Puddle pants sú trendom, ktorý schvaľuje aj Kate Middleton! Máš ich v šatníku?

Puddle pants sú trendom, ktorý schvaľuje aj Kate Middleton! Máš ich v šatníku?

Kate Middleton – vojvodkyňa z Cambridge, má dokonalý vkus. Jej šatník a spôsob obliekania je múzou mnohých žien po celom svete. Poľahky môžeme povedať, že je najtrendovejšou celebritou, ktorú v médiách veľmi radi spomínajú. Tentokrát naskočila na vlnu „puddle pants“ – nohavice, ktoré sú aktuálne najmódnejším kúskom, ktorý sa ujal aj medzi mnohými ďalšími celebritami či bežnými ľuďmi.

Puddle pants alebo nohavice so siluetou kaluží sú štýlovou bezstarostnosťou. Nohavice sa vyznačujú dlhou a predovšetkým splývajúcou dĺžkou, ktorá vytvára siluetu kaluže okolo chodidla a členku. Je to viac-menej trend malých žien a dievčat, ktoré majú krátke nohy a všetky nohavice im sú príliš dlhé a ťahajú ich po zemi. S týmto novým trendom však budete štýlové aj bez toho, že by ste o tom vedeli.

Ak by sme tieto nohavice mali opísať jednoduchšie, tak môžeme povedať, že ak ich budete ťahať po zemi, pretože vám sú príliš dlhé, tak presne takéto nohavice sú trendy. A ak si k nim obujete topánky na hrubej podrážke či tenisky, budete rozhodne IN.

Odporúčame: Oversized tričko v centre pozornosti: Takto v ňom budeš vyzerať skvelo!

Karanténa ovplyvnila aj náš šatník

Vráťme sa k dobe, kedy sme mnohí sedeli doma a chránili sa pred rizikom nákazy ochorením (COVID-19), na ktoré sa už pomaly aj zabudlo. 2 roky v karanténe ovplyvnili aj náš šatník, pričom dôraz sme kládli na pohodlnosť oblečenia. Teplákové súpravy a nočné pyžamá sa stali našou súčasťou pri práci z domu. A tak sa pohodlnosť postupne pretavila aj do súčasnej módy.

So vzostupom pohodlného oblečenia sa postupne zo skinny džínsov stali zabudnuté kúsky. Namiesto nich prišli puddle pants, ktoré sú šialene pohodlné. Nohavice sa smerom k zemi rozširujú, čo môže miestami pripomínať zvonové nohavice, no tieto sú o niečo dlhšie. Dlhodobým nosením však môže dôjsť k ich opotrebovaniu na spodku päty, kde sa môžu roztrhnúť, keďže „bozkávajú zem“. A to je ten zámer.

Krása týchto nohavíc spočíva v tom, že sa hodia na všetky príležitostí. Vyrábajú sa totižto z rôznych materiálov – z denimu, kože a ďalších materiálov, ktoré sa používajú pri výrobe spoločenských a elegantných nohavíc.

Neprehliadni: Dámska maxi sukňa – ako a s čím ju kombinovať? Inšpiruj sa!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 08.09.22 09:06

KK
karma
105.00

Určite by som sa potkýňala a nosiť špinu z chodníkov na nohaviciach, tak to sa mi vôbec nepáči

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní