Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?

Dnes v našom partnerskom horoskope postúpime ďalej, a to na znamenie Strelca. Kto spĺňa všetky dôležité kritériá pre spokojný vzťah s najväčším optimistom zverokruhu, ktorý nemá problém povedať aj bez obalu, čo si myslí? To sa, samozrejme, dozviete ďalej v článku. My vám však zatiaľ len naznačíme, že bez humoru a nadhľadu Strelca určite nezískate. Čítajte ďalej.

STRELEC – BARAN

Medzi týmito znameniami to naozaj dokáže poriadne iskriť, a to ako v oblasti erotiky, tak aj vzájomného inšpirovania sa. Keďže sú to obe ohnivé znamenia, dynamika a silné emócie ich vzťahu nikdy nechýbajú. A aj napriek podobnosti v mnohých smeroch sa zároveň dokážu pekne dopĺňať, pričom hrozba problematických trecích plôch je pomerne nízka. Strelec zvláda Baranovu prudkú povahu a niekedy aj pomerne rázny spôsob komunikácie a Baran taktiež nemá problém so Strelcovou otvorenosťou a úprimnosťou, ktorá rozhodne nevyhovuje každému. Tento tak trochu „taliansky“ vzťah má mimoriadne sľubný nábeh na manželstvo. Sú pre seba jednoducho stvorení a ich spoločné ciele, nech by už boli akékoľvek, zvládnu dosiahnuť so spoločnou energiou a dravosťou pomerne rýchlo.

Zaujme ťa: Čo ženy neznášajú na mužoch? Toto zaručene každú odradí

kompatibilita podľa znamení - Strelec

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC – VODNÁR

Vo vzťahu, kde je jedno zo znamení ohnivé a druhé vzdušné, je to vždy zaujímavé a určite aj podnetné. Vzduch jednoducho dodáva ohňu na sile, hoci niekedy to môže trochu prepísknuť a dôjde aj k neželanému požiaru. Tak je to aj v prípade spojenia Strelca a Vodnára. Magneticky sa priťahujú a spoločne objavujú to, čo by im jednotlivo zostalo utajené. A keď Vodnára chytí jeho občasná melancholická a depresívna nálada, Strelec ho z nej dostane svojím optimizmom, ktorého má na rozdávanie. Vodnár zas Strelcovi nevyhadzuje na oči jeho tak typickú ľahkovážnosť a niekedy aj riskantné správanie, ktoré by mohlo byť v iných vzťahoch výrazným podnetom pre nezhody. Nemajú problém dať si vzájomne dostatok slobody, čo je naozaj podstatné, nakoľko obe znamenia ju bytostne potrebujú. Sloboda, činorodosť, cestovanie, kreativita a spoločné záujmy sú tými hodnotami, ktoré ich môžu doviesť až pred oltár. No nevadí im žiť aj takpovediac „na divoko“.

znamenie Štrelec

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC – STRELEC

Toto spojenie zaraďujeme medzi vhodné, i keď nie je zaručené, že spolu zostanú až do smrti. Aj keď partnerstvo rovnakých znamení nebýva vo všeobecnosti vždy najideálnejším, u Strelcov je treba odpustiť aj občasný nesúlad, pretože si vzájomne odovzdajú oveľa viac v tom pozitívnom zmysle. Ak si totiž „padnú do oka“, to ešte len príde tá pravá zábava. Ich spoločný život sprevádza dobrodružstvo, výlety do neznáma, pestrý spoločenský život, inšpiratívne rozhovory, vášeň, plánovanie i realizácia mimoriadnych cieľov a veľa, veľa smiechu. Tento vzťah rozhodne stojí za to! A s istou dávkou tolerancie a pochopenia je možné, že spolu zostanú až do staroby. Pozor si však treba dávať na to, že Strelci sú síce úprimní a radi hovoria pravdu, no neradi ju o sebe počúvajú, takže príde vhod nácvik diplomatických schopností. No a tiež by si mali spravodlivo prerozdeliť bežné povinnosti, ktoré inak s radosťou nechávajú jeden na druhého.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní