Jarné módne trendy 2022 podľa znamenia zverokruhu: Čo sa k tebe hodí?

Jarné módne trendy 2022 podľa znamenia zverokruhu: Čo sa k tebe hodí?

Každá sezóna nás dokáže potešiť a zároveň aj prekvapiť mnohými trendmi. Popravde, je toľko trendov a tak málo času na to, aby sme si ich všetky obliekli. Ak by sme sa mali riadiť len trendmi a obliekať sa podľa nich, tak ráno na obed aj večer striedame outfity jedna radosť. Najmä táto jar je plná roztomilých štýlov, ktoré musí poznať a zakomponovať do svojho šatníka každá správna módna maniačka. Ak sa neviete rozhodnúť, kde začať a ktorý trend je pre vás ideálny, tak sa skúste poradiť s hviezdami a obráťte sa na svoje znamenie zverokruhu. Totižto aj to vám dokáže dať nápovedu, čo sa k vašej osobnosti hodí a čo nie.

BARAN

Znamenie horoskopu BARAN patrí medzi ohnivé a temperamenté znamenia, preto sa nemusíte báť odviazať ani v móde. Ak máte príležitosť ukázať svoju vášnivú povahu, tak siahnite po neóne. Neón predstavuje sviežosť a novosť, čo vám zároveň dodá invenčný a nečakaný šmrnc.

BÝK

O tomto znamení horoskopu je známe, že je zvodné a zmyselné. Čo sa týka módy, tak Býk nepatrí medzi hanblivé znamenia, ba práve naopak, rád predvádza všetky časti svojho tela – svoje zvodné krivky. Počas jari medzi váš obľúbený vzhľad bude patriť ten, ktorý bude odhaľovať a predvádzať vaše telo tým správnym spôsobom. Napríklad siahnuť môžete po mini šatách či sukni, no nemusíte sa báť odviazať ani takým priesvitným topom či priesvitnými šatami, v ktorých sa nedávno predviedla aj Rihanna na módnej prehliadke Dior.

Pozri aj: Kabelky, ktoré nedáš tento rok z ruky: Jarné módne trendy 2022

jarná móda

Zdroj: pinterest.com/nylonmag

BLÍŽENCI

Ak je niečo, v čom sú Blíženci skvelí, tak je ich schopnosť kráčať s dobou a udávať trendy. A v čom by ste sa mali predviesť počas tejto jari? Jednoducho – v čomkoľvek. Pokojne si vezmite akýkoľvek jarný trend 2022 a prerobte ho na svoj spôsob. Či už to budú šaty alebo zaujímavý top, voľte udržateľné materiály, moderný štýl a zároveň aj eleganciu.

RAK

Niet pochýb o tom, že toto znamenie horoskopu často a rado spomína na roky minulé. A tak sa v ich šatníku objavujú kúsky s potlačou, ktoré im možno pripomínajú leto. Okrem nich však voľte aj nadrozmernú košeľu s potlačou. Veď sentimentálnosti nie je nikdy dosť.

LEV

Lev musí za každých okolností ukázať svojmu okoliu, kto je šéf. Ak tak skutočne chcete pôsobiť, tak spravte to tým najdramatickejším spôsobom. Do svojho jarného šatníka by ste si mali zadovážiť pútavé nohavice s potlačou (pokojne aj zvieracou) a ľahký kabát, ktorý bude ladiť so všetkým.

PANNA

Hoci sezóna PANNY nastáva až v posledných dňoch leta, nemusíte sa báť odviazať ani počas jari a predviesť hippie vibrácie, ktoré ležia kdesi hlboko vo vás. V jarnom šatníku Panny sa zväčša nachádzajú háčkované kardigány, svetre, kvetinové šaty či nohavice. Voľte teda ležérne kúsky, v ktorých sa budete cítiť príjemne.

Inšpiruj sa: Talianska móda v 5 krokoch: Toto žiadnej Talianke nesmie chýbať v šatníku

jarná kvetinová bunda

Zdroj: pinterest.com/WhoWhatWear

VÁHY

Mäkká kvetinová bomber bunda je ideálna pre vzdušné znamenie VÁHY. Nielenže vyžaruje sladkosť, zároveň má drsný, cool motorkársky charakter, ktorý dokáže zaujať. Váhy zväčša do svojho šatníka volia nadčasové a všestranné kúsky, ktoré sa len tak rýchlo neopotrebujú a nevyjdú z módy. Bomber bunda k ním rozhodne patrí a túto sezónu obzvlášť.

ŠKORPIÓN

Vodné znamenie sa nikdy neuspokojí s ničím, čo je jednoduché. Toto znamenie rado posúva veci na vyššiu úroveň a všetkému pridáva hĺbku. K módnym kúskom, ktoré ich zaujmú patria možno pre niekoho netradičné latexové a kožené kúsky. Kožená bunda či latexové nohavice by vám v šatníku rozhodne chýbať nemali.

STRELEC

Čokoľvek so strapcami dokáže toto znamenie zaujať natoľko, že to musí mať. Hravé strapce na oblečení (napr. na bunde, kabelke, sukni,...) sú odrazom divokej a dobrodružnej povahy tohto znamenia. Tento štýl 20. rokov vypovedá o vašom iskrivom duchu a vyžaruje pozitívne vibrácie.

Neprehliadni: Dámska vesta PUFFER: Ako ju nosiť a kombinovať?

jarné vintage šaty

Zdroj: pinterest.com/lachichghenima

KOZOROŽEC

Konzervatívne znamenie, ktoré sa prikláňa skôr k vintage štýlu. Dlhé šaty siahajúce až po členky sú pre toto znamenie správnou voľbou. Hodia sa do kancelárie, ale aj na rande či večerné posedenie s priateľmi.

VODNÁR

Nohavice vyrobené z metalickej tkaniny túto jar dokonalo zapadnú do šatníka i outfitov tohto znamenia. Vodnár totižto patrí k tým znameniam, ktoré rady vyniknú v dave a nestratia sa v ňom. Práve metalické látky s leskom a trblietkami budú tým, čo im túto sezónu spraví najväčšiu radosť.

RYBY

Znamenie horoskopu, ktoré je známe svojimi romantickými a zasnenými náladami. V ich šatníku sa teda nikdy nestratia šaty s napufkanými rukávmi. K romantickému vzhľadu, samozrejme, patria aj romantické šaty ušité z čipky alebo krajky. Ani šaty s kvetinovou potlačou by ste v obchodoch nemali prehliadať.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 29.03.22 08:55

KK
karma
105.00

moje znamenie súhlasí, kvetinové šaty a nohavice

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní