Vtipné paródie na outfity známych osobností: Toto 9-ročné dievčatko baví celý svet!

Vtipné paródie na outfity známych osobností: Toto 9-ročné dievčatko baví celý svet!

Paródie na fotografie známych osobností sa v súčasnej dobe objavujú ako huby po daždi. A celý svet ich miluje! Nuž, niekedy si tie celebrity o to aj samy koledujú, a to najmä v prípadoch, keď sa na internete objavia ich fotografie v prinajmenšom zvláštnej póze alebo práve v netradičnom outfite. Dnes dávame možnosť i vám, aby ste pobavili na podobných paródiách, ktoré sú skutočne úsmevné. Stojí za nimi pritom len 9-ročné dievčatko! Nenechajte si ujsť jej úžasné kreácie v nasledujúcom článku!

Takmer na nerozoznanie od originálu!

Áno, hovorí sa, že originál je len jeden. No pri pohľade na kreácie len 9-ročnej dievčiny z Austrálie môžeme o tomto známom výroku trochu pochybovať. Mladá Riley vie dokonale napodobňovať nielen netradičné outfity známych osobností, ale dokonca aj ich výraz tváre zachytený na fotografii. Na svojom instagramovom účte, kde je známa pod prezývkou Riley Diary, baví už cez 107 000 fanúšikov. Na svoje výtvory pritom využíva najmä bežné veci z domácnosti, ako sú toaletný papier, alobal či hrniec aj vrece na odpadky. Napríklad netradičné hnedé šaty Emmy Stone napodobnila pomocou chutných sladkých vaflí. A výsledok skutočne stojí za to! Okrem toho Riley neváhala napodobniť i fotografie známej Kim Kardashian či speváčky Rihanny. Nasledujúce fotografie vám dozaista vyčaria úsmev na perách!

Odporúčame: RECEPT: Bezalergénová sójová omáčka bez sóje - áno, dá sa to!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

On my broccoli #nickiminaj #rileydiary

Príspevok, ktorý zdieľa Riley Diary (@rileydiary),


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 05.05.19 07:08

ĽŠ
karma
100.00

Riley Diary vie, ako pobaviť.

  • 0
Odpovedať

Barbora Kubelková 10.06.19 08:24

karma
113.00

Alobal najlepší :D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní