Beauty poradňa GERnétic: Jarné formovanie postavy

Beauty poradňa GERnétic: Jarné formovanie postavy

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Ako môžem podporiť jarné chudnutie a formovanie tela? Plávková sezóna sa rýchlo blíži.

S pribúdajúcou intenzitou slnečných lúčov pribúdajú aj otázky o tom, ako pripraviť telo na jarné a letné mesiace, kedy chceme byť všetky štíhle a krásne. V zimných mesiacoch sa nejaký ten tukový vankúšik ľahko schová do huňatého svetra či kabáta, ale v lete to nejde.  Plavky tak prevísajúce tukové vrstvičky ešte nemilosrdne zvýraznia.

Vo všetkých dámskych časopisoch sa v tomto období odporúča správny životný štýl, vyvážená výživa a dostatok pohybu. To všetko je pre formovanie postavy určite veľmi dôležité a žiaduce. Celý proces ale môžeme ešte prehĺbiť, a hlavne urýchliť špeciálnymi programami a procedúrami, ktoré sú na korekciu tukových vrstiev určené. Tieto premyslené procedúry určite nájdete v kozmetických salónoch, ktoré pracujú s francúzskou kozmetikou GERnétic. A tak neváhajte a požiadajte kozmetičku o zoštíhľujúci program.

Odporúčame: VIDEO: Citlivá pleť – ako sa prejavuje a ako sa o ňu starať?

Adipo Gasta A Gerthérapi

Zdroj: GERnétic

Výbornú starostlivosť v tomto smere Vám ponúkajú celotelové zoštíhľujúce a anti-age zábaly sofistikovaným produktom Enveloppement Minceur. Prípravok obsahuje kombináciu mikronizovaných hnedých a červených rias a vzácne čistý a odborníkmi oceňovaný zelený íl Montmorillonit. Dômyselne vybrané riasy pôsobia proti infiltrácii vody do tkanív, podporujú mikrocirkuláciu, vyprázdňovanie tukových buniek, majú antioxidačné účinky, podporujú pocit sýtosti. A je potrebné ešte zdôrazniť, že použité riasy majú vynikajúci regeneračný a výživný účinok na pokožku. Sú bohaté na dostatok železa, zinku, selénu, ale aj horčíka a vápnika. Navyše vo forme, ktorá je pokožkou ľahko vstrebateľná. Vysoko oceňovaný zelený íl Montmorillonit vďaka koloidným vlastnostiam odstraňuje odpadové látky z tela, je veľmi bohatý na železité soli, detoxikuje a má veľkú absorpčnú schopnosť a zľahka zahrievací efekt.

Na umocnenie efektu a celkového zážitku z procedúry odporúčam pred zábalom vykonať celotelový peeling Peeling Au Sel, ktorý krásne vyhladí a rozvonia pokožku a doplní ju o ďalšiu dávku vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Vďaka odstráneniu odumretých buniek sú účinné zložky z nasledujúceho zábalu pokožkou ľahšie a rýchlejšie absorbované.

Pre žiaduci efekt trvalého zoštíhlenia je vhodné absolvovať kúru 10. zábalov s frekvenciou 1-2 krát týždenne. Pri domácej starostlivosti môžete ešte salónny efekt podporiť aplikáciou prípravku Adipo Gasta na problémové partie s vyššou vrstvou tuku. Ak inklinujete k pohybovej aktivite, nanášajte po športe na pokožku celého tela skvelý produkt Gerthérapi. Urýchli vyprázdňovanie tukových buniek, a navyše pôsobí ako svalový relaxant, to znamená, že uvoľní svaly a skráti čas bolesti, ktorá po športe vzniká.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Spomalenie starnutia pleti kvalitnou kozmetikou

Peeling Au Sel

Zdroj: GERnétic

A ešte jedno odporúčanie:

Na základe skúsenosti z môjho salónu odporúčam zábal Enveloppement Minceur využiť aj ako procedúru S.O.S., keď potrebujeme rýchlo zoštíhlieť – napríklad pred dôležitou spoločenskou udalosťou, keď nám šaty príliš nesedia. Príjemné jednorazové vyformovanie postavy nám určite dodá aj veľký pocit komfortu a sebavedomia.

Nezabúdajte, že celá procedúra celotelového zábalu Vám prinesie pocit celkového uvoľnenia a oddychu. A to je v našom živote dôležité. Možno, že absolvovanie zoštíhľujúceho programu bude pre vás inšpiráciou pre ďalšiu telovú starostlivosť.

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk. Viac informácií nájdete tu: KÚPIŤ PRODUKTY.

Ak nemáte vo svojom meste kozmetičku GERnétic, odporučte svojej kozmetičke značku GERnétic a my ju radi preškolíme na túto sofistikovanú a vysoko účinnú kozmetiku so starostlivosťou o tvár i telo. https://www.gernetic.cz/nova-kosmeticka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 25.04.22 07:25

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé špeciálne programy a procedúry.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní