Chceš väčšie prsia bez plastiky? Máme pre teba jednoduché riešenie

Chceš väčšie prsia bez plastiky? Máme pre teba jednoduché riešenie

Povedzme si úprimne - každá žena sa chce páčiť. A k tomu, aby sme sa páčili, patria aj krásne prsia. Ak patríte k tým, ktorým matka príroda nadelila malé prsia alebo nie ste spokojná s tvarom pŕs po pôrode a dojčení, poradíme vám, ako zväčšiť prsia prirodzenou a bezpečnou cestou, bez plastiky. 

Riešením sú tabletky BreastEXTRA+

Väčšie, pevnejšie a ideálne vytvarované prsia dosiahnete užívaním prírodného prípravku BreastEXTRA+. Tabletky obsahujú špeciálne navrhnutú zmes výťažkov z byliniek na rast pŕs, ako sú angelica sinensis, wild yam, fenugreek, damiana, saw palmetto a ďalších prírodných extraktov. Tieto rastliny obsahujú tzv. fytoestrogény. Sú to prírodné látky, ktoré pôsobia podobne ako hormón estrogén. Tieto zložky môžu stimulovať ženský organizmus k vytváraniu tkaniva prsnej žľazy, čím dochádza k výraznému zväčšeniu poprsia.

Tabletky obsahujú iba prírodné látky, neobsahujú hormóny, chemikálie, farbivá ani konzervanty, preto sa nemusíte obávať akýchkoľvek negatívnych účinkov.

Pozri aj: Ženy nie sú spokojné so svojimi prsiami. Tu sú 4 dôvody prečo

ženské prsia

Zdroj: Shutterstock®

Ako sa tabletky užívajú?

Užívanie tabletiek je veľmi jednoduché. Stačí, ak zapijete dve kapsuly dvakrát denne dostatočným množstvom tekutín. Ideálne je, ak prípravok začnete užívať od začiatku druhej polovice menštruačného cyklu. Užívanie neprerušujte ani pri nástupe menštruácie. Už po dvoch týždňoch užívania spozorujete na svojich prsiach prvé výsledky - prsia budú pevnejšie a pokožka jemná a napnutá. Dávkovanie môžete v prípade potreby upraviť až na 3 tablety dvakrát denne.

Keď sa dostavia prvé výsledky v podobe väčších pŕs, užívanie tabletiek neprerušujte. Pokračujte v užívaní podľa plánu. Pre dosiahnutie trvalých výsledkov je dobré užívať prípravok pravidelne po dobu troch mesiacov.

BreastEXTRA+

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: megaprsia.sk

Naozaj stačia na rast pŕs len tabletky?

Áno. Nezaškodí však, ak tomu trochu pomôžete. V prvom rade stavte na stravu s vysokou výživnou hodnotou. Prsia predsa potrebujú na svoj rast stavebné látky. Konzumujte ovocie, zeleninu, obilniny, mäso a mliečne výrobky.

Navyše, kedykoľvek je to možné, oddychujte. Rast pŕs prebieha totiž najmä počas spánku a v pokojnom režime. Počas spánku sa mobilizujú aktívne molekuly v tabletkách BreastEXTRA+, ktoré podporujú tvorbu tkaniva prsnej žľazy. Spite preto aspoň 8 hodín denne a vyhýbajte sa stresu.

Vašim prsiam pomôže tiež výber správnej podprsenky a cvičenie vhodných cvikov. Na zväčšenie pŕs odporúčame najmä kliky, tlačenie dlaní oproti sebe, rozpažovanie na zemi, odtláčanie od steny a plávanie.

Presvedčte sa teda o výhodách BreastEXTRA+ samy a objednajte si účinné tabletky na zväčšenie pŕs na stránke www.megaprsia.sk alebo v niektorej z lekární po celom Slovensku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní