Slávne Slovenky po boku cudzincov: Kde momentálne so svojimi rodinami žijú?

Slávne Slovenky po boku cudzincov:  Kde momentálne so svojimi rodinami žijú?
  • 12.09.2022
  • Michaela Kožáková

Krása je relatívny pojem a neexistuje žiadne pravidlo alebo ideál krásy, podľa ktorého by bolo možné určiť, ktorý človek je nádherný. Sú to práve média a sociálne siete, ktoré nám prostredníctvom fotografií diktujú, ako by mala vyzerať dokonalá žena či muž.

Na druhej strane, každému z nás sa páči niečo iné – niekomu blond vlasy, iný si potrpí na hlboké, tmavé oči a ďalší zase neodolá oblým krivkám. Vraví sa, že nezáleží na tom, ako človek vyzerá, ale dôležité je to, čo má vo vnútri. Áno, s týmto súhlasíme. Ale zase nebudeme žiť s niekým, kto nám navonok nie je sympatický, nepriťahuje nás, len pre to, že nie je lakomý, má dobré srdce alebo vie dobre navariť. 

Keď sa spýtate našich slovenských mužov, ktoré ženy sú najkrajšie na svete, väčšina z nich odpovie: „Slovenky." Poprípade s úsmevom poznamenajú: „Tá moja."

To, že naše ženy sú skutočne pôvabné vedia aj za hranicami. Mnoho Sloveniek je vydatých v zahraničí a nájdu sa medzi nimi i známe slovenské osobnosti. Pozrite sa, ktoré úspešné, populárne a nádherné krajanky žiaria po boku cudzincov.

Pozri aj: Slávne osobnosti so slovenskými koreňmi

Adriana Sklenaříková

Zdroj: INSTAGRAM/adrianakarembeusklenarikova

Adriana Ohanian Sklenaříková

Krásna modelka Adriana a marocký podnikateľ arménskeho pôvodu Aram Ohanian sa do seba zapozerali len niekoľko mesiacov po Adrianinom rozvode s bývalým manželom, futbalistom Christianom Karembeu. Práve po jeho boku našla Adriana to pravé šťastie. Po umelom oplodnení i potrate sa páru narodilo vytúžené dieťatko – dnes už malá, okatá slečna Nina.

Rodáčka z Brezna, ktorej nohy sa svojou dĺžkou dostali do Guinessovej knihy rekordov, momentálne žije so svojou rodinou v marockom Marakéši. 

Jana Kirschner

Zdroj: INSTAGRAM/janakirschner_official

Jana Kirschner

Populárna speváčka, skladateľka a viacnásobná držiteľka hudobných ocenení z rôznych oblastí hudobných žánrov – Jana Kirschner, žije v Londýne s partnerom Eddiem Stevensom, britským hudobným producentom. Pár má spolu dve dcérky Matildu a Yolanu, ktorým starostlivá mama pred spaním spieva ľudové piesne v slovenčine. 

Speváčka, ktorá je označovaná aj ako prvá dáma slovenského popu, nedávno vydala netradičný album venovaný detskému publiku s prespievanými ľudovými piesňami. Tento jednorázový projekt vznikol spontánne, keď kamarátkin syn nechcel v noci spávať a preto Janu poprosila, aby jej naspievala známe detské pesničky, ako je Prší, prší či Kohútik jarabý.

Andrea Verešová

Zdroj: INSTAGRAM/andreaveresovaofficial

Andrea Verešová

Miss Slovensko 1999, modelka a príležitostná herečka sa v roku 2007 vydala za českého podnikateľa Daniela Volopicha. Po svadbe sa usadili natrvalo v Čechách a majú dve deti – Vanessu a Daniela Tobiasa.

Andrea sa v súčasnosti venuje predovšetkým modelingu, charite a užíva si luxusné dovolenky s rodinou. Na sociálnych sieťach pravidelne uverejňuje fotografie svojho dokonalého tela v bikinách a módnych outfitoch. Jej bezchybnú postavu jej môžu závidieť všetky vekové kategórie. 

Neprehliadni: Zvláštne zvyky celebrít: Prekvapí vás, čo robia!

Bronislava Gregušová

Zdroj: INSTAGRAM/bronigregus

Bronislava Gregušová

Modelka, misska a influencerka Bronislava sa pohybuje medzi Kaliforniou a Latinskou Amerikou po boku šarmantného herca Maria Cimarra, ktorého poznajú všetky ženské srdcia ako Juana zo slávnej telenovely Skrytá vášeň. Krásna modelka sa zoznámila s príťažlivým Kubáncom, keď navštívil Slovensko a objavil sa na akcii Deň otvorených dverí v Markíze. 

V posledný augustový deň porodila Bronislava dcérku Brianu, ktorej príchod na svet oznámili obaja rodičia spoločne na svojich Instagramových účtoch. Fotku ich nového člena rodiny však ešte neukázali. 

Eva Máziková

Zdroj: INSTAGRAM/evamazikovaofficial

Eva Máziková

Energickej, vždy usmiatej speváčke pochádzajúcej z Galanty by ste na prvý pohľad určite nehádali 72 rokov. Do povedomia sa dostala po účinkovaní v súťaži Zlatá kamera v roku 1967, ktorú vyhrala s pesničkou od Heleny Vondráčkovej – Chytila jsem na pasece motýlka. Eva sa začala objavovať na mnohých festivaloch a v roku 1971 sa umiestnila ako druhá v súťaži Bratislavská lýra, ktorú sa jej v nasledujúcom roku podarilo vyhrať. 

Živelná Eva už od sedemdesiatych rokov žije v Nemecku (v Bavorsku) so svojím manželom Petrom. Vydať sa v tých rokoch na Západ nebolo len tak, preto jej budúci manžel musel za svoju lásku zaplatiť štátu náklady na jej vzdelanie, ktoré do nej dovtedy štát investoval. Eva okrem toho, že bola známou speváčkou, študovala aj na právnickej fakulte. Peter za nevestu zaplatil vtedy 40-tisíc korún. Spolu s manželom vychovali jedného syna Benjamína a tešia sa už aj z vnučky.

Zaujme ťa: Celebrity, ktoré nemohli otehotnieť, no napokon sa stali matkami

Zuzana Belohorcová

Zdroj: INSTAGRAM/scuderiaboys

Zuzana Belohorcová

Moderátorka Zuzana Belohorcová a český podnikateľ Vlastimil Hájek sa vzali v roku 2012. Dlhé roky žili spolu i so svojimi deťmi, Salmou a mladším Neviom, na slnečnej Floride. Kvôli bezpečnosti sa rozhodli Ameriku opustiť. Dnes rodinka žije na jednom z Kanárskych ostrovov – Tenerife.

Aj napriek tomu, že Zuzanine deti za rok vystriedali 3 školy, sa pomerne rýchlo adaptovali a plnými dúškami si užívajú ostrovný život. Salma sa za tri mesiace naučila po španielsky, obaja ovládajú angličtinu, v škole sa učia nemčinu a rozprávajú i slovensky a česky. 

Zdroj foto: úvodná koláž - Instagram.com/bronigregus, Instagram.com/adrianakarembeusklenarikova

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní