Puzdrové midi sukne na každý typ postavy: Ako ich nosiť?

Puzdrové midi sukne na každý typ postavy: Ako ich nosiť?
  • 15.11.2020
  • Radka Vargová

Sukňa je už roky neodmysliteľnou súčasťou ženského šatníka. Samozrejme, trendy sa menia, resp. obmieňajú. Inak tomu nie je ani túto sezónu. Jeseni a zime dominuje istým spôsobom klasika, ktorá nie je ničím nová. Puzdrová sukňa. Lenže tentokrát sa strih predĺžil. Puzdrové midi sukne, aby sme teda boli konkrétnejšie, sú presne tie kúsky, ktoré nesmú chýbať ani vám. Ako si vybrať správny strih, keď máte nízku či vysokú postavu, menšie či širšie boky? 

Pozri tiež: Top kabáty na jeseň: Pri výbere mysli na tieto 3 veci

ružová puzdrová sukňa

Zdroj: pinterest.com

Malé boky

Alebo tak trochu chlapčenská postava. I keď sú mnohé ženy z nej nešťastné, vo výsledku je to šťastie. Pretože s týmto typom postavy môžete voliť viac kúskov. Môžete sa vyhrať so strihmi, vrstvením i s farbami. Vôbec sa nemusíte upínať na tmavé či neutrálne farby. Práve naopak. Napríklad taká úpletová ružová sukňa môže práve vašej postave lichotiť. Navyše, rovnako tak môžete byť hravejšia aj pri výbere vrchného dielu. Oversized svetre sú stále žiadané a v tomto období aj veľmi účelné. Ak zvolíte takúto kombináciu, pritiahnete pohľady a rozhodne nebudete ľutovať. 

kožená puzdrová sukňa

Zdroj: pinterest.com

Ženské krivky

Väčšie boky, plnšie prsia. Aj vy si môžete dovoliť nosiť tento typ sukní, len treba dobre vyberať. Strih aj materiál. Kožená sukňa mierne rozšíreného strihu v spodnej časti môže byť správna cesta. A ako ju doladiť? Veľmi jednoducho a sofistikovane. Mnohé ženy so širšími bokmi majú potrebu ich schovávať pod niečo robustnejšie. Ale vy by ste mali urobiť opak. Zvoľte upnutý top, pokojne čiernej farby. Takto budete pôsobiť veľmi žensky. 

asymetrická puzdrová sukňa

Zdroj: pinterest.com

Nižšia postava

Je pravda, že nie každá žena nižšej postavy si trúfne na midi dĺžku. Ale nemala by sa jej báť. V tomto smere odporúčame sukne asymetrického strihu, kde jedna strana je predsa len o niečo kratšia. Tento dojem vám optický pridá zopár centimetrov navyše. Túto sezónu kombinujete sukne predovšetkým s rolákmi. Vytvoríte zaujímavý kontrast, ktorý nenudí a je vhodný aj do kancelárskeho prostredia. 

puzdrová midi sukňa

Zdroj: pinterest.com

Vysoké ženy

Pre tie máme jasnú radu - HRAJTE SA! So strihmi, s materiálmi. Môžete si to dovoliť. Predovšetkým ak máte vyššiu a štíhlu postavu. Jemnejšie, hrubšie materiály, upnutejšie, voľnejšie strihy, pásiky, geometrické vzory, kvety. Skrátka puzdrová sukňa každého druhu je to pravé pre vás. Vy si naozaj môžete dovoliť nosiť čokoľvek a nemusíte sa báť, že budete pôsobiť nižšie. Tento problém vám rozhodne nehrozí. Vyskúšajte napríklad midi sukňu s „teddy" kabátikom kratšieho strihu Veľmi trendová záležitosť tohto obdobia. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 15.11.20 07:26

ĽŠ
karma
100.00

Krásne kúsky!

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 16.11.20 10:43

KK
karma
109.00

Krásne a vkusné, vybrala by som si.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 17.11.20 22:49

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní