Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Strelca?

O tom, ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca, ste si mali možnosť prečítať minulý týždeň. Tento pondelok sa zas zameriame na znamenia, ktoré nie sú so Strelcom príliš kompatibilné a nádej na ich dlhodobejší a spokojný vzťah je podľa hviezd len malá. Poďte sa teda na to pozrieť a zistite, k akým zásadným problémom môže dôjsť v týchto vybraných nekompatibilných spojeniach partnerov.

STRELEC – RYBY

Ak sa do seba zapozerajú Strelec a Ryby, je tu nádej na krátky románik, ale len s veľmi malou pravdepodobnosťou z toho vznikne dlhodobejšia známosť. Dokážu si totiž vzájomne rozdávať hlboké citové rany, a to ani nevedia ako. Stačí k tomu len to, aby sa prejavila ich pravá podstata. Strelca doslova zožiera precitlivelosť Rýb a zo všetkého najviac mu dvíha tlak ich sebaľútosť s utápaním sa v krivdách a nespravodlivosti. Strelec je totižto veľký optimista so silným nadšením aj túžbou dosahovať svoje ciele. Práve preto ho toto správanie Rýb vyslovene poburuje, nerozumie mu a ani mu rozumieť nechce. No a Ryby majú tendenciu „odplávať“ v momente, keď si o sebe vypočujú od Strelca ostrý kritický komentár na svoju povahu. Rozčúlený Strelec si totiž nedáva pozor na slová, ktoré volí, nehovoriac o tom, že citlivým Rybám stačí aj oveľa menej na to, aby vzťah urýchlene ukončili.

Pozri aj: Zvládanie stresu podľa znamení: Necháš sa úplne rozhodiť?

kompatibilita podľa znamení - Strelec

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC – BÝK

Kombinácia ohňa a zeme v tomto prevedení nie je úplne najšťastnejšia, i keď zo začiatku ich môže k sebe pútať veľká vášeň. Dlhodobejšej udržateľnosti tohto vzťahu však bráni najmä Býkova snaha „vlastniť“ partnera a na druhej strane Strelcova túžba po slobode a nezávislosti. Tieto dve tendencie na seba narážajú a nie sú kompatibilné. Ak vzťah zdolá prvé emocionálne „búrky“ a bude pokračovať, je veľmi pravdepodobné, že do popredia vystúpi aj disharmónia spočívajúca v odlišnom vnímaní sveta vo všeobecnosti. Na Strelca je Býk až príliš pragmatický a „s nohami na zemi“ a Býka zase rozčuľuje Strelcove fantazírovanie a filozofovanie. A aby to nebolo málo, obe znamenia sú pomerne dominantné (i keď Býk asi o kúsok viac), preto sa dožadujú a chcú si stoj čo stoj presadiť to svoje. Časom tieto „boje“ väčšinou oboch partnerov omrzia a pochopia, že sa k sebe jednoducho nehodia.

znamenie Strelec

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC – PANNA

Tendencie a priority partnerov v znameniach Strelca a Panny sú už na prvý pohľad príliš protikladné. A i keď sa hovorí, že je dobré, aby sa ľudia vo vzťahu vzájomne dopĺňali a neboli úplne „z toho istého cesta“, v tomto prípade ide o také priepastné rozdiely, že na ne zvyčajne nestačia ani „mosty“ akceptácie, tolerancie a kompromisov. No na druhej strane treba poznamenať, že v čisto priateľskom alebo pracovnom vzťahu im to fungovať môže. A ktoré sú tie najväčšie trecie plochy v ich vzťahu? Naráža na seba najmä spoločenskosť Strelca s uzavretosťou až introvertnosťou Panny. Strelec je okrem iného pre Pannu až príliš hyperaktívny. Panna potrebuje pre svoju systematickú myseľ pokoj, pocit zázemia a režim, čo je zas na druhej strane pre Strelca mimoriadne nudné. Panna sa väčšinou spamätá ako prvá a vzťah opúšťa, nakoľko ju Strelcove vysoké tempo, ale aj jeho nepraktickosť a dobrodružná povaha vysiľuje a necíti sa s ním vo svojej koži.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 26.08.19 22:23

JK
karma
100.00

Rada somsi prečítala

  • 1
Odpovedať

Libuše Šumná 20.09.19 16:24

karma
113.00

moc se horoskop ku mě nehodí už 50 let žiji s rybou, je to sice těžké, ale jde to

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní