Ľanová košeľa je na leto must-have kúskom: TOP inšpirácie, ako ju nosiť a kombinovať

Ľanová košeľa je na leto must-have kúskom: TOP inšpirácie, ako ju nosiť a kombinovať

Ľanová košeľa a celkovo ľanové oblečenie by mala byť základom letného šatníka každej ženy. Milujeme tento materiál, pretože je priedušný, prírodný a ľahký, vďaka čomu poskytuje pocit sviežosti a komfortu. Ľan je známy svojou schopnosťou dobre absorbovať vlhkosť a je tiež ekologickou voľbou, pretože je biologicky odbúrateľný a obnoviteľný.

Keďže teploty stúpajú, osvojenie si spôsobu nosenia ľanovej košele vám zaručí, že už nikdy nebudete mať problém s tým, čo si obliecť v horúčavách. Ľanová košeľa je tým kúskom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Je to oblečenie, ktoré je ideálne do vášho letného šatníka, pričom klasické farebné prevedenia a strihy môžete nosiť rok čo rok.

Dámska ľanová košeľa je vhodná takmer na všetky príležitosti, môžete ju nosiť mnohými spôsobmi a kombinovať s rôznymi inými kúskami. Do práce je vhodná vypasovanejšia košeľa, zatiaľ čo košeľa v oversized strihu je vhodná na bežné nosenie i dovolenku.

Ľanovú košeľu môžete nosiť aj ako vynikajúcu dodatočnú vrstvu, dokonca aj rozopnutú s tričkom pod ňou – namiesto džínsovej bundy alebo svetra.

Nechajte sa inšpirovať a objavte nové štýlové kombinácie ľanovej košele s ďalším oblečením. Dodajte svojmu vzhľadu prírodnú eleganciu a nadčasovosť prostredníctvom ľanovej košele.

ľanová košeľa a nohavice

Zdroj: pinterest.com/natalieborton/

1. Ľanová košeľa v kombinácii s nohavicami

Nadčasová kombinácia, ktorá nikdy neurazí. Ľanová košeľa sa v prvom rade hodí k ľanovým nohaviciam – dalo by sa povedať, že toto je na leto najlepšia kombinácia a outfit, ktorý si počas leta zamiluje každá žena. No nielen ľanové nohavice v kombinácii s košeľou z rovnakého materiálu sú skvelou voľbou. K ľanovej košeli si pokojne oblečte aj vaše obľúbené rifle pre dosiahnutie ležérnejšieho vzhľadu.

Pri zostavovaní outfitu s ľanovou košeľou a nohavicami zohráva veľkú rolu samotný strih košele. Všetko nadrozmerné, teda tzv. oversized je trendy a tak môžete siahnuť práve po voľnejšej košeli, ktorá pokojne môže nahradiť aj šaty. Pridajte do pásu opasok a vyrazte na prechádzku mestom či k vode.

Košeľa vám však skvelo poslúži ako vrchná vrstva. Oblečte si pod ňu hodvábne tielko, tričko alebo crop top a košeľu nechajte rozopnutú.

Zaujme ťa aj: Si majiteľkou svetlej pokožky? Svoj šatník by si mala mať postavený na týchto 5 farbách

ľanová košeľa a sukňa

Zdroj: pinterest.com/whowhatwearuk/

2. Ľanová košeľa si rozumie aj so sukňou

V závislosti od strihu košele ju môžete zastrčiť do dámskej sukne pre zvýraznenie svojho pásu alebo ju nechať vytiahnutú pre uvoľnenejší vzhľad. Ak máte vo svojom šatníku voľnejšiu košeľu, je dôležité zvážiť, s akou sukňou ju skombinujete.

Priliehavejšia sukňa prirodzene zvýrazní vaše krivky, a preto si môžete vybrať, či si košeľu zastrčíte, alebo nie. Ak ste sa rozhodli pre rozšírenú sukňu alebo sukňu v tvare písmena A, košeľu do nej zastrčte, aby ste zvýraznili svoj pás, alebo ju zastrčte do pol pása.

Pozri tiež: Gumové šialenstvo s názvom Crocs: Prečo sa táto obuv teší tak veľkej obľube?

ľanová košeľa ako pareo

Zdroj: pinterest.com/shopbeachwoodbaby/

3. Ľanová košeľa ako pareo?

Nebojte sa ľanovú košeľu vytiahnuť aj na pláž či k vode. A hlavne tú s oversized strihom! Ľan je priedušný a vďaka tomu je to skvelé plážové oblečenie.

Čo sa týka farby, v tomto prípade je len na vás, po akej siahnete. Vedzte však, že ak zvolíte dlhší strih košele, urobíte to najlepšie rozhodnutie, aké len môžete. Dlhšia košeľa nahradí šaty, a tak sa v nej môžete vybrať aj na večeru či prechádzku mestom pri objavovaní zákutí a spoznávaní novej kultúry.

Alebo si košeľu nechajte rozopnutú pri ležaní pri bazéne alebo mori. Čiastočne svoju pokožku ochránite pred spálením. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Mária Maxianová 02.07.23 15:58

MM
karma
100.00

super kombinácie

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 03.07.23 19:41

MR
karma
109.00

presne môj štýl..

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 03.07.23 22:09

karma
-1.00

Rada ich nosim aj šaty

  • 0
Odpovedať

Veronika Kupcová 25.07.23 09:06

VK
karma
105.00

Milujem ľanové veci a hlavne teraz v lete ..len keby sa tak nekrčili :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní