Horoskop na rok 2021 ŠKORPIÓN: Splnené ciele a priatelia na prvom mieste

Horoskop na rok 2021 ŠKORPIÓN: Splnené ciele a priatelia na prvom mieste
  • 27.12.2020
  • Radka Vargová

Na čo všetko sa môže tešiť toto znamenie zverokruhu? Aký je novoročný horoskop pre Škorpióna? Po všetkých smeroch veľmi pozitívny. Práca, priatelia aj zdravie vám nebudú robiť veľké problémy. Pozor však na vzťahy. Tam to nemusí byť úplne ružové.

Vytúžený úspech

Vaša kariéra napredovala posledné mesiace míľovými krokmi a už začiatkom roka sa môžete posunúť ešte ďalej. I keď je cesta k úspechu vydláždená tvrdou prácou a drinou, jej chuť je o to väčšia. Nevzdávajte sa ani vtedy, ak vám polená pod nohy budú hádzať blízke osoby a ľudia, ktorí boli doteraz vaši priatelia. Je to len dôkaz toho, že to, čo robíte, robíte správne a oni vám závidia. 

Už v polovici roka môžete byť presne tam, kde ste celý život chceli byť, a to po kariérnej aj finančnej stránke. Novonadobudnutá nezávislosť vám ale môže pomotať hlavu, preto nezabúdajte stáť pevne nohami na zemi!

Pozri aj: Pozitívni ľudia v našich životoch: Prečo sa nimi obklopiť?

Aký bude rok 2021 pre Škorpiónov?

Zdroj: Shutterstock®

Zlepšujte zdravie v spoločnosti

Posledný rok nebol veľmi prajný čo sa týka priateľstiev. Pre vašu snahu zabodovať v práci, pre okolnosti, ktoré ovplyvnili fungovanie celého sveta, ste predovšetkým koncom roka mnohých blízkych priateľov zanedbali. Teraz je najvyšší čas to napraviť a vrátiť ich do vášho života. Oni boli pri vás vždy, myslite na to. Teraz možno potrebujú vašu pomoc, aj keď to nepovedia nahlas. Využite spoločné chvíle s priateľmi zároveň na zlepšovanie fyzického zdravia. Aj to vás zvykne z času na čas potrápiť. Už začiatkom roka vyhľadajte posilňovne alebo športujte vonku. Potrebujete si predovšetkým vyčistiť hlavu a práve toto je spôsob, ktorým sa to dá urobiť najeefektívnejšie.

Škorpión a priatelia

Zdroj: Shutterstock®

Nevyspytateľné vzťahy

Zadaní Škorpióni by mali byť v strehu, pretože na jar sa môžu dostaviť nepríjemné problémy, ktoré zmenia dynamiku vášho vzťahu a je celkom možné, že rozhodnú o jeho fungovaní ako takom. Je možné, že ukončíte vzťah, čo budete spočiatku brať ako tragédiu, ale už po pár mesiacoch zistíte, že tak to malo byť. Hviezdy vám totiž plánujú prizvať do života niekoho, kto pozmení celkový váš pohľad na svet a vďaka nemu sa mnohé naučíte. 

Slobodní jedinci by mali byť v pozore. Vo vašom živote je už niekto, kto by mohol byť vašim partnerom. Nebojte sa preto pustiť do niečoho, čo na prvý pohľad vyzerá inak.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní