Recept ako schudnúť - pevná vôľa a správna motivácia! Helena tak vytrela zrak svojmu priateľovi a zbavila sa všetkých negatívnych vplyvov

Recept ako schudnúť - pevná vôľa a správna motivácia! Helena tak vytrela zrak svojmu priateľovi a zbavila sa všetkých negatívnych vplyvov
  • 06.08.2022
  • Lenka Biba Slovak

Snom mnohých žien je okrem iného mať dokonalé telo. Pevné prsia, osí pás, ploché bruško či vyšportované ruky a nohy, to všetko sa dá dosiahnuť správnou stravou a pravidelným pohybom. Zdravá životospráva je základom úspechu nielen k vysnívanej postave, ale aj k eliminácii zdravotných problémov.

Poznáme to ale azda všetky – nie vždy sa nám chce! Ak sa už vydáme na cestu zmeny nášho životného štýlu, častokrát potrebujeme nielen pevnú vôľu, ale aj správnu motiváciu. Tou býva nielen túžba po menšej konfekčnej veľkosti, ale aj prevencia pred vznikom chorôb či jednoducho dokázať sebe samému alebo aj svojmu okoliu, že na to máme!

Helena Hara a jej motivácia

Helena Hara je 27-ročná žena, ktorá v minulosti svoju postavu príliš „neriešila", dopriala si jedlo všetkého druhu, ako aj veľa čokolády. Mala pri sebe priateľa, ktorý ju ale neustále porovnával so ženami s ideálnou postavou na sociálnych sieťach, pričom sa svojej priateľke vysmieval, že ona by tak nikdy nevyzerala.

Po čase sa Helena rozhodla pre životnú zmenu, ale paradoxne ju jej priateľ na tejto ceste nepodporoval, skôr naopak. A preto Helena zo svojho života odstránila všetky negatívne vplyvy a elementy, a to aj vrátane priateľa.

Odporúčame: 75-ročná fitness influencerka Joan MacDonald: Cvičiť sa oplatí v každom veku!

extrémne premeny

Zdroj: instagram.com/helenaahara

Nikdy sa nevzdávajte!

Helena je dôkazom toho, že pevná vôľa a motivácia k zmene životného štýlu nezávisí od ostatných ľudí, ale iba od seba samej! Všetky vieme, že prvý krok je ten najťažší. Ak ale na ceste za svojou zmenou vytrváme, úspech sa zaručene dostaví!

Nielen Helena, ale ak aj ostatné ženy zo svojho života odstránia všetky negatívne elementy, ich svet sa zmení a postupne aj ich telo. Helena sa dnes už pýši postavou, ktorú na sociálnych sieťach obdivuje mnoho ľudí.

Jej tvrdú prácu však sprevádza drina, bojovnosť, ako aj úpenlivá snaha sa nevzdať. Helena totiž schudla rovno až niekoľko konfekčných veľkostí, pričom kľúčovú úlohu na tejto ceste zohral aj jej bývalý priateľ, ktorý sa z jej postavy a silnej vôle iba vysmieval.

Neprehliadnite: Tetovanie ako umelecké dielo: Táto žena vytvára neuveriteľne živé obrazce!

káva na chudnutie

Zdroj: instagram.com/helenaahara

Zajedanie je problém mnohých ľudí

Helena ako mladá 21-ročná žena mala v porovnaní s dneškom rapídne odlišný životný štýl. Denne sa stravovala vo fast foodoch a voľné chvíle vypĺňala zajedaním. Kedykoľvek počas dňa pre ňu nebol problém si dať nezdravé zemiakové lupienky či veľké množstvo čokolády. Spoznáva sa v tom aj niekto z vás?

Po prvotnej snahe zmeniť svoj životný štýl ubudli prvé kilogramy, avšak podpory sa zo strany svojho priateľa vtedy vôbec nedočkala. Mala dokonca dojem, že on vôbec nechcel, aby schudla.

Odstráňte zo svojho života negatívne vplyvy

„Môj priateľ bol dosť negatívny, sám nebol v živote šťastný a stal sa mojou vlastnou prekážkou za šťastím. Mala som pocit, že keď sa obklopuješ negatívnymi vecami, robia z teba tiež negatívneho človeka. Všetky tieto pocity som potom zajedala,“ opisuje Helena Hara.

V takýchto momentoch si treba uvedomiť nielen svoju skutočnú motiváciu za svojou životnou zmenou, ale aj podporu ľudí vo svojom okolí. Nie každý je totiž schopný vás podporovať a svojim prístupom aj svojim spôsobom ďalej motivovať. Uvedomenie si negatívnych vplyvov nielen v podobe stravy, ale aj ľudí, je jedným z kľúčov k úspechu.

Odporúčame aj: Módne influencerky 50+: Presvedčia o tom, že štýl nemá dátum spotreby a nikdy nie je neskoro začať!

tabletky na chudnutie

Zdroj: instagram.com/helenaahara

Nenechajte sa nikým a ničím odradiť

Ak sa vzdáte všetkého, čo vás na vašej ceste za zmenou brzdí, obmedzuje a demotivuje, váš život sa určite čoskoro zmení. Aj v prípade Heleny išli od toho momentu kilogramy dolu veľmi rýchlo, a práve to ju motivovalo usilovne pracovať aj ďalej. Do svojho denného plánu zaradila cvičenie v posilňovni a teraz už sama odvážne radí ostatným, ako skoncovať s kilogramami navyše.

„V posilňovni som aj šesťkrát do týždňa, počítam si kalórie a žijem oveľa pozitívnejší a zdravší život,“ hovorí Helena. „Vždy som mala problémy s jedlom, aj teraz ho používam ako útechu, ale kontrolujem sa. Čokoládu si dám stále každý deň,“ dodáva.

Zaujme vás: Jennifer Pamplona zaplatila 500 000 Eur, aby vyzerala ako Kim Kardashian: Šťastná ale nie je!

chudnutie z brucha

Zdroj: instagram.com/helenaahara

Zdroj foto: úvodná foto - instagram.com/helenaahara


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Janka Komadova 07.08.22 14:47

karma
-1.00

Veru pevná vôľa všetko zdola

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 08.08.22 18:20

MR
karma
114.00

chudnutie určite chce pevnú vôľu, ktorú ja nemám

  • 0
Odpovedať

Simona Káčerová 09.08.22 09:49

SK
karma
107.00

Kde je pevná vôľa, tam je cesta.

  • 0
Odpovedať

Emília Kožáková 06.10.22 23:13

EK
karma
-1.00

Podľa mňa je veľmi dôležitá motivácia. Kedysi mi manžel vyhadzoval na oči, že som pribrala. Áno, bolo to 10 kg. Ale on pribral asi 30 a ja som to nekomentovala. Ale zaťala som sa a tých 10 kg som zhodila. Je na to treba pevnú vôľu, ale hlavne motiváciu. Jednoducho som si povedala, že mu dokážem, že schudnem.

  • 0
Odpovedať

Margaret Zimova 19.01.23 11:34

karma
106.00

Motivácia, Pevná vôľa, Disciplína

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní