Spľasnuté vlasy pri korienkoch budú minulosťou vďaka triku od kaderníka. Stačia ti na to 3 veci!

Spľasnuté vlasy pri korienkoch budú minulosťou vďaka triku od kaderníka. Stačia ti na to 3 veci!

Každej z nás bola do vienka nadelená iná koruna krásy. Samozrejme, vzhľad, kvalita a celkový stav vlasov sú ovplyvnené aj spôsobom starostlivosti o vlasy. No ak sme zdedili redšie či jemné vlasy alebo naopak hrubšie a hustejšie vlasy, tak je tu predispozícia, že také zostanú celý náš život. 

Našťastie, dnes sú už dostupné rôzne vlasové prípravky a rôznorodé pomôcky, ktorými môžeme vzhľad vlasov meniť a upravovať podľa chuti a preferencií. Kučeravé vlasy sa dajú narovnať, tie rovné zase zvlniť, redším vlasom možno na oko dodať objem, z pevných vlasov sa zase dá vykúzliť poddajnejšia hriva. Stačí len dobre vedieť, čo treba použiť a ako na to. 

Dnes máme pre vás jeden tip na vlasový trik, ktorý si zamilujú tie z vás, ktoré sú majiteľkami práve jemnejších vlasov, ktorým z času na čas chýba objem. 

Fantastický objem vďaka 3 pomocníkom

Máte jemnejšie vlasy, ktorým chýba objem hlavne na vrchu hlavy a preto sú stále spľasnuté? Chcete, aby boli vlasy pri korienkoch viac nadnesené a len tak nepolíhali okolo tváre? Veľmi jednoduchý, no perfektne fungujúci trik vás naučí kaderník Matt Newman z New Yorku, ktorý má dlhoročný prax aj ako vlasový stylista na módnych prehliadkach. 

Na trik, vďaka ktorému pozdvihnete korienky a zbavíte sa spľasnutých vlasov, nepotrebujete žiadne väčšie zručnosti v úprave vlasov ani veľa času a dokonca ani žiadne špeciálne pomôcky. Väčší štipec na vlasy, suchý šampón a fén – len tieto tri bežné pomôcky na vlasy postačia na úžasný objem vlasov. 

Matt vo svojom videu na TikToku ukázal, že pre objem pri korienkoch si stačí vlasy v prednej časti hlavy prichytiť štipcom, následne na ne aplikovať suchý šampón v spreji a trochu ich prefúkať studeným vzduchom. Nakoniec postačí vlasy trochu prehrabať medzi prstami a hotovo!

Výsledok je naozaj ohromujúci, čo môžete vidieť aj na videu nižšie. Vyskúšate tento trik na objem korienkov aj vy? Dajte nám vedieť, ako to fungovalo u vás. 

@mattloveshair #dryshampoo is soooo good for bringing hair volume back to a blowdry thats gotten flat at the roots❤️❤️ the #clawclip helps target the product to the specific part of our strands that we want lifted❤️❤️ #hairtutorial ♬ Waltz No.2 - Cihat Aşkın
- Anketa

VYSKÚŠATE TENTO TRIK NA OBJEM VLASOV?

Odpovedali 4 ľudia  

Určite áno, toto presne potrebujem.
25%
Možno áno, celkom ma to zaujalo.
75%
Nič pre mňa, mám dostatočný objem vlasov.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní