Modelka s bujným poprsím: Sú alebo nie sú jej prsia pravé?

Modelka s bujným poprsím: Sú alebo nie sú jej prsia pravé?
  • 15.10.2022
  • Lenka Biba Slovak

Existujú ideálne prsia? Je lepšie ich mať veľké či malé alebo prirodzené či upravené? Ako sa hovorí – koľko ľudí, toľko chutí. My, dámy, pravdepodobne nikdy nebudeme úplne spokojné s ničím, nakoľko prevažná väčšina z nás sa pozoruje niekedy až príliš, pričom neustále nachádza niečo, čo by sa dalo zmeniť, prípadne vylepšiť.

Dnes už žijeme v dobe, kedy zásah plastického chirurga do kriviek nášho tela už nie je ničím výnimočným. Niektoré ženy, naopak, za každých okolností uprednostňujú prirodzenosť a odmietajú akékoľvek plastické operácie.

Mať dokonalé prsia je snom nejednej ženy. ALE, existuje vôbec dokonalosť? Nezabúdajte ani na to, že predstava ideálnej krásy je u každého z nás iná. A navyše, najdôležitejšie predsa je cítiť sa vo svojom tele dobre. Vonkajšiu krásu podporuje predsa aj tá vnútorná, a spokojnosť sa odzrkadľuje na celej osobnosti.

Modelka s bujným poprsím

Claudia Rivier je 26-ročná chorvátska modelka a influencerka, ktorá je majiteľkou naozaj bujného poprsia. Jej krivky mnohí prirovnávajú ku krivkám populárnej Kim Kardashian. Čo ich ale od seba navzájom líši?

Claudia totiž tvrdí, že v jej prípade ide o prirodzenú krásu bez akéhokoľvek zásahu plastického chirurga. Jedným dychom dodáva aj to, že neustále musí niekoho presviedčať o tom, že je prsia sú naozaj pravé.

Odporúčame: Cirkulovaná móda: Vieš, čo tento výraz znamená a ako aj ty k nej môžeš prispiesť?

ako zväčšiť prsia

Zdroj: instagram.com/claudiarivier

Claudia Rivier - modelka a influencerka

Claudia Rivier je na sociálnych sieťach naozaj aktívna, na základe čoho má vytvorenú veľmi slušnú základňu odberateľov a sledovateľov po celom svete.

Živí sa ako plus size modelka a vďaka svojmu obdarenému hrudníku nemá núdzu o dostatok pracovných ponúk. Jej postava má tvar presýpacích hodín, a ako hovorí ona sama – je s tým veľmi spokojná. Do svojej životosprávy ale Claudia plánuje zaradiť viac pravidelného pohybu, ako aj úpravu jedálnička.

Neprehliadnite: Najslávnejšie plus size modelky: Tieto krásky menia svet módy!

veľké prsia

Zdroj: instagram.com/claudiarivier

Sú prsia Claudie Rivier naozaj pravé?

Keď bola Claudia mladšia, podľa jej slov mala naozaj iba malé a drobné prsia. Bola vtedy veľmi chudá a nikdy nepredpokladala, že by sa jej telo mohlo takto zmeniť. Neskôr ale pribrala niekoľko kilogramov a popritom jej narástli aj prsia do týchto rozmerov.

Neustále opakuje, že si naozaj nedopomohla zásahom plastického chirurga.

„Myslím si, že ak by som cvičila až príliš a schudla by som, tak by sa mi moje prsia opäť zmenšili. Ak by k tomu prišlo, v takom prípade už plastiku nevylučujem. S touto veľkosťou svojich pŕs som totiž veľmi spokojná a tento objem by som chcela zachovať," hovorí Claudia.

Odporúčame aj: Seriál Priatelia: Ako vyzerajú a čo robia dnes herci z tohto legendárneho sitkomu?

prsné implantáty

Zdroj: instagram.com/claudiarivier

Claudia Rivier je so sebou naozaj spokojná

Claudia dostáva od svojich sledovateľov a fanúšikov naozaj množstvo otázok ohľadom svojej postavy a svojich predností. Mnohí, samozrejme, neveria, že nemá žiadne prsné implantáty.

Claudia priznáva iba úpravu pier, do ktorých si necháva pichať botox na ich zväčšenie.

„Ja mám skvelých sledovateľov. Neurážajú ma a zároveň ma veľmi podporujú. Dokonca mi chodia aj mnohé žiadosti o ruku, čo je veľmi milé," tvrdí Claudia Rivier.

Zaujme vás: Tetovanie: Táto žena z Veľkej Británie je ním doslova posadnutá!

prsia

Zdroj: instagram.com/claudiarivier

Úvodná foto: zdroj - instagram.com/claudiarivier


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Pavlína Vaksmundská 15.10.22 12:31

PV
karma
113.00

Ja si myslím ,že nie sú pravé .. No na niektorých fotkách vyzerajú , že sú ;-)

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 15.10.22 17:50

MM
karma
100.00

No comment

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:08

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:08

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní