Make-up rutina pre najsexi mamičky podľa Evy Longorie – ako sa herečka stará o pleť?

Make-up rutina pre najsexi mamičky podľa Evy Longorie – ako sa herečka stará o pleť?

Slávne herečky, ktoré vidíme na filmovom plátne v kine, v televízii, v obľúbených seriáloch, sú vlastne v mnohých smeroch podobné nám, bežným smrteľníčkam. Keď odpočítame slávu a všetky záležitosti s ňou spojené, zastanú nám ženy, ktoré sa starajú o svoje rodiny, odnášajú deti do školy a zo školy, pripravujú večeru a robia prakticky akékoľvek bežné veci, na ktoré si spomenieme, vrátane ženských vecí, ako je starostlivosť o pleť a líčenie sa. 

Niečo o svojej skin care aj beauty rutine viac prezradila pre Vogue známa herečka Eva Longoria, ktorá sa preslávila napríklad rolou v seriáli Zúfalé manželky. Obľúbená herečka má pomerne krátko pred päťdesiatkou a vyzerá fantasticky. Neskutočne jej to pristane aj bez make-up.

Poďte sa ale pozrieť spolu s nami na to, ako sa Eva Longoria o svoju peknú a sviežu pleť stará a na čom si pri starostlivosti o pleť dáva záležať. Taktiež nám ukáže, ako vyzerá jej každodenný make-up, ktorý z nej, podľa jej slov, urobí sexi mamku. 

Vyskúšaj: Toto je 7 jednoduchých zmien v starostlivosti o vlasy, ktoré prinesú výsledky

Precízna starostlivosť o pleť aj full face make-up

Eva Longoria si na starostlivosti o svoju pleť dáva skutočne záležať. V jej skin care rutine v prvom rade nesmie chýbať kyselina hyalurónová, perfektná hydratačná zložka, ktorú ocení každá pleť, o to viac tá zrelšia. Obľúbenú kyselinu dopĺňa pleťový olej a hydratačný krém, pričom so zapracovaním pomáha herečke masážny prístroj.

Nezabúda pritom ani na starostlivosť o očné okolie, pričom fanúšičkám pripomína, že vo vyššom veku je už starostlivosť o túto partiu prakticky nevyhnutná. Herečka očné okolie ošetrí nielen sérom, ale aj maskou v podobe vankúšikov. Okrem toho nezabúda ani na aplikáciu SPF.

Pozri aj: VIDEO: 5 rád, ako zvýšiť účinnosť pleťových masiek

Následne vo videu herečka ukáže aj jej každodenný make-up, ktorý môže byť, podľa jej slov, pre mnohých až príliš na každodenné líčenie: „Som latino, nosím make-up celej tváre každý deň,“ vysvetľuje vo videu. Herečka nedá dopustiť na zvýraznenie očí v zemitých tónoch, ktoré jej veľmi pristanú, taktiež na zvýraznenie obočia. Bežne siaha po krycom kréme, korektore, bronzeroch, lícenke.

Čo podľa jej slov neobľubuje, je výrazné púdrovanie s cieľom zmatniť pleť. Na druhú stranu zbožňuje siahnuť po umelých riasach, ktoré perfektne zvýraznia oči. Eva vo video zavtipkovala, že takýto look vyzerá ako pre sexi mamičku. Viac sa už dozviete vo videu. Herečka sa v ňom rozrozprávala aj o tom, ako počas tehotenstva bojovala s hyperpigmentáciami na tvári. 

- Anketa

PÁČI SA VÁM KAŽDODENNÝ MAKE-UP PODĽA EVY LONGORIE?

Odpovedalo 27 ľudí  

Áno, vyzerá to perfektne!
52%
Áno, ale neviem si predstaviť líčiť sa takto každý deň.
41%
Skôr nie, nič pre mňa.
7%

Zdroj úvodnej foto: youtube.com/@Vogue


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní