu kozmetických produktov týka, niekedy je to skutočne náročné. Zhodnotiť by sme mali svoj typ pleti a jej potreby, no zamerať by sme sa mali aj na samotnú kozmetiku, na jej zloženie a to, čo dokáže našej pleti a pokožke či vlasom ponúknuť. 

Na slovenský trh tento rok dorazila aj grécka značka APIVITA, ktorá podľa nás stojí za pozornosť. Koncom 70. rokov minulého storočia ju v Aténach založili dvaja lekárnici a jej základ tvoria včelia produkty, ako je napríklad med, materská kašička a propolis. Naša redakcia nechýbala na uvedení tejto značky do lekární Dr. Max a rozhodli sme sa ju bližšie predstaviť aj vám. 

Spoznaj jedinečné produkty značky APIVITA

APIVITA je založená na včelích produktoch aj extraktoch z južných rastlín a ponúka prípravky na kompletnú starostlivosť o pleť, pokožku tela aj vlasy. Dostupných je niekoľko radov na starostlivosť o pleť, vrátane hydratačného radu či produktov pre zrelšiu pleť. Nechýbajú produkty na telo, vrátane sprchovacích gélov a telových mliek, ako aj vlasová kozmetika či dokonca prípravky na opaľovanie. 

V redakcii sme privítali Veroniku Blahovú, špecialistku pre dermoporadenstvo v sieti lekární Dr. Max, s ktorou sa o produktoch tejto prírodnej gréckej značky porozprávame trošku viac. Pozrieme sa na jednotlivé rady aj TOP produkty, ktoré sa oplatí vyskúšať. Akékoľvek otázky týkajúce sa produktov, ich zloženia či používania, môžete zanechať v komentároch. Želáme príjemné sledovanie. 

- Anketa

KTORÉ PRODUKTY ZNAČKY APIVITA BY SI NAJRADŠEJ SKÚSILA?

Odpovedali 4 ľudia  

prípravky na starostlivosť o pleť
0%
produkty na starostlivosť o pokožku tela
25%
vlasovú kozmetiku
50%
prípravky na opaľovanie
0%
asi z každej kategórie niečo
25%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní