Celebrity narodené v znamení Baran

Celebrity narodené v znamení Baran

Tým, ktorí sa narodili medzi 21. marcom až 20. aprílom pripadlo ohnivé znamenie Baran, ktorého vládnucou planétou je Mars. O Baranoch často počúvame, že sú tvrdohlaví. O osobách narodených v tomto astrologickom znamení však toho môžeme povedať oveľa viac. Vyznačujú sa mnohými silnými vlastnosťami, ako je rozhodnosť, vodcovstvo a bojovnosť. Barani túžia byť prví a presadiť sa stoj čo stoj. Sú vášniví, draví a dynamickí, no zároveň im nie je cudzí optimizmus. Vedia byť veľkorysí a úprimní.

Muži Barani sú poháňaní tvorivou energiou. Majú tendenciu strmhlav sa vrhať do vzťahov, no niekedy z neho rýchlo aj zutekajú. Ženy narodené v znamení Barana rady dosahujú veľké úspechy v zamestnaní a vyžadujú si veľa slobody. Deti v tomto ohnivom znamení dávajú niekedy svojim rodičom zabrať, keďže sú plné energie a dokážu bojovať za svoje práva a túžby. Patríte medzi Baranov aj vy? Zistite, ktoré celebrity, prominenti či minulé slávne osobnosti patria medzi Baranov tiež. 

Pozri aj: Celebrity a slávne osobnosti narodené v mesiaci marec

Barani vo svete filmu

  • Emma Watson (15. apríl 1990) – britská herečka. Preslávila sa predovšetkým rolou čarodejnice Hermiony Grangerovej vo filmovej sérii Harry Potter. Vidieť sme ju mohli aj vo filmoch Noe, Kolónia, Kráska a zviera alebo Malé ženy. 
  • Robert Downey Jr. (4. apríl 1965) – je americký herec a filmový producent. Známy je svojou rolou superhrdinu Iron Mana, ktorej sa zhostil v rôznych filmoch desaťkrát. Rovnako je známy rolou Sherlocka Holmesa. Objavil sa i vo filmoch Na doraz alebo Tropická búrka (za rolu vo filme bol nominovaný na Academy Awards). 
  • Eddie Murphy (3. apríl 1961) – americký herec, komik a producent. Je držiteľom ocenenia Zlatý glóbus za rolu vo filme Dreamgirls. K jeho najslávnejším filmom patrí Zamilovaný profesor, Cesta do Ameriky, Policajt v Beverly Hills alebo Doktor Dolittle.

Ďalší Barani: Andy Garcia, Eric Roberts, Russell Crowe, Martin Lawrence, Jackie Chan, Steven Seagal, Timothy Dalton, Emma Thompson, Sarah Jessica Parker, Kate Hudson, Jennifer Garner, Reese Witherspoon.

Svetové hudobné hviezdy v znamení Baran

  • Céline Dion (30. marec 1968) – kanadská speváčka. Počas svojej kariéry nahrala mnoho anglických aj francúzsky albumov a získala viacero ocenení hudobného priemyslu. K známym piesňam patrí My Heart Will Go On z filmu Titanic, ale aj That's The Way It Is alebo It's All Coming Back to Me Now.
  • Elton John (25. marec 1947) – anglický spevák, skladateľ, hudobný producent a klavirista. Na svojom konte má viac ako tri desiatky albumov, niekoľko Cien Grammy, Brit Award, jednu cenu Zlatý glóbus aj dve ceny Academy Award. Za svoje hudobné, ale aj charitatívne služby v roku 1998 získal od Alžbety II. rytierstvo. 
  • Steven Tyler (26. marec 1948) – americký hudobník a skladateľ, vlastným menom Steven Victor Tallarico. Pôsobí ako spevák a líder v americkej hardrockovej kapele Aerosmith. Známou piesňou je napríklad I Don’t Want to Miss a Thing, ktorá sa stala pilotnou skladbou k filmu Armagedon. 

Ďalší Barani: Lady Gaga, Mariah Carey, Eric Clapton, Lucie Bílá, Lisa Stansfield, Marvin Gaye, Brendon Urie, Lil Nas X, Fergie, Pharrell Williams, Akon, Jessie J, Susan Boyle, Anne-Marie, Leona Lewis, MC Hammer.

Odporúčame: Sny počas spánku: ako vznikajú a dajú sa vykladať?

znamenie Baran

Zdroj: Shutterstock®

Barani v športe

  • Ronaldinho (21. marec 1980) – bývalý brazílsky profesionálny futbalista. Hral za Paris Saint-Germain, FC Barcelonu, AC Miláno aj Brazílsky národný tím. V roku 2002 pomohol Brazílii k zisku titulu majstrov sveta.
  • Marija Šarapovová (19. apríl 1987) – ruská profesionálna tenistka. Počas kariéry vyhrala 27 turnajov WTA v dvojhre a 3 turnaje vo štvorhre. Na OH v Londýne v roku 2012 získala v dvojhre striebornú medailu. 
  • Wladimir Klitschko (25. marec 1976) –  ukrajinský profesionálny boxer a bývalý majster sveta v ťažkej váhe. V Atlante v roku 1996 získal na OH zlatú medailu v najvyššej váhovej kategórii. 

Ďalší Barani: Nicolas Hamilton, Steve Redgrave, Anastasia Yermakova, Nina Kennedy, Allison Stokke, Mohammed Farah, Chris Hoy.

Ďalšie celebrity a prominenti v znamení Baran

  • Alessandra Ambrosio (11. apríl 1981) – brazílska modelka. V súčasnosti patrí k najžiadanejším a najlepšie plateným modelkám. V roku 2015 ju magazín Forbes zaradil medzi 10 najviac zarábajúcich modeliek sveta. Bola tvárou značky luxusnej spodnej bielizne Victoria Secret. 
  • Hugh Hefner (9. apríl 1926) – bol americký vydavateľ a podnikateľ. Založil a vydával magazín Playboy. Zomrel 27. septembra 2017. 
  • Larry Page (26. marec 1973) – spolutvorca internetového vyhľadávača Google a jeden z najbohatších ľudí sveta. 
  • Quentin Tarantino (27. marec 1963) – americký scenárista, filmový režisér a herec. Z jeho dielne pochádza napríklad filmový kult s názvom Pulp Fiction: Historky z podsvetia, ktorý mu priniesol skutočný úspech. Do jeho filmografie patrí aj Kill Bill 1 a 2, Divoký Django, Vtedy v Hollywoode.

Ďalší Barani: Elle Macpherson, Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Otto von Bismarck, Hans Christian Andersen, Victoria Beckham, Tommy Hilfiger.

Slovenskí speváci, herci a ďalší známi Slováci narodení v znamení Baran

  • Éva Vica Kerekes (28. marec 1981) – slovenská herečka s maďarskými koreňmi. Má vyštudovanú VŠMU v Bratislave. K jej najznámejším filmom patrí Nestyda a Muži v naději, účinkovala však i v mnohých seriáloch, napríklad v slovenskom seriáli Odsúdené.
  • Peter Cmorík  (22. marec 1980) – slovenský spevák, hudobník a skladateľ. Preslávil sa najmä vďaka súťaži Slovensko hľadá Superstar, ktorej druhú sériu vyhral. Je päťnásobným držiteľom ocenenia Zlatý slávik a na svojom konte má niekoľko úspešných albumov.
  • Peter Marcin (27. marec 1966) – slovenský herec, moderátor a režisér. Je držiteľom viacerých cien OTO alebo TOM. Na televíznych obrazovkách sme ho mohli vidieť v reláciách Uragán a Susedia. Súťažil v tanečnej súťaži Let´s Dance, moderoval relácie Športovec roka, Koleso šťastia či Mini Talent show. V súčasnosti má na RTVS talkshow Neskoro večer.

Ďalší Barani: Tatiana Kulíšková, Antónia Lišková, Patrik Švajda, Pavol Habera, Branislav Ondruš, Anton Šulík, Zuzana Kronerová, Gabriela Marcinková, Helena Krajčiová, Peter Nagy, Marián Čekovský.

Odporúčame: Poznáš svoje sesterské znamenie zverokruhu? Protiklady sa vraj priťahujú!

Aktualizovaný článok: 24.3.2023


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní