TEST: Micelárna voda Mary Kay

TEST: Micelárna voda Mary Kay

Ranné a večerné čistenie pleti je akousi povinnou jazdou pre všetky ženy, ktorým na svojej pleti záleží. Kým večer čistíme pleť od nánosu make-upu a nečistôt, ktoré sa nám na pleti počas dňa usadili, ráno odstraňujeme z pleti pot, prach a maz, ktorý počas nočného oddychu pleť produkuje. Hoci mnoho z nás práve ranné čistenie pleti občas zanedbáva, je rovnako dôležité ako to večerné.

Bezpochyby najobľúbenejším odličovacím prostriedkom je za posledné roky micelárna voda. Za všetko môžu takzvané ,,micely“ – drobné aktívne častice, ktoré k sebe priťahujú nečistoty pleti a dokážu ju dôkladne vyčistiť bez akéhokoľvek podráždenia. Výhodou je fakt, že micelárna voda je vhodná pre všetky typy pleti. Micelárnu novinku má vo svojom portfóliu aj značka Mary Kay, a preto sa teším, že sme mali možnosť otestovať ju v praxi. Ako v teste obstála?

micelárna voda

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Micelárna voda od Mary Kay

Jemná, ale vysoko účinná micelárna voda priťahuje nečistoty, ktoré sa na pleti usádzajú. Na pleti zanecháva po vyčistení pocit čistoty, kedykoľvek potrebujete pleť odlíčiť či osviežiť. Po aplikácii micelárnej vody nie je nutné pleť oplachovať. Po vyčistení je pleť jemná, čistá a hydratovaná bez prílišného drhnutia či podráždenia.

Ako obstála micelárna voda Mary Kay v praxi?

Keďže i ja patrím medzi ženy, ktorým čistenie pleti nie je ľahostajné, snažím sa pleť dôkladne čistiť ráno aj večer. Vyskúšala som už množstvo micelárnych vôd rôznych značiek, väčšinou mi však nevyhovovali pre silnú parfumáciu a pocit pnutia, ktorý na pleti nejaký čas pretrvával. Preto som bola zvedavá na novinku od Mary Kay. Musím napísať, že micelárna voda ma príjemne prekvapila. Ale pekne od začiatku.

Praktické balenie micelárnej vody

Micelárna voda je balená do fľaštičky s obsahom 147 ml. Takéto balenia sú podľa môjho názoru veľmi praktické a preferujem ich pred veľkými, aj keď ekonomickými, baleniami. Dizajn micelárnej vody je minimalistický a nerušivý. Biely vrchnák pekne dopĺňa ružovkasté balenie micelárnej vody. Rovnako sa mi páči, že etiketa nie je nalepená po celom obvode fľaštičky a medzi spojmi etikety je možné vidieť, koľko produktu zostáva.

Odporúčame: TEST: Peeling na tvár TimeWise Repair™ Revealing Radiance™ od Mary Kay

odličovanie pier

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Parfumy v kozmetike nie sú vždy potrebné

Micelárna voda je neparfumovaná, a to je podľa mňa ďalší plusový bod. Jednak z pohľadu citlivej pleti, ktorá parfumy nepotrebuje, ale aj preto, že vôňa micelárnej vody a iného produktu, sa tak zbytočne neprebíjajú.

Odličovacia sila a jemnosť v jednom

S odličovaním si micelárna voda hravo poradí, rozpustí všetok make-up a pleť pekne vyčistí. Čo oceňujem najviac, po vyčistení nepociťujem žiaden pocit suchej pleti či pnutia, ktorý by ma nútil prípravok zmyť alebo naniesť pleťový krém. Za mňa naozaj dobrá micelárna voda, ktorá má v sebe všetko, čo vaša pleť potrebuje.

Viac informácií o pleťových prípravkoch značky Mary Kay nájdete na www.marykay.sk

Zaujme ťa: TEST: Hydrogélové vankúšiky pod oči od Mary Kay

- Mary Kay micelárna voda
1 z 5
TEST: Micelárna voda Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Micelárna voda Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Micelárna voda Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Micelárna voda Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Micelárna voda Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 25.06.21 06:37

ĽŠ
karma
100.00

Vyzerá naozaj dobre, vďaka za test!

  • 1
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 25.06.21 21:11

ZS
karma
100.00

Od mary Kay som mala nejaké vzorky je to dobrá značka.

  • 1
Odpovedať

Mária Reibergerová 25.06.21 23:10

MR
karma
104.00

určite vyskúšam

  • 1
Odpovedať

Marianna Rajniaková 23.08.21 17:44

MR
karma
109.00

zaujala ma tým, že je neparfumovaná..

  • 0
Odpovedať

Miriama Rusinová 26.07.23 13:46

MR
karma
-1.00

v minulosti som skúšala micelárky, ale nejako som z nich nikdy nebola paf

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní