TOP opaľovacie prípravky s SPF 30: Skvelá ochrana pred spálením

TOP opaľovacie prípravky s SPF 30: Skvelá ochrana pred spálením

Keď teploty vonku stúpnu nad 30 °C, automaticky zo seba zhadzujeme všetko oblečenie a ponáhľame sa chytať letný bronz. Vycapiť sa na slnko a otáčať sa v pravidelných intervaloch pre rovnomerné opálenie na celom tele je to, čo nás v danej chvíli zaujíma najviac. Avšak len málokto si uvedomuje, že takéto cielené slnenie sa môže mať vážne následky. Síce získame krásne bronzové opálenie, to čo sa deje s pokožkou nás už viac nezaujíma. Slnečné žiarenie totižto dokáže pozmeniť štruktúru buniek, môže spôsobiť predčasné starnutie pleti a dokonca môže prispieť k spáleniu pokožky i k vzniku rakoviny. Práve preto mnohí odborníci varujú pred vystavovaním sa slnečnému žiareniu bez akejkoľvek ochrany.

Pozri tiež: Žalúdočné kŕče či bolestivá menštruácia – ktorá bylinka ti pomôže?

opaľovacie prípravky s SPF 30

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ochrana pokožky nadovšetko!

Nikdy netreba podceňovať silu opaľovacích krémov. V závislosti od typu pokožky je potrebné vybrať si prípravok s dostatočným ochranným faktorom. Ak máte pleť citlivú, ľahko sa spálite a opaľujete sa do červena, tak v tom prípade siahnite po opaľovacích prípravkoch s SPF 50 a vyššie. Ak máte hnedú pokožku a opaľujete sa do červeno-hneda, tak môžete pokojne siahnuť aj po nižšej ochrane, a teda po opaľovacích prípravkoch s SPF 30. Ak vám bol od prírody nadelený hnedý pigment na pokožke a nemáte problém s opaľovaním sa, tak pokojne siahnite aj po nižšom ochrannom faktore. Majte však na pamäti, že chrániť by ste sa mali za každých okolností. Ktoré ochranné opaľovacie prípravky s SPF 30 odporúčame vyskúšať?

Neprehliadni: Citrónová voda s kurkumou: Čo spraví s telom, keď ju budeš piť každý deň?

- Prípravky na opaľovanie s SPF 30
1 z 7

Alma K Sun Care Protective Moisturizing Body Cream SPF 30

Poznáte nejaký lepší spôsob ako zahriať svoju dušu a telo počas leta, ak nie slnením sa a chytaním letného bronzu? K letu to proste patrí! No nezabúdajte na ochranu pokožky pred UV žiarením, a to prostredníctvom ochranného krému s obsahom minerálov z Mŕtveho mora, rastlinnými výťažkami a upokojujúcimi botanickými výťažkami.

Alma K ochranný krém obsahuje intenzívny ochranný faktor SPF 30, ktorý poskytuje pokožke intenzívnu ochranu pred škodlivými UVA a UVB lúčmi. Jeho vodoodolná konzistencia zaistí dlhodobejšie pôsobenie a minerály z Mŕtveho mora spolu s výťažkami zo zeleného čaju a vitamínmi zabezpečia regeneráciu a posilnenie pokožky.

Viac informácii o ochrannom kréme nájdete na FAnn.sk.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní