Vyhraj balíček dekoratívnej kozmetiky Dermacol EAT me

Vyhraj balíček dekoratívnej kozmetiky Dermacol EAT me

Sladké maškrtenie je takou malou, no pre mnohých neoddeliteľnou, súčasťou našich životov. A hoci je zdravá strava pre naše telo veľmi dôležitá, občasné zhrešenie vôbec nemusí byť na škodu. Len si priznajme, ktorá z nás by bez problémov odmietla kúsok sladkého zákuska, zmrzlinový pohár, nejaký lahodný ovocný koktejl či kávičku so šľahačkou? Nuž, bolo by to skutočne ťažké. Navyše, keď to s maškrtami preženieme, neraz prídu aj menšie výčitky. My však budeme dnes spolu maškrtiť, a to úplne bez výčitiek. Pozrieme sa totiž na nový limitovaný rad dekoratívnej kozmetiky EAT me značky Dermacol.

Produkty z tejto edície sú inšpirované tými najväčšími lahôdkami a ich vôňa je priam dokonalá. Ako by sa vám páčili lesky na pery s vôňou ovocných či karamelových koktailov? A rozhodne nezostaneme len pri perách. S produktmi EAT me si totiž môžete vytvoriť kompletné ľahké prirodzené líčenie, ktoré je perfektné na leto, a to v sprievode vône pistácií, kávy, talianskeho tiramisu a mnohých ďalších aróm. Pripravili sme si pre vás video, v ktorom vám tieto úžasné kozmetické novinky bližšie predstavíme. Dávajte však dobrý pozor, pretože o jeden balíček dekoratívnej kozmetiky Dermacol EAT me budeme aj súťažiť a odpoveď na súťažnú otázku sa dozviete práve vo videu!

Pozri aj: Limitovaná edícia Dermacol EAT ME: Jednoducho „na zjedenie“!

Zoznámte sa s voňavými novinkami

Limitovaný rad dekoratívnej kozmetiky Dermacol EAT me obsahuje celkovo päť produktov, a to podkladovú bázu pod make-up, make-up, púder na obočie, riasenku a lesky na pery. Podkladová báza Primerstachio je hodvábne jemná báza s vôňou pistácií a s obsahom pistáciového a monoi masla. Zanecháva matný finiš a pripravuje pleť na nanesenie make-upu. Make-up Creamy sú foundation je inšpirovaný talianskym dezertom tiramisu. Jeho textúra je ako lahodné mascarpone a nechýba typická vôňa kávy. Tento make-up je vhodný pre všetky typy pleti, poskytuje stredné krytie a je dostupný v bledšom a tmavšom odtieni.

Perfektný tvar obočiu dodáva púder na obočie Espresso brow powder, ktorý je rovnako dostupný v bledšom a tmavšom odtieni, je teda vhodný pre blondínky aj tmavovlásky. Má praktický a presný aplikátor, s ktorým je možné vyplniť všetky medzery medzi chĺpkami a bezchybne vykresliť prirodzený tvar obočia. Čerešničkou na torte je jeho aróma čerstvo upražených kávových zŕn. Štvrtým produktom z tejto limitovanej edície je riasenka Mascaraccino s vôňou mliečnej kávy. Má tmavohnedú farbu, riasam dodáva objem, no zároveň pôsobí prirodzene. Posledné sú lesky na pery Lip shake s vôňou kokosu, karamelu, lesného ovocia a marhúľ. Majú hustú textúru, nelepia a pery ošetrujú vďaka zloženiu s prírodnými olejmi.

Viac sa už o produktoch Dermacol EAT me dozviete v našom novom videu. Neváhajte sa zapojiť aj do súťaže o balíček tejto dekoratívnej kozmetiky. Odpoveď na súťažnú otázku nájdete vo videu. Súťažíme do 26.7.2020!

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Eva Pošvancová, Holice

Do súťaže sa zapojilo 453 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Tomašovičová 30.08.20 13:22

KT
karma
-1.00

Dermacol je tradícia a záruka kvality. Letné novinky určite spestria leto a potešia výherkyňu.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní