VIDEO: Jarný hydratačný rituál – ako nakopnúť pleť po zime v 4 krokoch?

VIDEO: Jarný hydratačný rituál – ako nakopnúť pleť po zime v 4 krokoch?

Zdá sa vám, že vaša pokožka nie je práve veľkým fanúšikom zimy? Zima je už za nami, no na pleti mohla zanechať následky. Počas zimných mesiacov je pleť vystavená viacerým výzvam, ktoré sa môžu prelínať a vyvolávať širokú škálu problémov – od extrémnej suchosti až po zvýšenú citlivosť.

Rôzne faktory, ako sú časté teplotné zmeny, suchý vzduch v interiéroch, nízka vonkajšia vlhkosť a veterné počasie, majú na pleť veľmi nepriaznivý vplyv. Keď k tomu pridáme ešte nedostatočnú vonkajšiu ochranu pokožky (pleť nedostatočne hydratujeme a vyživujeme, zabúdame na SPF ochranu), nie je prekvapením, že na pleti sa môžu vyskytovať pocity nepohodlia a známky zhoršeného stavu.

Ak sa vám zdá, že vaša pleť je začiatkom jari nie práve v najlepšej forme, venujte jej viac pozornosti a doprajte jej extra starostlivosť. Skvelou voľbou je napríklad aj takýto jarný hydratačný rituál, ktorý sme si pre vás pripravili s francúzskou značkou GERnétic!

Odporúčame: ​Beauty poradňa GERnétic: Ako sa starať o krehkú pokožku okolo očí

Hydratačný rituál GERnétic – záchrana pre pleť po zime

Hydratačný rituál si pre nás pripravila Alena Kimlová, hlavná kozmetička a školiteľka GERnétic pre Česko a Slovensko a skvelé na ňom je, že pozostáva len zo štyroch jednoduchých krokov. Tento rituál možno pleti dopriať raz za týždeň s cieľom udržania optimálnej hydratácie pleti.

Avšak, ak je vaša pleť po zime veľmi suchá a potrebuje hĺbkovú hydratáciu, je možné dopriať jej hydratačnú kúru, pri ktorej rituál zopakujete každý deň v priebehu piatich po sebe nasledujúcich dní. Táto kúra pomáha obnovovať prirodzenú hydratáciu pleti. Následne stačí rituál už aplikovať 1 až 2 razy týždenne. 

Hydratačný rituál zahŕňa tieto prípravky:

odličovacie mlieko GERnétic GLYCO – ide o výživné čistiace mlieko, vhodné aj na očné okolie, ktoré zbaví pleť všetkých nečistôt,

tonikum GERnétic FIBRO – osviežuje a prejasňuje pleť, vyrovnáva pH pleti a zabezpečuje dôkladné dočistenie pokožky tváre, krku a dekoltu,

hydratačná maska GERnétic HYDRA GER – maska pomáha zadržiavať vodu v pokožku a bráni jej predčasnému odparovaniu, vďaka čomu podporuje hydratáciu pleti z vnútorných vrstiev kože, taktiež pleti dodá minerálne látky a stiahne póry,

ochranný krém s SPF 15 GERnétic MELANO 15 – chráni pleť pred vznikom pigmentových škvŕn, zvláčňuje ju a zjemňuje. 

Čo na takýto rituál pre hydratáciu pleti hovoríte vy? Množstvo ďalších užitočných informácií nájdete v našom videu. Želáme príjemné sledovanie!

- Anketa

MÁŠ AJ TY POCIT, ŽE TVOJA PLEŤ PO ZIME POTREBUJE ŠPECIÁLNEJŠIU STAROSTLIVOSŤ A VIAC POZORNOSTI?

Odpovedal 1 človek  

Rozhodne áno! Moja pleť v zime trpí, takže na jar jej vždy doprajem niečo viac.
0%
Niekedy áno. Ak vidím, že nie je v najlepšej kondícii, tak zakročím.
100%
Ani nie, zimné obdobie mojej pleti zvlášť neškodí.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní