Active Carbon Face Serum: Silné detoxikačné účinky v jednej pumpičke!

Active Carbon Face Serum: Silné detoxikačné účinky v jednej pumpičke!

Na sklonku ročných období sa čoraz viac začína hovoriť o detoxikácii organizmu a, samozrejme, aj o detoxikácii pleti. Okrem toho, že by ste do jedálnička mali zaradiť väčšie množstvo zelených potravín, je vhodné vyskúšať aj detoxikačnú starostlivosť o pleť, ktorá vám pomôže prinavrátiť pleti jej jas a žiaru mladosti.

Jedným z najnovších trendov v oblasti starostlivosti o pleť, ktorý sa šíri po celom svete, je tzv. pôst pokožky. To znamená, že by ste mali dopriať pokožke voľnosť a zabudnúť na používanie akýchkoľvek pleťových produktov, čím jej doprajete akúsi formu detoxu. Ako dlho by ste to vydržali? Deň? Týždeň? Alebo mesiac? Je ťažké vzdať sa svojho zaužívaného rituálu v starostlivosti o pleť, a to najmä v prípade, ak využívate aj moderné prístroje, ktoré vám pomáhajú pri udržiavaní svojej krásy a mladistvého vzhľadu. Ak nepatríte k tým, ktorí by sa na takýto pôst pleti odhodlali, tak vyskúšajte inú formu detoxikácie pleti, a to prostredníctvom premyslených produktov, ktoré k jej detoxikácii prispievajú. Takou švajčiarskou novinkou je pleťové sérum s obsahom bio-aktívneho uhlia so silným detoxikačným účinkom.

Odporúčame pozrieť: Super Detox Treatment: (Ne)obyčajné mydlo na rôzne problémy s pleťou

detoxikačné pleťové sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Active Carbon Face Serum

Toto sérum je považované za zázrak v kozmetickom ošetrení. Možno to znie ako klišé, ale vďaka jeho unikátnemu zloženiu budete v rukách držať produkt so silnou koncentráciou zložiek, ktoré majú okamžite viditeľný efekt.

Samotné sérum v prvom rade obsahuje 100 % destilát z magnólií, ktorý dodáva pokožke jednotný tón, sviežosť a pevnosť na epidermálnej vrstve. Detoxikačné sérum by nebolo takým účinným sérom, ak by neobsahovalo bio-aktívne uhlie, ktoré je považované za najlepšiu detoxikačnú zložku, ktorá sa využíva v pleťových produktoch.

Kyselina hyalurónová nie je žiadnym nováčikom v pleťových produktoch. Jej hydratačné účinky navyše prispievajú k zlepšeniu pevnosti pleti a extrakt z plesnivčeka alpského zabraňuje degenerácii kolagénových a elastínových vlákien. V spoločnej kombinácii obsiahnutých látok sérum bojuje proti tvorbe voľných radikálov, pleť hĺbkovo hydratuje a čistí.

pleťové sérum s bio-aktívným uhlím

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Netreba podceňovať ani vitamín C

Čerešničkou je v tomto prípade vitamín C, ktorý je pre pleť rovnako potrebný ako kolagén. Vitamín C totižto chráni pleť pred foto-toxickými účinkami slnečných lúčov. Zároveň prispieva k tvorbe kolagénu, pričom tým nepriamo podporuje pružnosť pleti. Pleť si tak udržiava svoj mladistvý vzhľad a prirodzenú žiarivú krásu.

Active Carbon Face Serum nájdete v ponuke na e-shop femine.sk, ktorý je výhradným dovozcom pleťovej kozmetiky MAVEX.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Lucia Kobíková 03.11.19 20:09

LK
karma
100.00

Vyzerá to skvelo, ale za takú cenu tak málo krému je sklamanie :/

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní