Neuveríš, koľko stojí tento luxusný lak na nechty!

Neuveríš, koľko stojí tento luxusný lak na nechty!

Koľko by ste boli schopní zaplatiť za manikúru? Ste ochotní obetovať aj stovky eur na úpravu svojich nechtov? Pokiaľ patríte k milovníkom prepracovanej manikúry, milujete návštevu salónov, či si pravidelne dávate záležať aj na domácej úprave svojich pazúrikov, pozorne čítajte.

Máme pre vás malú výnimočnú chuťovku. Predstavte si, že by ste za svoju manikúru museli zaplatiť minimálne viac ako 2000 eur. Zahmlelo sa vám pred očami? Bohužiaľ si nevymýšľame. Svet totiž najnovšie obletela informácia o závratnej cene malej fľaštičky. Tento luxusný lak na nechty vás totiž oberie o desaťtisíce eur!

Odporúčame: Jarné trendy v lakovaní nechtov: Toto musíš jednoznačne vyskúšať!

Kúpi si ho vôbec niekto?

Luxusné klenotníctvo z Los Angeles sa rozhodlo priniesť na náš trh výnimočný lak na nechty. Špecializujú sa na čierne diamanty, a tak si povedali, že by bolo dobré pridať trošku týchto diamantov aj do laku na nechty. A tak sa jeho cena vyšplhala na závratných 250 000 dolárov!

Ako môže byť tak malá vec taká drahá? Nuž, je to práve kvôli čiernym diamantom, ktoré dodávajú nositeľke pocit nesmierneho luxusu. Pokiaľ však nechcete minúť štvrť milióna dolárov len tak, máme pre vás aj druhú možnosť. Jeden váš prst ozdobený týmto lakom vyjde na približne 2000 dolárov, čiže viac ako 20 000 eur  za celú manikúru. Tak čo poviete, prehnali to, alebo by ste si priali vlastniť takýto produkt?

Pozri aj: Škodlivosť lakov na nechty: Oddnes si rozmyslíš ich kúpu!

- Anketa

KÚPILI BY STE SI TENTO LAK NA NECHTY?

Odpovedalo 9 ľudí  

Áno, túžim ho mať vo svojej zbierke.
0%
Určite nie, cena je nesmierne prehnaná!
100%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 23.01.18 18:16

SK
karma
114.00

ani neviem čo na to povedať, hlúposť

  • 0
Odpovedať

Michaela Mičková 24.01.18 09:45

MM
karma
-1.00

už naozaj nevedia, čo by vyrábali pre zbohatlíkov

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní