VIDEOTEST: Ampulky proti vypadávaniu vlasov od ENVY Therapy®

VIDEOTEST: Ampulky proti vypadávaniu vlasov od ENVY Therapy®

Vlasy sú korunou krásy. Táto fráza je síce otrepaná, stará a stále hovorená dookola, no je na nej veľa pravdy. Ktorá žena by netúžila po nádhernej, hustej a prirodzene lesknúcej sa hrive? Pravdepodobne by žiadna nepovedala nie. To, aké sú naše vlasy, je z veľkej časti ovplyvnené práve genetikou, no nezanedbateľný vplyv má na ich zdravie a kvalitu i správna starostlivosť. Z rôznych príčin môžu ženy, ale aj mužov, potrápiť mnohé problémy s vlasmi, pričom tým najvýraznejším a skutočne nepríjemným problémom je pravdepodobne ich nadmerná strata. Vypadávanie vlasov vo väčšom množstve môže byť podnietené rôznymi príčinami – vnútornými i vonkajšími faktormi.

Veľkú rolu opäť zohráva genetická predispozícia, no vlasy môžu v nadmernej miere vypadávať aj v dôsledku zhoršeného zdravia, a to napríklad pri ochoreniach štítnej žľazy či hormonálnej nerovnováhe. Medzi rizikové faktory vypadávania vlasov môžeme zaradiť aj nedostatok dôležitých látok v strave, zmenu ročných období, zmeny v telesnej hmotnosti a dokonca aj stres a nevhodnú  starostlivosť o ne. Keďže problémy s nadmernou stratou vlasov vôbec nie sú zriedkavé, pripravili sme si dnes pre vás video, v ktorom sa bližšie pozrieme na jedného pomocníka v boji pri vypadávaniu vlasov. Značka ENVY Therapy® prináša koncentrované ampulky proti vypadávaniu vlasov a na obnovu ich rastu, ktoré boli vyvinuté na základe dlhoročných skúseností s trichológiou a vlasovou mezoterapiou. Zistite o nich viac v našom videu!

Testovali sme aj: 7 Days Intensive Antiaging Ampoules a Mezo Stamp od ENVY Therapy®

Ktoré obsiahnuté látky pomôžu vlasom?

Vlasové ampulky ENVY Therapy® eliminujú problémy s vypadávaním vlasov, aktivujú činnosť vlasových korienkov a zároveň podporujú rast nových vlasov. Taktiež majú priaznivý vplyv na kvalitu vlasovej pokožky a postupne napomáhajú zvyšovať hustotu a pevnosť vlasov. Svojich účinkov dosahujú vďaka inovatívnemu zloženiu a mnohým aktívnym látkam. Ampulky obsahujú vo veľkom množstve keratín, ktorý je základnou stavebnou jednotkou vlasov. Okrem toho vo svojom zložení ukrývajú tetrapeptidy, pyridoxín, železo či hydrolyzovaný sójový proteín.

Tieto vlasové ampulky je možné použiť dvomi spôsobmi, a to pomocou priloženého aplikátora, alebo taktiež pomocou ENVY Therapy® Mezo Stamp, čo je mezoterapeutický kozmetický nástroj určený na domáce použitie. Tento pomocník významne zvyšuje prienik účinných látok z ampúl do pokožky, čím pomáha podporovať ich účinky. Vo videu sa už o týchto ampuliach dozviete viac. Pozrieme sa na to, čo všetko obsahujú, ako pôsobia na vlasy a vlasovú pokožku a ako ich správne používať. Rovnako sa s vami podelíme o vlastné skúsenosti, keďže sme ampulky v redakcii aj otestovali. Želáme príjemné sledovanie.

Viac informácií o produktoch ENVY Therapy® a službách nájdete na nasledujúcich linkoch:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Ľubica Šťastná 20.10.20 05:07

ĽŠ
karma
100.00

Výborné video; rada by som vyskúšala!

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 20.10.20 08:57

KK
karma
109.00

Zaujímavé,

  • 0
Odpovedať

Iveta Ondáková 21.10.20 17:35

IO
karma
96.00

Kura vyzerá super , hlavne tá aplikácia pečiatkou :)

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 21.10.20 18:56

MK
karma
100.00

Chcela by som vyskúšať

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 22.10.20 00:08

karma
109.00

Tieto ampulky by sa mi zišli,rada by som vyskúšala.

  • 0
Odpovedať

Michaela Ulehlová 23.10.20 18:06

MU
karma
-1.00

Super video, asi viem čo si budem priať od Ježiška :)

  • 0
Odpovedať

Mária Beniačová 24.10.20 01:30

MB
karma
96.00

Vyzerá to sľubne..

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 29.12.20 16:10

KS
karma
133.00

Rada by som vyskúšala tieto ampulky, hlavne teraz v zimných mesiacoch, kedy mi vlasy vypadávajú najviac a sú najkrehkejšie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní