Nové vône STARCK: PEAU DE NUIT INFINIE a PEAU DE LUMIÈRE MAGIQUE

Nové vône STARCK: PEAU DE NUIT INFINIE a PEAU DE LUMIÈRE MAGIQUE

Kolekciu výnimočných vôní Starck Paris Peau túto jeseň dopĺňajú dve nové vône. Parfumované vody PEAU DE NUIT INFINIE a PEAU DE LUMIÈRE MAGIQUE sú ďalšími prekvapivými odrazmi vnútornej predstavivosti slávneho tvorcu. Vôňa rozpráva príbeh, výnimočný príbeh, ktorý nás unáša do iného sveta: do sveta medzi modrými snami a bielymi zábleskami, medzi nekonečno a kúzla. 

Pozri aj: BVLGARI OMNIA PINK SAPPHIRE: Jednoducho buďte samy sebou!

Peau de Nuit Infinie

Zdroj: Shutterstock®

PEAU DE NUIT INFINIE parfumovaná voda pre mužov

„Peau de Nuit Infinie je CESTOU do neznáma, do nekonečného sveta, v ktorom ste nikdy predtým neboli. Vôňa vás prenesie na miesto, siahajúce z hĺbky temna do ponurých zábleskov svetla.“ Philippe Starck

V temnej kráse noci je muž sám so sebou. Čelí vlastným úvahám, sám sebe si kladie otázky a objavuje najhlbšie zákutia vlastnej duše. V celej svojej skromnosti a vážnosti sa porovnáva s čímsi OHROMNÝM, čo presahuje jeho bytie: s pôsobivým, pohybujúcim sa a očarujúcim vnútorným tieňom, ktorý sa pred ním objavuje.

JE TO NOC, VÔŇA NOCI

Ale ako si môže niekto ponechávať len noc? Aká je vôňa noci a bezhraničného záhadného miesta? „V noci SNÍVAM. Spoznávam veci mimo moje chápanie, dýcham redší vzduch. Objavujem miesta, o ktorých nič neviem a odkrývam neuveriteľné a nekonečné nové svety.“ Philippe Starck zachytil prchavé, nehmatateľné spomienky na sny, aby vytvoril Peau de Nuit Infinie a pretvoril ich do pocitov.  

INTÍMNOSŤ, PRCHAVOSŤ, MUŽNOSŤ, VÁŽNOSŤ

Niekto by si myslel, že noc nezahŕňa nič, ale... „Noc je absolútne bohatá, najmä v  zábleskoch mesačného svitu. Je na nej čosi výnimočné a zvláštne, prchavé záblesky svetla pôsobia ako PRÍSĽUB.“ 

Neprehliadni: Aigner Cara Mia Solo Tu: Nekonečný príbeh lásky

pánska vôňa Starck

Zdroj: Shutterstock®

PARFUMÉR

DELPHINE LEBEAU je uznávanou majsterkou parfumérkou, známou výraznými dielami, ako aj extrakciou tónov z koreňov, dreva a železa, ktorá ju priviedla k oživeniu vízie Philippa Starcka.

„Na vyjadrenie jeho vízie som musela vstúpiť do sveta pocitov Philippa Starcka. Každý z tónov, ktorý som zvolila, bol inšpirovaný EMÓCIOU, vyjadrenou v nerastných surovinách. Peau de Nuit Infinie odhaľuje hĺbku temna, nepreniknuteľnú a nezabudnuteľnú noc. Okrem nočných tieňov odhaľuje vôňa introspektívnu cestu, plnú nekonečných možností.“  

PRÍBEH, KTORÝ SA MÁ NOSIŤ NA POKOŽKE

Minerálny akord, ktorý okrem prvotnej chladivej a pokojnej podoby evokuje nekonečnú čistotu, vyjadrenú sviežosťou a vitalitou bergamotu s citrónom, zatiaľ čo ambra a fosílne drevo sú poctou večnosti a nesmrteľnosti nočnej krásy. Dotyk kože, so svojím živočíšnym a zamatovým pocitom, evokuje atmosféru hustej, temnej a zmyselne nežnej noci.

Peau de Nuit Infinie vás pozýva oddať sa na cestu snov do sveta nekonečnosti a neznáma, ktorý je záhadný ako ilúzia a zmyselný ako fantázia.

Peau de Lumière Magique

Zdroj: Shutterstock®

PEAU DE LUMIÈRE MAGIQUE parfumovaná voda pre ženy

„Peau de Lumière Magique v úvode navodzuje pocit pár prázdnych kvapiek, ale ich úžasná kapacita vrhá svetlo na to, čo je podstatné: život, tajnú víziu šťastia, predstavu miesta, naplneného svetlom a zázrakmi.“ Philippe Starck

Pre ŽENU, ktorá čelí životu, svojmu životu. Jej budúcnosť je v jej snoch. Akoby rozjasnená božským pôvabom, vstupuje do svetla, oslnivá a ŽIARIVÁ, otočená smerom k šťastnej budúcnosti, krásnej a nečakanej.

JE TO SVETLO, VÔŇA ŽIARIVÉHO TIEŇA

Biely okamih, keď svetlo odhaľuje neopísateľné - život pri východe slnka - je krásny a vzácny.  Ale aká vôňa by mohla vyjadriť túto žiarivú chvíľu, ktorou sa všetko začína?

„Chcel som vdychovať toto svetlo, extrémne intenzívnu VÔŇU virtuálneho ničoho, ktorá je na svitaní taká silná. Všetko je možné, dokonca aj ako oslepení dokážeme otvoriť svoje oči slnečnej a hrejivej budúcnosti. Je ako krátky pohľad do ďalekej budúcnosti, je ako POTEŠENIE. Deň po dni slnko vychádza v celej svojej žiarivosti a táto vôňa spolu s ním, v rovnakej kráse. Pri prebudení je táto vôňa stále rovnaká - ako jedinečná láska - je božská.”

dámska vôňa Starck

Zdroj: Shutterstock®

VITALITA, ŽIARIVOSŤ, ŽENSKOSŤ, NAPLNENIE, NÁDEJ

Niekto by si myslel, že svetlo nezahŕňa nič, ale... „Je také mocné. Nič na svete by nejestvovalo bez svetla. Môžete mať pred sebou čokoľvek, bez svetla to nenájdete. Svetlo je pokrmom života, oplýva VÝNIMOČNOU žiarivosťou.“

PARFUMÉR

Pre dosiahnutie toho, aby vôňa Peau de Lumière Magique prebúdzala k životu dokonalý pocit očarenia, poveril Philippe Starck jej zostavením talentovanú parfumérku DAPHNE BUGEY, ktorá je známa majstrovskou predstavivosťou a tvorivosťou pri spájaní tónov.

S dizajnérom už spolupracovala pri vývoji vône Peau de Pierre. „Nechala som sa inšpirovať svetlom: čistým, žiarivým, intenzívnym. Svetlo sa rozprestiera všade, presne ako vôňa. Biele KVETY, nevinné a pritom omamné, vytvárajú kontrast s ponurými drevinami, aby vyzdvihli jagavý odraz svetla.“

PRÍBEH, KTORÝ SA MÁ NOSIŤ NA POKOŽKE

Vôňu tvorí jagavý kvetinovo svieži akord, spojený s citrusovými a korenistými tónmi. Okamžitý dojem svetelného lúča vytvára dvojica bielych kvetov, indického jazmínu a zázvoru. Zlatistý záblesk do vône vnáša dotyk pačuli, podčiarkujúci drevitú a záhadnú žiarivosť.

Peau de Lumière Magique je vôňou, ktorá, podobne ako každodenný zázrak ľudskej inteligencie, otvára naše zmysly výnimočným svetom.

Odporúčame: Desigual Fresh World: Ovocná, kvetinovo-orientálna vôňa pre dámy

vôňa pre ňu a pre neho

Zdroj: Shutterstock®

KOLEKCIA VÔNÍ

V harmónii s predchádzajúcimi vôňami kolekcie, dizajn nových vôní Peau de Nuit Infinie a Peau de Lumière Magique charakterizujú flakóny v triezvom dizajne, tentoraz ozdobené kovovým dotykom v zlatom a striebornom prevedení. Flakóny pôsobia harmonicky a príťažlivo: modrofialový odtieň pánskej vône pripomína nočnú oblohu, kým svetlý odtieň dámskej vône evokuje vychádzajúce slnko. Obe vonkajšie balenia zdobí PODPIS Philippa Starcka, ako aj záblesk tvárí muža a ženy, len čiastočne odhalených, tak ako ich zachytil fotograf Dominique Issermann.

Vône Starck Paris Peau de Nuit Infinie a Peau de Lumière Magique nájdete v predaji vo FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Lucia Šeptáková 08.11.18 06:21

karma
108.00

Vyzerajú luxusne...

  • 1
Odpovedať

Ľudka Uličná 08.11.18 17:59

ĽU
karma
100.00

krásne,luxusne zaujímave flakony aj vône

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 08.11.18 18:59

MM
karma
100.00

krásne flakóny, určite aj vône nezaostávajú

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní