Vyhraj 3x zubnú pastu Lacalut aktiv ochrana ďasien a jemné bielenie

Vyhraj 3x zubnú pastu Lacalut aktiv ochrana ďasien a jemné bielenie

Ústna dutina – to nie sú len zuby, ktorým venujeme svoju pozornosť a umývame ich minimálne 2-krát denne. Ústna dutina – to sú aj ďasná, ktoré na prvý pohľad nemusia predstavovať veľmi zaujímavú tému, ale priznajte si, ako často im venujete pozornosť? Ako často ich ošetrujete a robíte všetko preto, aby boli zdravé?

Vo všeobecnosti platí, že zdravé ďasná sú svetlé až stredne ružové, vyzerajú zdravo, obopínajú zuby, nespôsobujú vám bolesť a po umývaní zubov nevyzerá vaše umývadlo, akoby sa v ňom stala nejaká vražda. Je to tak aj u vás? Ak ste sa pri niektorom z týchto bodov zamysleli a nie ste si istí, či sú skutočne vaše ďasná zdravé, tak je načase pre ne niečo spraviť a vyhnúť sa tak najčastejšiemu problému s ďasnami, akým je parodontóza.

Okrem zubného kazu a citlivosti zubov je parodontóza ďalším problémom, ktorý riešia mnohí dospelí. Medzi najčastejšie príznaky parodontózy patrí:

  • krvácanie ďasien a ich opuch,
  • bolesť pri čistení zubov,
  • ustupovanie ďasien od zubov.

Zlou správou je, že ak necháte parodontózu zájsť až do jej neskorších štádií, výsledkom môže byť samovoľné kývanie a vypadnutie zubov. Na druhej strane je dobrou správou, že vzniku parodontózy môžete predchádzať, a to správnou starostlivosťou nielen o svoje zuby, ale aj ďasná. Dôležité je vybrať si vhodnú zubnú pastu a zubnú kefku, ktorá bude zuby čistiť, ale zároveň bude ohľaduplná k ďasnám. Takou je nová zubná pasta Lacalut aktiv ochrana ďasien a jemné bielenie, ktorá vďaka obsiahnutým zložkám posilňuje prirodzené obranné sily v ústnej dutine a udržiava ústnu dutinu hydratovanú. Zároveň chráni zuby pred vznikom zubného kazu a pomáha predchádzať ich demineralizácii. Spevňuje ďasná, predchádza ich zápalu a krvácaniu a v poslednom rade pomáha obnoviť prirodzenú belosť zubov.

 

Vyhrajte 3x zubnú pastu Lacalut aktiv ochrana ďasien a jemné bielenie

 

Správnu odpoveď nájdete tu: naturprodukt.sk

Súťažíme od 30.4. do 14.5.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. David Jamriška, Horná Ves
  • 2. Alexandra Greznárová, Nové Zámky
  • 3. Alena Zrneková, Partizánske

Do súťaže sa zapojilo 725 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

súťaž o zubnú pastu Lacalut

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Jana Fuchsová 03.05.19 19:37

JF
karma
80.00

super výhra

  • 0
Odpovedať

Tatiana Tomašovičová 04.05.19 15:06

TT
karma
118.00

Okrem zubnej pasty sú výborné aj ústne vody Lacalut White a Lacalut Aktiv

  • 0
Odpovedať

Petra Kovacova 18.06.19 08:50

karma
-1.00

lacalut su skvele pasty, rovnako ako curaprox no ja nedam dopustit na pravidelnu dentalnu hygienu a bielenie v dentalbrothers.sk

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní