ZERVA Cosmetics: Nalíč sa podľa poprednej vizážistky Athiny Zerva!

ZERVA Cosmetics: Nalíč sa podľa poprednej vizážistky Athiny Zerva!

ZERVA Cosmetics je značka špičkovej dekoratívnej kozmetiky, za ktorou stojí 30 rokov praxe jednej z najpoprednejších vizážistiek súčasnosti Athiny “Nany” Zerva. Vďaka jej skúsenostiam, životnej filozofii a poctivému prístupu spĺňajú ich produkty tie najnáročnejšie kritériá profesionálov už v 17 krajinách sveta. To, o čom iné značky len hovoria, oni dokážu garantovať. Produkty ZERVA cosmetics nie sú testované na zvieratách, všetky majú SPF (Sun Protection Factor) 15, ktorý blokuje 93 % UVB žiarenia a navyše sa vyrábajú v Miláne, pod prísnymi EU podmienkami so všetkými certifikáciami.

Odporúčame: Lesklé líčenie očí: Zabudni na matné šminky a vyskúšaj nový trend!

Stavte na kvalitu!

KVALITA BEZ KOMPROMISOV
Prísne kritériá pri výrobe, starostlivý výber ingrediencií, vysoké nároky skúsenej vizážistky v spolupráci s renomovaným biochemikom sú zárukou reálnej účinnosti (krytie, odolnosť, konzistentnosť) a perfektného výsledku aj v náročných podmienkach.

PRIRODZENOSŤ VĎAKA PRÍRODE
Všetky produkty sú vyrobené na prírodnej báze a neobsahujú žiadne parabény, živočíšne produkty či ropu. Vďaka tomu sú šetrné aj k citlivej pokožke a poskytujú úžasný pocit prirodzenosti. Navyše obsahujú vzácne látky, ktoré pokožku zároveň vyživujú. Tak sa starajú o váš krásny vzhľad zvnútra aj navonok.

ŠIROKÝ VÝBER A KOMPATIBILITA
Viac, než 100 očných tieňov v úžasných farbách a bezproblémová kombinovateľnosť produktov, zvyšuje škálu možností a vytvára množstvo variácií pre vaše kreatívne vyžitie.

STAROSTLIVOSŤ PREDAJOM NEKONČÍ
Každá žena si vyžaduje individuálny prístup. Naši experti sú vždy ochotní pomôcť a poradiť, ako zvýrazniť svoju krásu a cítiť sa výnimočnou.

S profesionálmi a salónmi budujú dlhodobé partnerstvá, poskytujú zákaznícku podporu, konzultácie a organizáciu workshopov. Ich produkty si môžete vyskúšať takmer v každom väčšom meste na Slovensku a dokonca aj na Morave. Okrem množstva výnimočných produktov na vás v ponuke Zerva cosmetics čakajú aj úspešné vizážistické kurzy líčenia.

Viac informácií sa dozviete aj na www.zerva.sk

Pozri aj: Triky na predĺženie životnosti riasenky: Toto musíš vyskúšať!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní