Dámska kabelka ako magnet na bohatstvo alebo chudobu - Prečo je to tak?

Dámska kabelka ako magnet na bohatstvo alebo chudobu - Prečo je to tak?
  • 15.11.2023
  • Michaela Kožáková

Peniaze hýbu svetom. Bez peňazí sa človek nezasýti, nekúpi si oblečenie a ani nezaplatí účty. V dnešnej dobe materializmu sú jednoducho peniaze a bohatstvo dôležitým ukazovateľom slávy, popularity a často aj rešpektu. 

Možno máte aj vy pocit, že vaša finančná situácia nie je práve ideálna. Možno sa aj vám zdá, že vás peniaze a prosperita akosi obchádzajú. Podľa Feng Shui však existuje spôsob, ako si pritiahnuť bohatstvo.

Ako prilákať šťastie a peniaze? Ako nevystrašiť bohatstvo? Ako prilákať bohatstvo a úspech prostredníctvom kabelky? Ako zabezpečiť tok bohatstva?

Neprehliadni: Dobré návyky úspešných ľudí a milionárov – osvoj si aj ty týchto 10 zvykov bohatých ľudí

Kúzlo prilákania peňazí

V čom spočíva kúzlo prilákania peňazí? Na internete môžete nájsť zopár rituálov a rád, ako k sebe prilákať peniaze. Vyrobiť si môžete dokonca i talizman, ktorý je symbolom bohatstva a prosperity. 

Dôležitý je však i váš postoj k peniazom a spôsob, ako zaobchádzať s bohatstvom. Nemíňajte zbytočne, radujte sa z nich, zaobchádzajte s nimi s rozumom a pokúste sa nasmerovať všetky svoje myšlienky na akumuláciu a zvýšenie obnosu peňazí, a nie na výdavky.

Kabelka ako magnet na chudobu, kabelka ako magnet na bohatstvo - podľa učenia Feng Shui dokáže i kabelka alebo peňaženka byť spôsobom, ako prilákať alebo naopak odpudiť peniaze a prosperitu.

Ako nevystrašiť bohatstsvo? Zbavte sa neporiadku v kabelke

Podľa Feng Shui neporiadok blokuje tok energie. Otvorte svoju kabelku a nahliadnite do nej. Na pritiahnutie bohatstva vyhoďte z vašej kabelky staré účtenky, obaly zo žuvačiek, použité vreckovky či iné nepotrebné predmety, ktoré vám len zbytočne zavadzajú. Jednoducho sa zbavte všetkého, čo nie je nevyhnutné, aby ste mali vo svojej kabelke.

Ako prilákať peniaze pomocou kabelky? Vyčistite ju!

Je úplnou samozrejmosťou starať sa o svoju kabelku a udržiavať ju čistú. Niekedy však na túto podstatnú vec zabúdame a nosíme ju až do vtedy, dokiaľ nie je úplne zničená a špinavá.

Nájdite si čas a vyčistite ju. Použite vhodné čistiace prostriedky podľa materiálu kabelky. Kožu jemne prejdite vlhčenou handričkou, látkové kabelky preperte v rukách, vnútro kabeliek poriadne vyčistite a nechajte vysušiť.

Ako blokovať peniaze a bohatstvo? Je to presne špinou a nečistotami, ktoré vytvárajú stagnujúcu energiu a môžu brániť prilákaniu hojnosti. Preto svoju obľúbenú kabelku, ktorú často nosíte, vyčistite. Ak už nie z energetického hľadiska, tak aspoň z toho hygienického.

Oprava a výmena poškodených častí kabelky

Všimli ste si dierku na vnútornej časti kabelky? Párajú sa vám rúčky na kabelke? Nečakajte dokiaľ svoju kabelku úplne zničíte, pustite sa do jej opravy. Ak si neviete poradiť sami, zájdite do brašnárstva alebo krajčírstva.

Vo Feng Shui priťahujú pokazené, natrhnuté alebo extrémne opotrebované predmety uviaznutú energiu, ktorá môže prilákať chudobu. Ani diery na kabelke vám nepritiahnú veľké peniaze. Môže totiž cez ne dôjsť k úniku energie a odtekaniu peňazí.

Pozri aj: Top tipy, ako byť najzaujímavejšou osobou v miestnosti

Vsaďte na svoj štýl

Je usporiadaná a čistá kabelka jediným spôsobom ako prilákať veľa šťastia a bohatstva? Nie, i správnou kabelkou, ktorá odráža náš štýl priťahujeme bohatstvo a hojnosť. Oblečenie a módne doplnky predstavujú našu osobnú energiu vo Feng Shui, vrátane kabelky.

Tak, ako aj naše zmýšľanie o peniazoch ovplyvňuje to, koľko peňazí v živote máme a čo s nimi robíme, aj nosenie kabelky, ktorá nezodpovedá našej predstave o sebe (alebo o tom, kým túžime byť), môže ovplyvniť aj naše peniaze a príležitosti v živote. Bohatstvo a chudoba - vsaďte na kabelku, ktorá odzrkadľuje vašu osobnosť, ženskosť a silu.

Ako prilákať šťastie a hojnosť? Upracte si vo svojej kabelke

Aj napriek tomu, že dámske kabelky dnes disponujú množstvom praktických priehradok, vreciek a zipsov, my ženy vždy máme problém niečo z nich rýchlo vyloviť. Uľahčite si túto každodennú úlohu a zorganizujte si svoju kabelku. Uistite sa, že máte ľahký prístup k veciam, ktoré používate najčastejšie, ako sú kľúče, peňaženka a telefón.

Zaujme Ťa: Ako byť sebavedomá: 7 tipov, ako si vybudovať sebadôveru

Ako prilákať peniaze a bohatstvo - noste správnu farbu kabelky

Vedeli ste o tom, že farby vo Feng Shui hrajú mimoriadne dôležitú úlohu? Majú totiž svoj vlastný význam a aktivujú špecifické energie, najmä pokiaľ ide o peniaze a šťastie. Aké farby teda fungujú pre zvýšenie bohatstva a získanie hojnosti a prosperity?

  • Červená: Červená je farbou intenzity, ohňa a priaznivého čchi. Ak chcete rozprúdiť energiu a prilákať viac peňazí, červená kabelka je vždy dobrá voľba.
  • Žltá: Tmavé, zemité žlté kabelky alebo peňaženky priťahujú finančnú stabilitu a spoľahlivosť. Svetlé žlté odtiene môžu pritiahnuť pozornosť a spôsobiť väčší pohyb vo vašich financiách, čo sa môže rovnať viac peniazom.
  • Ružová: Ružová farba predstavuje element ohňa, ktorý je katalyzátorom zmien a spôsobuje silnejší prúd energie. Jasne ružová kabelka priťahuje bohatstvo a tok finančnej energie do vášho života. 
  • Modrá: Modrá farba symbolizuje vodný prvok, ktorý vo Feng Shui predstavuje hojnosť a tok energie. Voda je prvkom bohatstva a hojnosti. Modrá kabelka môže teda spôsobiť, že do vášho života bude prúdiť viac bohatstva.
  • Čierna: Čierna farba tiež predstavuje vodný prvok vo Feng Shui. Sofistikovanosť, energia peňazí a sila je to, čo zosobňujú čierne peňaženky či kabelky. Vyberte si čiernu kabelku, ak chcete mať väčšiu kontrolu nad svojimi peniazmi.
  • Biela: Biela farba predstavuje kovový element, ktorý je prvkom jasnosti, rozhodovania a logiky. Biela kabelka vám môže pomôcť urobiť poriadok vo vašich peniazoch, naplánovať si finančnú budúcnosť a pomôcť pri rozhodovaní v oblasti financii.

Ako prilákať bohatstvo do domu podľa Feng Shui?

V tradičnom učení Feng Shui sa pre získanie hojnosti a prosperity vyberá vhodný pozemok pre stavbu domu, sústreďuje sa na správne natočenie domu a správne umiestnenie jednotlivých miestností. Ak už svoj dom alebo byt máte, môžete využiť pozitívnu energiu vo svoj prospech, napríklad v podobe umiestnenia kvetov s guľatými listami, bambusu šťastia, fontány či akvária.

Ako prilákať šťastie a peniaze do vášho domu? S dostatkom alebo nedostatkom financii do veľkej miery podľa Feng Shui súvisí aj stav predsiene. Do rohov v blízkosti hlavných vstupných dverí umiestnite harmonizujúce predmety, ako napríklad aromalampu či zelené rastliny.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 15.11.23 10:42

KK
karma
105.00

Nikdy som na takéto veci neverila, nemyslím si, že farba kabelky ovplyvní moje financie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní