Plastické operácie za státisíce: Čo poviete na premenu tejto 24-ročnej ženy?

Plastické operácie za státisíce: Čo poviete na premenu tejto 24-ročnej ženy?
  • 22.10.2022
  • Lenka Biba Slovak

V dnešnej dobe už nie je ničím výnimočným, ak sa rozhodnete využiť služby plastického chirurga či estetickej medicíny, aby ste na sebe niečo zlepšili a cítili sa lepšie a krajšie. Čo sa ale stane, ak to s úpravami preženiete alebo sa stanete na plastických operáciách závislí?

Kult tela a fyzickej krásy je v našej spoločnosti, bohužiaľ, čoraz viac pretláčaný do popredia, a preto sa „vylepšujú" ako ženy, tak i muži. Plastika nosa, plastika pŕs, otoplastika, úprava tváre, pier, liposukcia, a podobne – čo všetko je už príliš?

Všetko je to predovšetkým o osobnom vkuse, avšak tak či onak, vnútorná krása sa vždy a za každých okolností odráža i na tej vonkajšej. Aj keď – každý z nás sa chce vo svojom tele, prirodzene, cítiť dobre.

24-ročná žena za plastické operácie minula státisíce

Mladá žena, ktorá má v súčasnosti 24 rokov, si podľa jej slov už splnila sen o tom, že sa z nej stane živá Barbie. Jazmyn Forrest neváhala a minula státisíce na to, aby na sebe vylepšila snáď každý kúsok tela, a to aj opakovane.

Po „dokonalom" vzhľade túžila roky, pričom až doteraz trpela nízkym sebavedomím. Tvrdí, že krajšie dievčatá sa majú v živote lepšie ako tie škaredé. Čo vy na to – má Jazmyn pravdu?

Odporúčame: Sarah Jessica Parker, Ed Sheeran či Lady Gaga - vieš, aká spoločná vlastnosť ich spája?

plastika nosa

Zdroj: instagram.com/jazmynforrest1

Honba za dokonalosťou

Jazmyn túžila po dokonalom vzhľade podľa vzoru Barbie už ako malé dievčatko. Vtedy ale nosila ešte voľné oblečenie a bojovala s miernou nadváhou až do svojej osemnástky. Na to, aby mohla začať so svojou premenou podľa vzoru Barbie, pracovala Jazmyn ako brigádnička v reštauráciách rýchleho občerstvenia.

Keď absolvovala svoju prvú plastickú operáciu, zoznámila sa s mužom, ktorý sa do nej zamiloval. A odvtedy jej financuje všetky plastické operácie, vďaka ktorým si plní svoj sen o dokonalosti.

Neprehliadnite: Celebrity a nevera: Čo si o nej myslia a ako ju ustáli vo vzťahoch

plastika

Zdroj: instagram.com/jazmynforrest1

Jazmyn si žije svoj sen

Jazmyn o svojom životnom štýle hovorí: „Mohla by som mať akúkoľvek drahú kabelku, ale ja radšej investujem peniaze do svojho vzhľadu, pretože viem, že sa mi to oplatí. Keby som nemala plastiku a nezmenila by som sa, naďalej by som pracovala v reštaurácii rýchleho občerstvenia a nikto by si ma ani nevšimol. So zmenou môjho vzhľadu sa premenil môj život k lepšiemu."

Dnes žije Jazmyn luxusným životom, ktorý sa už vôbec nepodobá na jej predchádzajúci život. Býva v luxusnom dome a o nič sa nestará. Iba o seba a svoj vzhľad, a to vďaka jej priateľovi, ktorý financuje jej životný štýl. „Viem, že pre mnohých je tento životný štýl neprijateľný a možno dokonca aj odporný. Viem, nie je to pre každého. Ale ja sa za to nehanbím, pretože si žijem svoj sen," hovorí Jazmyn.

Odporúčame aj: Modelka s bujným poprsím: Sú alebo nie sú jej prsia pravé?

plastika pŕs

Zdroj: instagram.com/jazmynforrest1

Úvodná foto/koláž - zdroj: instagram.com/jazmynforrest1


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní