Bezdetné celebrity – ktoré slávne ženy sa rozhodli pre život bez detí?

Bezdetné celebrity – ktoré slávne ženy sa rozhodli pre život bez detí?

Rodičovstvo je pre mnohé z nás poslaním. Už od detstva vieme, že v dospelosti budeme chcieť deti. Dokonca niektoré z nás vedia aj presný počet detí, ktoré chceme vychovávať. Ale na druhej strane sú tu aj ženy, ktoré dali prednosť kariére alebo inému celoživotnému poslaniu, do ktorého deti nezapadajú. 

Mnoho žien sa rozhodlo, že nechcú, aby ich telo bolo poznačené striami alebo inými popôrodnými nedokonalosťami. Jednoducho povedané, mnohé dámy dávajú prednosť krásnej postave pred možnými nedokonalosťami. A to je len jeden dôvod, prečo niektoré celebrity vôbec po deťoch netúžia. 

Príkladom sú aj bezdetné celebrity, ktoré deti vôbec nechcú, a to aj napriek tomu, že v dnešnej dobe je možné deti si adoptovať. Veď napríklad Angelina Jolie si adoptovala hneď 3 deti. Samozrejme, je možné byť šťastný aj inak. 

Život bez detí – ktoré celebrity sa nerozhodli pre rodinu?

„Kedy budete mať deti?“ Najčastejšia otázka, ktorú aj vy možno dostávate od svojho okolia. Najmä ak ste vydaté, tak je táto otázka oveľa častejšia. Je to síce otravné, ale tak nič s tým nespravíte. 

Akosi sa očakáva, že sa vaša dvojčlenná rodina po svadbe rozrastie. Kým vy to nechávate na náhodu a nič neplánujete, niektoré celebrity v tom majú úplne jasno – žiadne deti! Ktoré celebrity sa teda rozhodli zasvätiť svoj život niečomu inému? Ktoré celebrity nemali sen o veľkej rodine s množstvom detí?

Odporúčame: Ktoré známe páry sa stanú rodičmi v roku 2020?

Jennifer Aniston

Zdroj: Depositphotos / imagepressagency

Slávne bezdetné ženy:

1. Americká herečka Jennifer Aniston

Medzi celebrity bez detí môžeme zaradiť obľúbenú herečku Jennifer Aniston. Nezabudnuteľná kráska, ktorá ohúrila v seriáli Priatelia a vďaka nemu sa dostala do povedomia mnohých ľudí.

Je to však ďalšia herečka, ktorá po deťoch vôbec netúži. Možno aj to je dôvod, prečo sa s ňou Brad Pitt rozviedol. Podľa nej by okolie nemalo tlačiť na ženy, ktoré sa nechcú stať matkami. Ide len o akúsi spoločenskú predstavu, ktorá nemusí byť naplnená, ak to samotná žena nechce.

2. Renée Zellweger

Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, ale skutočne ani táto herečka netúži po deťoch. Možno film Dieťa Bridget Jonesovej, kde stvárnila hlavnú postavu, zmenil jej názor na deti. Ako tvrdí samotná herečka, nikdy nemala ambíciu stať sa matkou. A nič sa na tom nezmenilo dodnes.

Pozri aj: Živý KEN Rodrigo Alves sa mení na BARBIE: Odpadneš z toho, ako vyzerá!

Hellen Mirren

Zdroj: Depositphotos / arp

3. Helen Mirren

Herečka a držiteľka Oscara za najlepší ženský herecký výkon vo filme Kráľovná je presvedčená o tom, že jej poslaním a osudom v živote nie je mať deti. Jednoducho čakala, že deti raz prídu, ale nikdy sa tak nestalo. Ako sama hovorí, asi to tak malo byť. Načo tlačiť na pílu, keď to osud zariadil úplne inak, že?

4. Herečka Kim Cattrall

Medzi bezdetné herečky patrí aj hviezda ikonického seriálu Sex v meste, ktorá stvárnila rolu nezameniteľnej a svojskej Samanthy Jonesovej. Herečka Kim Cattrall podľa jej slov nikdy netúžila po materstve a zdôrazňuje, že deti pre ňu nie sú a nikdy neboli prioritou​. Uprednostnila kariéru pred potomkom.

5. Winona Ryder

Nožnicovoruký Edward, Beetlejuice, Votrelec: Vzkriesenie či seriál Stranger Things. Aj v týchto snímkach sme mohli vidieť herečku Winonu Ryder. Herečka sama priznala, že mala obavy z toho, že nikdy nebude mať vlastné deti, avšak hlavne z dôvodu tlaku spoločnosti a rodiny. Po rokoch priznala, že jej deti skutočne nechýbajú.

Odporúčame: Pravé belgické vafle podľa Miriam Kalisovej – dokonalá sladká pochúťka

Oprah

Zdroj: Depositphotos / imagepressagency

6. Moderátorka Oprah Winfrey

Známa moderátorka a vydavateľka časopisu priznala, že si nemyslela, že by bola dobrou matkou pre malé deti. S humorom hovorila o tom, že keby mala niekedy deti, isto by skončili v jej šou a sťažovali sa na ňu.

7. Speváčka Kylie Minogue

Ani austrálska speváčka Kylie Minogue sa nestala matkou. V tomto prípade však nešla o tak celkom samostatné rozhodnutie. Speváčka v mladosti vyhrala boj s rakovinou prsníka, ktorá obmedzila jej možnosti na vlastné deti. Podľa jej slov to, čo jej priniesol osud, prijala. 

Zdroj foto z úvodnej koláže: Depositphotos / PopularImages

Článok aktualizovaný 8.4.2024


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní