Najlepšie a najhoršie manželky podľa znamení zverokruhu

Najlepšie a najhoršie manželky podľa znamení zverokruhu
  • 06.08.2023
  • Kristína Vait

Poznať sám sem je jedna z najťažších vecí na svete. Hľadáme sa celý život a veľa krát objavujeme veci, o ktorých sme si mysleli, že nás sa netýkajú. Ako je to s nami a manželstvom? Niekedy nám pomôžu a usmernia nás hviezdy a teda presnejšie znamenia, v ktorých sme sa narodili. 

Ak si nie ste istá prečo robíte niečo takto alebo inak ako všetci ostatní, možno za to práve môže mesiac vášho narodenia. A naše znamenia veľa vypovie aj o tom aké sme alebo aké manželky v budúcnosti budeme. Schválne. Či sa tu nájdete.

Rak

Ženy v znamení Raka sú veľmi oddané a emotívne. Svoje srdce majú na dlani pre každého v ich živote a samozrejme najviac pre svojho manžela a deti. Ich emotívna stránka vedie často k sklamaniu a zlomenému srdcu. Veľmi jednoducho zraníte ich city.

Toto znamenia je však synonymom dokonalej manželky. Je pre stabilný a dlhodobý vzťah najlepšou voľbou. 

Zmysel ich života je záväzok a manželstvo a pre svoju rodinu budú robiť prvé aj posledné.Tieto ženy majú čisté srdce a sú mimoriadne úprimné. Obohatí každý vzťah čistou a nezištnou láskou. Preto za radí medzi najlepšie manželky zverokruhu.

Pozrite aj: Najväčší milovníci kníh medzi znameniami: TOTO sú knihomoli s vášňou ku knihám

Ryby

Ženy Ryby sú veľmi dôveryhodné. Vždy vás budú podporovať a ľúbiť. Dokonca aj v tých momentoch, keď si to vôbec nezaslúžite. Vždy dajú človeku druhú šancu. Spočiatku sú možno trocha hanblivé, keď sa však otvoria, čaká vás nádherný život plný lásky a náklonnosti.

Ryby sú veľmi sofistikované a milujú dobré jedlo a hudbu. Niekedy bývavajú náladové, ale ich dobrota a lojalita vám to všetko vynahradí do poslednej bodky. 

Váhy

Váhy sú najmilším znamením zverokruhu. Sú veľmi emotívne a vždy sa snažia byť dobre naladené a šťastné, napriek tomu, že v manželstve riešia sem – tam aj nejaký problém alebo konfrontáciu. Manželka v znamení váhy si nikdy nepôjde ľahnúť rozhádaná.

Sú to veľké mysliteľky a svojich partnerov a manželov vždy inšpirujú k napĺňaniu ich snov a cieľov. Dokážu teda zo svojej polovičky vytiahnuť maximum toho dobrého a vďaka nim sa aj stávajú najlepšou verziou seba. Sú to veľké romantičky a vždy si vyberú láskavosť, namiesto intríg vo vzťahu.

Býk

Žienky v znamení Býka, sú milovanej osobe oddané až za hrob. Keď niekoho milujú, na nikom inom im nezáleží viac.

Pre svojho partnera urobia všetko na svete a to iba preto, lebo ho tak oddane milujú. Ženu Býka je dosť ťažké si získať, ale keď sa vám to podarí, máte vyhraté. Svoju rodinu bráni zubami nechtami, najmä svoje deti.

Vodnár

Vodnárky sú veľmi impulzívne. Nudu jednoducho nezvládajú a akonáhle nadobudnú pocit, že ich život sa mení na rutinu, máte problém. Ony s tým musia hneď niečo urobiť.

Ak teda uvažujete nad sobášom, mali by ste mať na pamäti, že stagnácia a klídeček vo vzťahu nepripadá v úvahu. Je dosť možné, že keď ju začnete nudiť nájde si niekoho viac vzrušujúceho.

Tieto ženy sú aj veľmi inteligentné a potrebujú, aby sa im partner vyrovnal. Pokiaľ s ňou dokážete teda udržať krok, čaká vás nádherný a vzrušujúci život.

Kozorožec

Ženy v znamení Kozorožca vždy dosiahnu to, čo chcú. Sú kráľovnami „multitaskingu“. Zvládajú všetko – starostlivosť o deti, domácnosť, dom, prácu a vedú ešte aj šťastný manželský život. Ak si chcete takúto ženu vziať, musíte byť vysoko organizovaná osoba.

Neznášajú totiž lenivosť a ľudí, ktorí toho veľa nasľubujú, ale vo finále nič neurobia. Všetko musia mať dokonale nalinkované a zorganizované. Vy sa tam musíte iba niekam zaradiť a všetko bude v poriadku.

Zaujme ťa: Horoskop na august 2023: Spoznaj svoje šťastné dní v mesiaci a zisti, čo ťa čaká v práci či láske

Blíženci

So ženami v znamení Blížencov je to trochu komplikovanejšie. Je to ako keby sa v nich bili dve osobnosti naraz. V jednom momente máte pocit, že máte tú najlepšiu ženušku na svete, v sekunde sa však všetko zmení a vám nastane peklo.

Ak sa pre takýto sobáš rozhodnete, musíte mať na pamäti obe tieto jej stránky a to že nikdy neviete, ktorá sa prejaví.

Škorpión

Tieto ženy vôbec nie sú najhoršou voľbou na manželstvo. Majú zvláštny dar, vyprovokovať vo vás to najlepšie, avšak veľmi nevšednými spôsobmi, ktoré nemusia sedieť každému.

Majú nastavené svoje ciele a štandardy. Či už svoje alebo partnerské a taktiež majú ciele stanovené aj pre vás. Hold musíte ich dosiahnuť. Iná cesta nie je. Skrotiť ženu v tomto znamení dokážu len tí najsilnejší.

Panna

Panny sú prudko organizované a myslia si, že všetko vedia najlepšie. Aby ste mohli vzťah s takouto ženou, musíte sa zmieriť  s tým, že všetko bude tak, ako povie ona. Jej láska a prístup k vám bude vašou odmenou za to, že je taká tvrdohlavá. Pokiaľ si na to zvyknete, čaká vás nádherný a plný vzťah plný lásky.

Lev

Keď Levice milujú, milujú navždy. Ak si získate jej srdce, je to ako výhra v lotérii. Pozor však, je to veľmi prudké znamenie a pokiaľ nedostane to, čo chce, bude to zlé. Veľmi zlé. Rozumejte, nebude trucovať, ona bude zúriť. Takže ak vám za to stojí, určite do toho choďte. Keď ju však naštvete, radšej utečte preč, kým sa neupokojí.

Baran

Ženy v tomto znamení sú veľmi kompetentné a v podstate úžasné. Takúto ženu si veľmi rýchlo zamilujete. V manželstve je lojálna, ale niečo za to aj očakáva. Pokiaľ jej očakávanie nenaplníte, zdvihne sa a odíde za niekým, kto tieto očakávania naplní. Takúto ženu sa neoplatí sklamať. Roztrhá vás totiž na kusy.

Strelec

Zväzok je pre Strelkyne veľmi komplikovaná vec. Ak chcete byť celú dobu zmätení a nevedieť, čo sa vlastne deje, vezmite si za ženu Strelca. Sú veľmi vášnivé a nedokážu obsedieť na jednom mieste. Neznesú nudu a rutinu.

Akonáhle budú mať pocit, že ich chcete držať na krátko alebo ich ovládať, utečú a už sa nevrátia. Strelkyne milujú svoju slobodu nadovšetko. Keď už sa rozhodnú vstúpiť do manželstva, nesmiete sa ich snažiť skrotiť, lebo to sa nedá. Musíte ich prijať také, aké sú, inak sa so vzťahom môžete veľmi rýchlo rozlúčiť.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní