Odborník radí: Ako na silnú imunitu? (4. časť)

Odborník radí: Ako na silnú imunitu? (4. časť)
  • 14.11.2020
  • Naďa Šoltýsová

V predchádzajúcich článkoch sme vám predstavili 9 základných a dôležitých krokov k silnej imunite. Niektorým z nich sme sa už venovali. Prebrali sme vplyv správneho dýchania, vnútorného nastavenia, spánku, pohybu, stravy aj pitného režimu. Dnes sa budeme venovať krokom číslo 7 a 8, a teda potrebe odstránenia jedov a toxínov z tela a vyladenia energetického systému organizmu. 

Pozri aj: Domáci upokojujúci kúpeľ s bylinkami: Z vane sa ti nebude chcelo vyliezť!

pesticídy

Zdroj: Shutterstock®

7. krok – odstránenie toxínov, ťažkých kovov a záťaže elektrosmogu

Odstránenie jedov a toxínov z tela – to je ďalší dôležitý faktor, ktorý ovplyvňuje fungovanie nášho imunitného systému a celkovo má významný vplyv na naše zdravie. Dnes je vo vode, vzduchu, v pôde a v našej potrave veľký obsah rôznych toxických látok, ktoré zaťažujú náš imunitný a detoxikačný systém. Nikdy v histórii nečelil náš organizmus takejto obrovskej záťaži: mikroplasty, chemikálie, pesticídy, ťažké kovy, hormóny, antibiotiká, atď. Toxíny sú vylučované z tela hlavne obličkami a pečeňou. Ak sú naše hlavné detoxikačné orgány preťažované, začnú sa toxíny kumulovať v našom tele.

Najviac sa kumulujú v miestach, kde je najpomalší prietok krvi a ľahko sa tam teda zachytia a ukladajú. Je to v miestach s najvyšším obsahom drobných kapilár. Často bývajú preto postihnuté napríklad oči a uši. Ľudia často ani netušia, že môžu mať v tele napríklad ťažké kovy a bežne sa na ne vyšetrenia ani nerobia. Ja vyšetrujem prítomnosť chemickej záťaže a ťažkých kovov pri biorezonančnom vyšetrení a potom ich následne z organizmu aj frekvenčne odstraňujeme.

znečistenie

Zdroj: Shutterstock®

Ťažké aj iné kovy sa do organizmu dostávajú napríklad:

  • kozmetikou (antiperspiranty, zubné pasty),
  • vdychovaním zo vzduchu (tabakový dym, výfukové plyny áut a lietadiel, elektrárne, chemické továrne a podobne),
  • potravou (používaním hliníkových fólii spolu s kyselinami, soľami alebo pri vysokých teplotách sa hliník uvoľňuje do potravín, zvieratá a rastliny takisto kumulujú v sebe tieto kovy, preto aj ich konzumáciou môžeme prijať kovy),
  • vodou (do riek sú vypúšťané odpady z tovární, priesaky chemických odpadov uskladnených pod zemou do spodných vôd a podobne),
  • amalgámovými plombami,
  • očkovaním.

Ťažké kovy sa ukladajú hlavne v tukovom a v nervovom tkanive. Ich škodlivé účinky sa prejavujú ako: chronická únava, chronické bolesti, migrény, Alzheimerova a Parkinsonova choroba, autoimunitné choroby, kožné ochorenia, pôsobia ako enzymatické jedy, spôsobujú problémy s vlasmi a nechtami, s krvotvorbou, hormonálne poruchy, poruchy plodnosti, poruchy s pamäťou, pozornosťou, spánkom, kŕče, tras, psychické poruchy, tiež znižujú imunitu. Ak má človek takéto ťažkosti, treba myslieť aj na záťaž ťažkými kovmi. Z tela ich pomáha odstrániť napríklad biorezonancia, chlorela, spirulina, cesnak a medvedí cesnak, koriander, praslička. Pri ich odstraňovaní treba myslieť na to, že musíme mať posilnené obličky, aby pri vyplavení ťažkých kovov z tkanív nedošlo k ich preťaženiu.

Odporúčame: Čo s bohatou úrodou? Zisti, ako skladovať bylinky správne!

detox

Zdroj: Shutterstock®

8. krok – vyladenie energetického systému nášho tela

To, ako nám funguje imunita a ako zdravo sa cítime, závisí aj od nášho energetického systému. K energetickým systémom tela patria napríklad energetické dráhy meridiány. Meridiány sú podľa čínskej medicíny energetické dráhy, ktorými v tele prúdi energia. Prúdenie energie v nich môže byť v pretlaku, čiže viac ako je optimálne alebo prúdenie energie v nich môže byť oslabené. Ja pri biorezonančnom vyšetrení frekvenčne testujem celý organizmus: 5 elementov podľa čínskej medicíny, stav orgánov a jednotlivých meridiánov, záťaže, ktoré sa nachádzajú v organizme – vírusy, plesne, baktérie, parazity, ťažké kovy, nedostatok minerálov a nevhodnosť potravín a alergény.

Podľa diagnostiky potom robím frekvenčnú terapiu. Vylaďujeme celé biopole človeka odstránením patogénov, ťažkých kovov a iných záťaží, detoxikáciou, vyladením psychického stavu pomocou Bachových kvetových esencií, zdvihnutím energetického stavu organizmu a podporou vylučovacích orgánov sa umožní regenerácia a uzdravenie. Biorezonanciou sa dajú riešiť aj alergie a odvykanie od fajčenia alebo sladkého. Biorezonancia je regulatívna energetická medicína, ktorá sa používa už vyše 30 rokov a tým, že pri terapii používa aj frekvencie konkrétneho klienta, je vždy prispôsobená práve jeho aktuálnemu stavu. Keby nám energetické systémy v tele fungovali správne, boli by sme zdraví. Mojim klientom pomáha biorezonancia tým, že po odstránení záťaží a energetickom posilnení sa u nich naštartuje samoliečenie a proces uzdravovania. Keď sa zbavíme toho, čo nás zaťažuje a posilníme našu imunitu, odzrkadlí sa to na našom zdraví, vitalite a energii. Pocítime príval sily a chuti do života.

Pokračovanie v ďalšom článku!

Ďalšie časti:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 14.11.20 07:46

ĽŠ
karma
100.00

Ďalšie výborné rady!

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 14.11.20 14:12

PV
karma
113.00

Nevieme ani čo dýchame.. !! Doba sa mení , niekedy sme mali zdravšie potraviny a čistejší vzduch . Ešte šťastie ,že bývam v Tatrách , krásne sa tu dýcha .

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 23.11.20 14:40

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní