Najväčší mýtus o každom znamení zverokruhu: Tomuto možno veríš aj ty!

Najväčší mýtus o každom znamení zverokruhu: Tomuto možno veríš aj ty!

Mnohí z nás počuli nespočetné množstvo príbehov o znameniach zverokruhu, ktoré nám ponúkajú vtipné zákulisné informácie o tom, akí sme, prečo konáme ako konáme a aká budúcnosť nás čaká.

Astrológia je komplexná a vníma svet inými očami. Každý mesiac nám práve astrológovia prinášajú horoskop zostavení na základe hviezd, ich postavení a na základe nášho astrologického znamenia, v ktorom sme sa narodili. Niekto na horoskopy verí a iní ich považujú za niečo nadprirodzené, čo vôbec nie je pravdivé.

Pozri aj: Diplomatické znamenia zverokruhu: Riešenie problémov zvládajú ľavou-zadnou

Avšak, náš dátum narodenia nás ovplyvňuje viac, ako by sme si mysleli. Ale, nie každé tvrdenie je pravdivé. Aj keď vďaka nášmu znameniu horoskopu máme isté vlastnosti a charakter, nie všetko aj platí. Aké mýty o znameniach zverokruhu medzi nami kolujú? Poďte to zistiť!

Mýty o znameniach zverokruhu, ktorým stále veríme

♈ ZNAMENIE BARAN (21.03. – 20.04.)

O znamení Baran koluje mýtus, že je to agresívne znamenie, ktoré má chuť sa pri každej príležitosti biť. Je síce pravdou, že ide o odvážne znamenie s odvážnym prístupom k životu, nakoľko mu vládne Mars (planéta vášne a akcie), no ani zďaleka nie sú ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu takí bojovní.

Baran je vodcom zverokruhu, takže preberanie zodpovednosti v živote je pre vás prirodzené. Baran vie, čo chce od života a ide si za tým. Ľudia narodení v tomto znamení horoskopu sú temperamentní, no nie neohľaduplní a už vôbec nie agresívni. 

♉ ZNAMENIE BÝK (21.04. – 21.05.)

Viete, aký najväčší mýtus koluje o znamení zverokruhu Býk, ktoré patrí medzi zemské znamenia? Údajne ide o znamenie, ktorému v živote chýba motivácia a je lenivé. Opak je však pravdou. Znamenie Býk pracuje neuveriteľne tvrdo na dosiahnutí svojich cieľov a plánov, hoci o tom nehovorí nahlas. Samozrejme, vždy všetko robí s rozvahou a nikam sa neponáhľa. Všetko totižto má svoju postupnosť a čas - veď ako sa hovorí: „pomaly ďalej zájdeš". Pracovitý Býk sa týmto heslom riadi.

Medzi najväčšie mýty o znamení zverokruhu Býk patrí teda lenivosť. Zdá sa vám, že je Býk nerozhodné znamenie zverokruhu? Veru, nie je to tak! Je to jedno z mála znamení, ktoré má v živote presne jasno, čo chce dosiahnuť. 

Neprehliadni: Zbabelé znamenia zverokruhu, ktoré sa stránia akémukoľvek konfliktu

♊ ZNAMENIE BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Znamenie zverokruhu Blíženci - znamenie dvoch tvári?! Ak ste sa narodili v tomto znamení zverokruhu, hovorí sa o vás, že ste dvojtvárni ľudia, pretože často meníte svoje názory. Flexibilita je však vo vašej povahe a je to jedna z vašich skrytých silných stránok. Zatiaľ čo iné znamenia sú príliš bojazlivé na to, aby vyskúšali niečo nové, vaše vzdušné znamenie vám dodáva odvahu vystúpiť z komfortnej zóny.

Niektorí môžu vašu prispôsobivosť považovať za neautentickú, ale zdá sa, že vaša šarmantná a bezstarostná povaha vždy priťahuje podobne zmýšľajúcich ľudí, ktorí sa dokážu vašej osobnosti prispôsobiť a akceptovať vás. 

♋ ZNAMENIE RAK (22.06. – 22.07.)

Najemotívnejšie a najcitlivejšie znamenie zverokruhu, ktoré býva vnímané ako príliš slabé. Avšak, ide o zastaralé predsudky, pri ktorých sa citlivosť spája so slabosťou. Je to skôr úplne naopak. Vaša empatická povaha je to, čo z vás robí silnú osobnosť.

Znamenie Rak má šiesty zmysel, keď ide o čítanie v druhých ľuďoch. Táto vlastnosť vám umožňuje vcítiť sa do ostatných a, takpovediac, sa na nich napojiť, čo z vás robí prirodzeného vodcu. S akousi bútľavou vŕbou pre druhých, ale zároveň ich dokážete aj motivovať. Vašou silnou stránkou je tiež komunikácia.

♌ ZNAMENIE LEV (23.07. – 23.08.)

Máte vo svojom okolí niekoho, kto sa narodil v znamení Lev? Ako ho vnímate? Ako sebecké znamenie, ktoré si hľadí len to svoje? Narodili ste sa v období na prelome júla a augusta? Tak v tom prípade by ste mali vedieť, že vaše znamenie zverokruhu oplýva prirodzeným šarmom, vtipom a humorom, vďaka čomu na seba pútate pozornosť.

Hoci sa nevyhýbate pozornosti, ste aj typ, ktorý obráti pozornosť na iných a pomôže im zažiariť. Aj keď teda na prvý pohľad môže vyzerať, že si kradnete pozornosť celého sveta, vždy myslíte aj na ostatných a dávate im možnosť presadiť sa. 

♍ ZNAMENIE PANNA (24.08. – 23.09.)

Budeme sa možno opakovať, keď povieme, že znamenie Panna je najväčším perfekcionizmom zverokruhu. Narodili ste sa v tomto znamení? Tak v tom prípade ste kritickí aj na ten najmenší detail, pretože sa snažíte urobiť svet lepším.

Na druhej strane, môžu túto vlastnosť mnohí považovať za negatívnu. Pretože tým, že venujete pozornosť aj najmenším detailom, veľmi často prídete na chyby iných, ktoré mali byť ukryté. Avšak, vaše znamenie nie je zákerné - ak poukážete na nejakú chybu, neváhate a snažíte sa ju vyriešiť. Ste tímový hráč, ktorý sa vždy stará o ostatných. 

♎ ZNAMENIE VÁHY (24.09. – 23.10.)

Aké by mohli byť Váhy? Každému určite ako prvé napadne, že ide o nerozhodné a povrchné znamenie zverokruhu. Pravdou však je, že znamenie Váhy je romantické znamenie, ktoré sa oddáva životu.

Rovnováha je pre vás základom všetkého. Nie je to nerozhodnosť, ste len otvorení možnostiam, ktoré vám život ponúka. A vo vašej mysli platí, že čím viac ste otvorení príležitostiam, tým viac ich k vám prichádza.

Odporúčame: Najskromnejšie znamenia zverokruhu: Neuveríš, ktoré znamenie je stelesnením pokory!

♏ ZNAMENIE ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Narodili ste sa v znamení Škorpión alebo niekto z vášho okolia? Tak v tom prípade vás asi nepotešíme, pretože mnohí si vaše znamenie spájajú s oplzlosťou. Údajne vás zaujíma len sex, ktorým ste posadnutí. Aj keď to možno môže byť pravda, niektorí ľudia si takúto oplzlosť a posadnutosť mýlia s vašou vášňou a hlbokou vernosťou k ľuďom, ktorých milujete.

Samozrejme, nebojíte sa ísť s ľuďmi do hĺbky, keď si získajú vašu dôveru, a s týmto spojením prichádza aj intimita. Vaša potreba skutočných, nefalšovaných väzieb vám bráni predstierať povrchnú príťažlivosť. 

♐ ZNAMENIE STRELEC (23.11. – 21.12.)

Znamenie zverokruhu strelec - s vami sa spája mylná predstava, že máte fóbiu zo záväzkov a ste prelietaví. Aj keď možno na tom je niečo pravdy, keďže nepatríte k tým, ktorí by sa usadili a zotrvali na jednom mieste príliš dlho. Povaha vášho ohnivého znamenia miluje spontánne dobrodružstvá.

Avšak predstava, že sa nedokážete zamilovať alebo sa k niečomu dlhodobo zaviazať, je jednoducho nepravdivá. V skutočnosti je vášeň, ktorá horí vo vašom srdci, taká jasná, že si ju chránite pred ľuďmi, o ktorých viete, že sa ju pokúsia uhasiť. Namiesto toho, aby ste sa otvorili tým, ktorí sa vás budú snažiť zmeniť, radšej udržiavate veci v pohybe a objavujete nové skúsenosti. 

♑ ZNAMENIE KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Aké je znamenie Kozorožec? Podľa niektorí ľudí - NUDNÉ! Údajne sa sústredíte len na svoju prácu, ktorá je stredobodom vášho záujmu. Čiastočne je to pravdivé tvrdenie. V hlave mate peniaze a množstvo nápadov, ako sa k ním prepracovať. No úspechom ste posadnutí len preto, aby ste získali peniaze, ktorými zabezpečíte svoju rodinu a tých, ktorých nadovšetko milujete.

Saturn je vládcom vašej planéty a odmeňuje tých, ktorí sa venujú práci v každej oblasti života, nielen v kariére. Keď máte voľný čas, ktorý môžete stráviť s priateľmi a rodinou, ste prví, ktorí sa odviažu. Koniec koncov, aký zmysel má zhon, ak sa nemáte s kým podeliť o plody svojej práce? 

♒ ZNAMENIE VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Okrem toho, že niektorí znamenie Vodnár považujú za vodné znamenie, kdežto patrí medzi vzdušné znamenia, ďalším veľkým omylom je, že si myslia, že ste bez emócií. Môže to byť hlavne kvôli vašej chladnej povahe, vďaka ktorej dokážete za každých okolností zachovať pokoj a rozvahu.

Tiež si to môžu myslieť aj preto, že sa snažíte svoje emócie udržať na uzde - jednoducho ich nie je možné čítať z vašej tváre. A pritom vy sa len snažíte nájsť v okolí niekoho, kto bude s vami zdieľať vaše nápady a kto má tendenciu vybočovať z davu tak ako vy. 

♓ ZNAMENIE RYBY (20.02. – 20.03.)

Znamenie Ryby ľudia považujú za náladové a nevrlé. Ako vodné znamenie, ktoré je od prírody premenlivé, máte skutočne tendenciu cítiť veci hlbšie ako vaše okolie. A so všetkými týmito emóciami prichádza aj potreba stiahnuť sa do svojho vlastného sveta. Tu sa prejavuje vaša povesť snílkov, keďže vám vládne Neptún, planéta snov a ilúzií.

To sa však rovná aj kreativite, ktorej máte na rozdávanie. Ostatní to môžu vnímať ako vyhýbavú taktiku, ktorou sa snažíte uzavrieť pred drámou a stresom reálneho sveta, ale vy sa len dobíjate, aby ste sa mohli pustiť do ďalšieho umeleckého snaženia.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní