VEĽKÝ HOROSKOP NA MAREC: Ktorým znameniam prinesie peniaze, či splnený sen? ČASŤ II.

VEĽKÝ HOROSKOP NA MAREC: Ktorým znameniam prinesie peniaze, či splnený sen? ČASŤ II.
  • 02.03.2017
  • Silvia Karasová

Nový mesiac nám odštartoval pribúdajúcou Lunou v ohnivom Baranovi. Toto znamenie mnohým z nás dodá odvahu riešiť všetko, čo sme doteraz odkladali. K tomu pridá zvýšené sebavedomie, dobrodružné chúťky, no niektorým z nás nanešťastie aj dni plné nervozity, bolehlav, či hádky.

V akom duchu sa budú niesť najbližšie marcové dni a čo si Luna v spolupráci s hviezdami pre nás nachystala? Včera sme sa pozreli na prvú polovicu znamení, no a dnes je na rade tá druhá.

Odporúčame prečítať: Veľký horoskop na marec: ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ I.

PANNA – v marci dobehnete všetko, čo ste doteraz zameškali

Už prvé marcové dni, ako sme naznačili v úvode, budú mimoriadne energické. Vplyvu Luny v ohnivom Baranovi neodoláte ani vy a rozhodnete sa konečne rozhýbať. Zima na vás pôsobila tak, že ste sa ukryli pred svetom v pohodlí svojich domovov a s nikým a ničím ste nechceli mať dočinenia. Teraz je už ale tomu koniec. Vo vzduchu konečne cítiť jar a aj tá môže za to, že ste sa rozhodli vstať z gauča a začať na sebe a svojom šťastí pracovať. Nezľaknite sa prekážok, ktoré vám chvíľkovo hodí pod nohy marcový spln – 12.3., ktorý sa ponesie vo vašom znamení. Budete k sebe i okoliu až príliš kritické, z čoho môžu vzniknúť menšie nezhody. Snažte sa im nepripisovať veľkú dôležitosť a radšej sa tešte z maličkostí. 

Veľký horoskop na marec: ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY – marec vás naučí odpúšťať

Alebo sa o to minimálne pokúsi. Vaše znamenie je obvykle citlivé, nežné a občas až príliš romantické. Nie vždy sa preto dokážete stotožniť s tým, aká realita vôkol vás v skutočnosti je. V prvé dni nového mesiaca vyjdú na povrch staré krivdy. Vyťahovať ich začne aj pribúdajúci Mesiac, ktorý už cez víkend v tvrdohlavom Býkovi vo vás vyvolá to, že nebude vedieť povedať prepáč, ale ani prepáčim. Svojou zaťatosťou si len sťažujete život. Našťastie po spln, ktorý vychádza na nedeľu 12.marca v Panne, zmeníte svoj názor, a tichú domácnosť, či tichú vojnu, ktorú ste ostatné dni viedli, konečne ukončíte. Druhá polovica mesiaca marec už bude pre vás príjemnejšia. Po tom, čo doriešite túto svoju súkromnú „vojnu“ začne sa vám ľahšie dýchať aj žiť a konečne sa budete tešiť zo všetkého vôkol vás.

Odporúčame prečítať: Čo hovorí feng shui na kvety vo vašej domácnosti?

ŠKORPIÓN – v marci sa pozrite do zrkadla a usmejte sa na seba

Naložili ste si na svoje plecia toho priveľa. Preto niet divu, keď na mnohé z vás v týchto dňoch zasadne smútok, únava, bolesť hlavy, chrbtice, ale i hrdla. Ak sa to dá, vyberte si pár dní voľňa a preliečte tak dušu, ako i telo. Doma by ste mali ostať aj počas marcového splnu. Jednak vaše telo priam baží po oddychu a jednak sa mu zíde aj menší pôst. Spln vychádza tentokrát na nedeľu 12.marca a Luna sa počas neho ponesie v kritickej Panne. Pozor, aby ste sa nedostali do zbytočných hádok. O pár dní, konkrétne v dňoch od 16. do 18.marca je Mesiac vo vašom znamení. Je to ideálny čas na to, aby ste sa zamysleli nad svojimi životnými prioritami a prehodnotili ich. Ku koncu mesiaca – počas novu (28.3.) v Baranovi sa na seba usmejte a ďalší mesiac už odštartujte ako nový človek. 

Veľký horoskop na marec: ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC – v marci sa tešte na nové začiatky

I keď ste donedávna pochybovali o správnosti svojich rozhodnutí, teraz ste si už na 100% isté. Luna v Baranovi vám v prvé marcové dni dodala odvahu i sebavedomie, a tak ste sa uistili v tom, že je ideálny čas na nové začiatky. Pokiaľ plánujete kúpu nehnuteľnosti, sťahovanie, prerábanie, novú prácu, ukončenie vzťahu, či naopak jeho posunutie do „vyšších sfér“, vedzte, že Luna je na vašej strane. Pochybnosti teraz pôjdu bokom a aj vďaka jarnému ovzdušiu budete nielen odhodlané, ale i šťastné. Mimoriadne sa vám bude dariť v dňoch, kedy Mesiac bude prechádzať vaším znamením – od 19. a 20.marca. V tomto čase už Luna intenzívne ubúda a s ňu sa už nadobro budú strácať vaše strachy a obavy.

KOZOROŽEC – marec prináša zmierenie

Aj napriek tomu, že to v prvých marcových dňoch môže vyzerať všelijako a hlavne napäto, situácia sa obráti k lepšiemu. Prvé marcové dni sa nesú pod vplyvom narastajúcej Luny, tá prechádza ohnivým a miestami až agresívnym Baranom, do tvrdohlavého Býka až po nerozhodných Blížencov. Tieto dni vo vás pripravia zmes nechuti, stresu a nepochopenia. Po splne v Panne (12.3.) už bude situácia pre vás jednoduchšia. Ak si v prvej polovici marca niekoho znepriatelíte, tá druhá polovica bude ideálna na udobrovanie. Podobne to môže fungovať aj v opačnom gardé – keď sa na niekoho z vašich blízkych pohneváte, prijmite jeho ospravedlnenie. Vaším znamením bude Mesiac prechádzať od 20.marca a pobudne v ňom rovné dva dni. Tento čas využite na to, aby ste za všetkými spormi urobili hrubú čiaru. Či už ide o lásku, alebo prácu. 

Odporúčame prečítať: Tipy pre všetky single - ako získať lásku?

Veľký horoskop na marec: ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR – v marci buďte obozretné i podozrievavé

Samozrejme nie prehnane, ale tak trochu nedôvery vám teraz nezaškodí. Vo vašom okolí sa totiž pohybuje človek, ktorý vám nie je veľmi naklonený, ba dokonca vám želá tak trochu i smolu. Dôkladne sa okolo seba poobzerajte. Čím skôr túto osobu odhalíte, tým ľahšie sa vám bude dýchať. Pokiaľ zistíte, že ide o sokyňu v láske, alebo aj v práci, do boja by ste mali vyraziť nielen so všetkými svojimi ženskými zbraňami, ale aj s dobrou stratégiou. A tou bude v tomto prípade – nezdôverovať sa so všetkými svojimi tajnosťami a mlčky si vyčkať, kým sa váš súper sám popáli. Chuť víťazstva sa vám zapáči pravdepodobne už okolo 22.marca, kedy Mesiac vstupuje do vášho znamenia. 

Odporúčame prečítať: Svadba podľa feng shui


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Libuše Šumná 02.03.17 15:25

karma
113.00

pro mě dobrý

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 02.03.17 17:54

PV
karma
113.00

Presne to je na mňa.. Ako začal marec, tak sa všetko sype..Stresy, neochota, nervy , všetko naraz sa na mňa valí ..!! Bože, až 12.3 bude lepšie, no to si musím dlho počkať , kým sa tá situácia konečne ukľudní ..

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 04.03.17 07:26

SK
karma
114.00

dám prečítať mojej dcére

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní