Módna inšpirácia z jesenného Anglicka: Esenciálne kúsky na jeseň 2021

Módna inšpirácia z jesenného Anglicka: Esenciálne kúsky na jeseň 2021

Britská značka F&F predstavuje najnovšiu kolekciu jeseň / zima 2021, ktorá sa nesie na vlne elegancie, funkčnosti a pohodlnosti. Kolekcia obsahuje udržateľné a nadčasové kúsky do každého šatníka a na každú príležitosť. Kolekcia zohľadňuje aktuálne trendy a ponúka i praktické detské oblečenie, ktoré je možné si spoločne zladiť s módou pre dospelých.

Objavte najnovšiu, jesennú kolekciu F&F, ktorá vyzdvihuje komfortnosť a oslavuje jemnosť. Inšpirácia pri tvorbe vychádzala z prírody, takže v kolekcií nájdete prírodné a udržateľné materiály, prírodné vzory a farby jemných kvetov, ktoré rozžiaria upršané jesenné počasie. Vytváranie outfitov do práce alebo do mesta bude hračkou, pretože jednotlivé kúsky spolu ladia, sú nadčasové a kvalitné, vďaka čomu vám poslúžia  viacero sezón.

Pozri aj: Módna abeceda I.: Ako sa obliecť podľa aktuálnych trendov?

dámske jesenné oblečenie

Zdroj: F&F

Nežná jeseň

Hravé kombinácie farieb poskytujú priestor na styling odvážnych a pôsobivých outfitov. Jemný štýl slúži na vrstvenie, dodá akcent tvarom a hrá sa s proporciami. Jesennej kolekcií dominuje farba orgovánu s ružovými odtieňmi, ktoré dopĺňajú neutrálne farby ako krémová, latte a vanilková. Kúsky sú vyrobené z príjemných džersejových textílii alebo kvalitných tkanín. Ženské prvky v strihu sú podčiarknuté kvalitnými saténovými žakármi a pleteninami, ktoré evokujú pohodlnosť a nežnosť zároveň a reflektujú aktuálne trendy.

denimové oblečenie F&F

Zdroj: F&F

Denim

Denim sa opäť vracia na výslnie a dominuje jesenným šatníkom. F&F denim je vyrobený zo 100% organickej bavlny a s použitím menšieho množstva vody, energie a chemikálií, v porovnaní s tradičnou výrobnou metódou. V najnovšej kolekcii objavíte klasické strihy obľúbených džínsov, akýsi sú skinny, zvony, džínsy s vysokým pásom ale aj džínsové šaty, ktoré zvýraznia vaše prednosti. Kolekcia je obohatená aj o moderné strihy – mom jeans & boyfriend jeans, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube v nadchádzajúcej sezóne.

Odporúčame: Módna abeceda II.: Aké sú základy ženského šatníka a jarné trendy?

dámske oblečenie F&F

Zdroj: F&F

Pozornosť upriamená na detaily

Tento trend oslavuje maličkosti a vyzdvihuje tradičné, ručne robené detaily. Šaty s ľudovými vzormi, viktoriánske prvky, detaily z čipky a výšivky sa dokonale kombinujú aj do ležérneho štýlu, spolu s denimom a ladia ku všetkým siluetám bez rozdielu. Výrazné riasenie na rukávoch aj hravé goliere sú vítané a prenášajú pozornosť do hornej časti stylingu. Navyše kúsky sa dajú kombinovať na rôzne príležitosti – do školy, do práce alebo na oslavu.

dámska jesenná vesta

Zdroj: F&F

Jeseň bez rukávov

Štýlové pletené vesty a kardigány bez rukávov hrajú tento rok prím. V kombinácií s bielym tričkom, šatami alebo hodvábnou blúzkou získate dokonalý outfit s vrstvami, ktoré posunú váš look na vyššiu úroveň a budete sa cítiť luxusne a pohodlne zároveň. Vyskúšajte elegantné a pohodlné vrstvenie tón v tóne a oživte prichádzajúcu sezónu. Outfity sa dajú doplniť topánkami na opätku, ale aj  ležérnejšou obuvou. Nie je prekvapením, že v tomto trende sa objavujú štruktúrované textílie, šnurovanie, plyšový finiš, umelá kožušina a koža.

Zaujme ťa: Módna abeceda III.: Ktoré trendy nevychádzajú z módy?

detská kolekcia F&F

Zdroj: F&F

Detská kolekcia

Britská rodinná značka F&F má vo svojom portfóliu širokú ponuku kvalitného detského oblečenia, ktoré sa dá zladiť s kolekciou pre dospelých. V ponuke objavíte denimové kúsky, príležitostné šaty aj odolné voľnočasové oblečenie pre chlapcov i dievčatá.  Vďaka variabilite kúskov sa budete môcť zladiť so svojimi ratolesťami a vytvoriť si spoločné outfity na každú príležitosť a mať vedľa seba svoje mini-me.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Katarína Konečná 08.10.21 09:10

KK
karma
109.00

krásne kombinácie farieb

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 08.10.21 20:36

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia je si z čoho vyberať

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 09.10.21 05:03

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi pekná inšpirácia!

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 10.10.21 17:26

MM
karma
100.00

nie je to síce moja značka, ale určite by som si vybrala

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 10.10.21 20:22

DB
karma
117.00

Pekná a kvalitná módna značka

  • 0
Odpovedať

Ľudmila Sedlická 19.10.21 18:25

ĽS
karma
105.00

Páčia sa mi najmä pletené vesty a kardigány bez rukávov.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní