Top mobilné aplikácie pre zdravie

Top mobilné aplikácie pre zdravie
  • 02.06.2017
  • Danka Šindléryová

Mobilné aplikácie pre zdravie - zdá sa vám to ako vtip? Nie, naozaj to myslíme vážne. Aplikácie pre zdravý, ale aj lepší, úspešný a krajší život. 

V tejto pokrokovej dobe má polovica ľudí iPhone alebo telefón s operačným systémom android, na ktorý si viete stiahnuť aplikácie. Smartfón sa stal pevnou súčasťou našich životov. A to ako u mužov z Marsu, tak aj u žien z Venuše. Aké aplikácie sú perfektnými pomocníkmi pre ženy v každodennom živote? Dnes vám predstavíme mobilné aplikácie, ktoré sú zamerané na naše zdravie.

Mobilné aplikácie pre zdravie

ECKA

Že je ich v našej strave plno, to je, žiaľ, neodškriepiteľný fakt. S pomocou tejto aplikácie si však okamžite zistíte, s akým éčkom máte dočinenia a či je zdraviu škodlivé. Buďte náročné a vyberajte si, čo jete.

Odporúčame aj: Veselá farebná jarná manikúra na každý deň

Mobilné aplikácie pre zdravie

Zdroj: Shutterstock®

FIT STAR

Zdá sa vám investícia do osobného trénera príliš vysoká? Táto aplikácia vám dokáže zostaviť cvičebný plán presne podľa vašej kondície a typu cvičenia, ktorý preferujete. Jediný jej nedostatok je, že neobsahuje prísne oči trénera. Takže zodpovednosť za cvičenie je len vo vašich rukách. 

MY FITNESS PAL

Dokonalá vecička. Vďaka nej sa presne dozviete kalorické hodnoty potravín, nutričné hodnoty aj zdravšie náhrady. Ak ste sa rozhodli vylepšiť jedálniček, táto aplikácia vám ušetrí naozaj veľa času a garantujeme, že aj prijaté kalórie. Príliš vysoké čísla pri sladkostiach vás jednoznačne odradia. 

Odporúčame tiež: Žltá farba v outfite: Aký odtieň mi pristane? S čím ju mám kombinovať?

Mobilné aplikácie pre zdravie

Zdroj: Shutterstock®

KITCHEN STORIES

Stovky kuchárskych kníh, blogerských rád a tipov na modernú kuchyňu v pár klikoch na mobile. Recepty môžete vyhľadávať podľa surovín alebo sezóny. Ktorej sexi kuchárke by mohol tento zlepšovák v mobile chýbať?!

Odporúčame tiež: Nailart tutoriál: Drobné ružičky, predzvesť jari

Kontrolujete éčka v potravinách, ktoré nakupujete?

Zdroj foto: úvodná fotka - www.pixabay.com

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní