TOP prípravky na opaľovanie s SPF 50+: Najvyššia ochrana pred UV žiarením

TOP prípravky na opaľovanie s SPF 50+: Najvyššia ochrana pred UV žiarením

Po Vianociach a novom roku sme sa všetci začali tešiť na jedno – na LETNÚ DOVOLENKU! No tento rok je trošku iný, ale to by nám nemalo zabrániť v užívaní si letných radovaniek. Aj keď možno nie pri mori, na ktoré sme sa mnohí tešili najviac, aj napriek tomu si leto môžeme užiť u nás doma. Doma, teda na Slovensku, ktoré je známe vďaka svojim historickým i kultúrnym atrakciám, aquaparkom i kúpaliskám. Na Slovensku nájdete rôzne vodné plochy a nuda pláže, kde sa môžete vyšantiť do sýtosti. A nielen vyblázniť, ale aj nachytať letný bronz.

Odporúčame: Krásy Žilinského kraja: Čo by si určite nemala vynechať?

TOP prípravky na opaľovanie s SPF 50

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ochrana je najdôležitejšia!

Či už sa chystáte na turistiku, na kúpanie v jazerách a iných vodných plochách, tak by ste nemali podceňovať ochranu pred slnečným žiarením. I na takú prechádzku po meste by ste si mali do kabelky zbaliť opaľovací krém, ktorý bude vašu pokožku chrániť pred UV žiarením, ktoré spôsobuje predčasné starnutie pokožky i rakovinu kože. Slnečné žiarenie dokáže zmeniť štruktúru buniek a poškodiť ich natoľko, že prestanú plniť svoju funkciu v pokožke. To je dôvod, prečo by ste za žiadnych okolností nemali podceňovať slnečnú ochranu. Nehovoriac o tom, že sa vďaka ochranným krémom vyhnete spáleniu pokožky, jej olupovaniu i pehám, ktoré sú pre mnohé dámy nežiadúce. Zbaľte si teda so sebou niektorý z pleťových krémov, ktoré nájdete v nasledujúcej galérii. Mimochodom, všetky majú neskutočne krásnu vôňu!

Pozri aj: Citrónová voda s kurkumou: Čo spraví s telom, keď ju budeš piť každý deň?

- TOP prípravky s vysokou ochranou pleti
1 z 5

Dermacol SUN Tinted water resistant fluid SPF50

Ochrana pleti je dôležitá počas celého roka, no obzvlášť počas leta, kedy sú slnečné lúče najzradnejšie. Ak si neviete predstaviť vyjsť z domu bez make-upu a zároveň ani bez ochranného krému, tak v tom prípade je pre vás tónovací pleťový fluid s SPF 50 ako stvorený.

Tónovací fluid od značky Dermacol zjednocuje farebný tón pleti, kryje nedokonalosti a zároveň chráni pokožku pred UVA a UVB žiarením. Fluid nielenže zjednotí váš tón pleti, ale zároveň vám pomôže predchádzať jej spáleniu a poškodeniu. Má ľahkú textúru a je vysoko vodoodolný! V jeho zložení sa okrem UVA a UVB filtrov nachádza aj vitamín E (pomáha predchádzať poškodeniu a starnutiu pokožky), panthenol, allantoin, bisabol a glycerín.

Viac informácii o tónovacom fluide nájdete na dermacol.sk.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní