Vojvodkyňa, modelka a speváčka: 3 rozdielne ženy, rovnaký osud. Toto nechce zažiť žiadna

Vojvodkyňa, modelka a speváčka: 3 rozdielne ženy, rovnaký osud. Toto nechce zažiť žiadna
  • 03.12.2020
  • Radka Vargová

Potrat. Slovo, pri ktorom nejednej žene zviera žalúdok. Skúsenosť, ktorú nechce prežiť žiadna. Lenže život je nevyspytateľný a občas nám do cesty skočí aj takéto niečo. Podobnou situáciou si za posledné mesiace prešli hneď tri známe tváre. Vojvodkyňa Meghan Markle, modelka Chrissy Teigen a speváčka Christina Perri. Všetky sú rozdielne, no spája ich túžba po rodine a nepríjemná situácia. Všetky tri nedávno prišli o milované bábätko. A prehovorili o tom verejne. 

Srdcervúca fotografia

Modelka Chrissy Teigen je v Amerike veľmi populárna. Zviditeľnila sa spoluprácou pre magazín Sport Illustrated, manželstvom so spevákom Johnom Legendom, tiež svojou bezprostrednou povahou a tým, že sa na sociálnych sieťach prezentuje bez zbytočnej pozlátky. Chrissy je matkou dvoch detí, ku ktorým mal čoskoro pribudnúť aj synček Jack. 34-ročná modelka svojich fanúšikov o smutnej správe informovala prostredníctvom Instagramu, kde zdieľa všetko. Pridala srdcervúcu fotografiu tesne po potrate, ktorá dojme každého. „Sme v šoku a cítime bolesť, o ktorej ľudia iba počujú. Bolesť, akú sme nikdy predtým necítili. Neboli sme schopní zastaviť krvácanie a poskytnúť nášmu synovi tekutiny, ktoré potreboval, a to aj napriek množstvám vreciek s transfúziou. Skrátka to nestačilo," napísala Chrissy pod fotku. „Nášmu Jackovi – mrzí ma, že už prvé momenty tvojho života boli plné komplikácií, že sme ti nedokázali dať domov, ktorý si potreboval, aby si prežil. Vždy ťa budeme ľúbiť," dodala.

No i keď milovaný synček neprišiel na svet, je akýmsi spôsobom stále súčasťou rodiny. Chrissy s manželom majú doma urničku s jeho pozostatkami a nedávno pridala modelka na Instagram aj video, na ktorom je vidieť, že sa jej dcérka s touto urnou hrá. Jej prianie, aby bol Jack súčasťou rodiny, sa ako tak vyplnil. Video si môžete pozrieť v druhom príspevku (kliknite na šípku vpravo)!

Pozri tiež: Celebritné mamičky roka 2020: Kto sa po prvýkrát raduje z nových povinností?

Potrat v kráľovskej rodine

Podobnou skúsenosťou si začiatkom leta prešla aj Meghan s manželom Harrym. Nikto, okrem blízkej rodiny nemal vôbec poňatie o tom, že Meghan potratila. Až pred pár dňami vyšla na svetlo sveta s touto informáciou samotná Meghan. Urobila to opäť tak, ako je zvyknutá, vo veľkom štýle. Pre magazín The New York Times napísala článok s názvom: Straty, ktoré zdieľame. Ide o osobnú spoveď, v ktorej dopodrobna vykresľuje svoju skúsenosť s potratom. „Po výmene plienky som náhle pocítila kŕč. Klesla som na zem s Archiem v náručí a spievala mu uspávanku, aby sme zostali obaja pokojní.  Ako som zvierala v náručí svoje prvorodené dieťa, vedela som, že strácam to druhé," píše zronená Meghan. Článok je plný silných a dojemných momentov, ktoré nenechajú nikoho chladným. „O niekoľko hodín som už ležala v nemocnici a držala manžela za ruku. Cítila som teplo jeho dlane a pobozkala som ho na ruky, mokré od našich sĺz. Pozerala som na studené biele steny okolo seba a oči sa mi opäť zaliali slzami."

I keď ide o skúsenosť, ktorú rozhodne nechce prežiť žiadna žena, nájdu sa aj takí, ktorí vyčítajú Meghan tento spôsob prezentácie. Vraj sa snaží z nešťastnej situácie vyťažiť pozornosť a je to celkom vypočítavé. Tak či onak, treba uznať, že ak sa s takýmto postavením rozhodnete prehovoriť o temných a intímnych momentoch, chce to guráž. 

Porodila mŕtve dieťa

Tak toto je skutočne niečo, s čím sa dá vysporiadať veľmi ťažko. Lenže speváčke Christine Perri nič iné nezostáva. V treťom trimestri porodila mŕtvu dcérku. „Minulú noc sme prišli o naše dievčatko. Narodila sa potichu po ťažkom boji dostať sa na tento svet. Už odpočíva v pokoji a bude navždy žiť v našich srdciach,”  napísala Christina pod fotografiu na Instagrame, na ktorej zviera spolu s manželom drobnú rúčku mŕtvej dcérky. Na sestričku sa veľmi tešila aj prvá dcérka speváčky, no žiaľ, súrodenca sa nedočkala. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 04.12.20 07:22

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi nepríjemná a smutná skúsenosť, ktorú rozhodne nechce prežiť žiadna žena!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní