Anjeli v našich životoch: Komunikujú s nami cez čísla? (1.časť)

Anjeli v našich životoch: Komunikujú s nami cez čísla? (1.časť)

Mnoho ľudí žije v tomto uponáhľanom svete iba prítomným okamihom, zabúdajú sa na chvíľku zastaviť a vnímať dianie okolo seba. Ak by trochu spomalili, zistili by, že znamenia a symboly sú všade okolo nás. Napovedajú nám, akou cestou sa v živote uberať.

Stalo sa vám niekedy, že sa pozriete na hodiny alebo na reklamu na ulici a zrak vám zrazu zaostrí na kombináciu čísel, ktorú ste už niekde videli? Možno sa vám dokonca objavuje pred očami pravidelne, pričom tomu nedávate žiaden význam. Tieto číselné kombinácie sa vám však nezjavujú pred očami len tak náhodou. Ide o anjelské znamenia od anjelov, ktorí s nami takýmto spôsobom komunikujú a chránia nás.

Odporúčame tiežAmbiciózne znamenia zverokruhu, ktoré vedia, čo v živote chcú

ako vyzerajú anjeli

Zdroj: Shutterstock®

Anjeli sú našimi ochrancami

Či už veríte na nadprirodzené bytosti alebo nie, tieto nebeské bytosti sa stali významnou súčasťou mnohých náboženstiev. Anjeli sa stali symbolom dobra a ochrany. Ide o akúsi kontaktnú bytosť medzi Bohom a samotným človekom, ktorá má za úlohu pri ňom stáť, dohliadať na neho a ochraňovať ho. Svojho anjela strážneho má každý

Slovo anjel pochádza z gréckeho slova ,,angelos,“ čo znamená posol. Anjel nemá telo, no dokáže na seba prevziať akýkoľvek tvar, vedia na seba prevziať aj ľudskú podobu. Nesú v sebe súčasne ženský aj mužský princíp. Neobmedzuje ich priestor ani čas a nevzťahujú sa na nich fyzikálne zákony.

Pozri aj: Magické čísla od jedna po desať: Ktoré je tvoje a aký je jeho význam?

znamenie anjela

Zdroj: Shutterstock®

Ako nám anjel dokáže pomôcť?

Anjel nám dokáže v prípade potreby pomôcť s akýmkoľvek problémom. Či už vás trápi drobná maličkosť alebo riešite závažný problém v súkromí, alebo v pracovnej sfére. Do našich životov však anjeli zasahujú iba v situáciách, kedy si sami nevieme dať rady. Rešpektujú slobodnú voľbu človeka rozhodnúť sa, a preto zasiahnu až vtedy, keď ich o to sami požiadame. Pomôžu každému bez rozdielu, pričom nikoho neodsudzujú. Možno premýšľate nad tým, ako vám anjel dokáže pomôcť. Odpoveď je jednoduchá, energiou. Tú do vás anjel vleje vtedy, keď to budete najviac potrebovať a našepká vám kroky, ktoré vám pomôžu problém prekonať.

Inšpiruj sa: Veštenie osudu z kávy – čo všetko ťa v živote čaká? (1.časť)

ako anjel vyzerá

Zdroj: Shutterstock®

Ako s nami dokážu anjeli komunikovať?

Komunikácia s anjelom môže byť obojstranná. Anjeli sa s nami snažia komunikovať neustále a byť pri nás vtedy, keď to najviac potrebujeme. Pomerne jednoduchou formou komunikácie s anjelmi sú anjelské karty. Výkladom kariet dokážeme s anjelom nadviazať kontakt. Posolstvo z kariet nesie pozitívny charakter a vďaka nim sa môžeme dozvedieť ako naplniť svoje priania a odstrániť problémy. Ako sme spomenuli už v úvode, anjeli s nami najčastejšie komunikujú číslami.

Na aké najznámejšie anjelské čísla môžeme natrafiť a čo nám vedia napovedať? To sa dozviete v druhom pokračovaní nášho anjelského seriálu už čoskoro.

Neprehliadni: Veštenie osudu z kávy – ako hľadať znaky a symboly (2. časť)


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

9 komentárov

Katarína Konečná 16.06.21 11:13

KK
karma
105.00

ja týmto nadpozemským veciam moc neverím

  • 2
Odpovedať

Marika Michálková 16.06.21 19:07

MM
karma
107.00

zaujímavé

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 17.06.21 05:42

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé čítanie...

  • 1
Odpovedať

Mária Slováková 17.06.21 10:23

MS
karma
118.00

Veľa som o týchto anjelských zážitkoch čítala a tieto články ma zaujímajú. Bude asi pravda, že čím je človek starší, tým viac sa zaujíma o duchovno.

  • 1
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 17.06.21 13:34

ZS
karma
100.00

Zaujímavé,ale veľmi neverím na tieto nadpozemské sily.

  • 1
Odpovedať

Elena Švachová 17.06.21 21:43

karma
109.00

Anjeli sa mi veľmi páčia a mám ich rada,ale naozaj exsistujú... ?

  • 1
Odpovedať

Jana Čipková 20.06.21 16:04

karma
107.00

Anjeli sú pri nás, len ich nevidíme. Existujú ľudia, ktorí s nimi vedia aj komunikovať, ale na to asi treba mať nejakú víziu.

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní