Zbabelé znamenia zverokruhu, ktoré sa stránia akémukoľvek konfliktu

Zbabelé znamenia zverokruhu, ktoré sa stránia akémukoľvek konfliktu

Či už žena v znamení leva alebo muž v znamení leva, hadonos, znamenie zverokruhu Baran, Strelec, Vodnár alebo ktorékoľvek iné, každý máme dobré vlastnosti a zlé vlastnosti, ktoré nám boli dané. To, aký sme, ako pôsobíme na iných a ako reagujeme v rôznych situáciách mnohokrát ovplyvňuje aj astrológia a znamenie zverokruhu, v ktorom sme sa narodili. 

Negatívne povahové črty môžu byť dôvodom, prečo niektorí vyhľadávajú konfliktné situácie alebo reagujú výbušne aj pri situáciách, ktoré je možné vyriešiť so stoickým pokojom. Každý z nás má tienisté stránky, ale na druhej strane disponujeme aj pozitívnymi vlastnosťami, ktoré nás charakterizujú a formujú.

Ako to však je v prípade zbabelosti? Niektorí ľudia doslova vyhľadávajú konfliktné situácie a iní sa im stránia zubami - nechtami. Mnohí z nás skôr utekajú už pri prvom náznaku nebezpečenstva a akéhokoľvek konfliktu.  

Môže to však byť spôsobené naším astrologickým horoskopom narodenia, pretože niektoré znamenia prirodzene inklinujú skôr k pohodliu, citlivosti a opatrnosti. Čítajte ďalej a dozviete sa, ktoré zbabelé znamenia zverokruhu sú najustráchanejšie. 

Panna

Je známe, že znamenie zverokruhu Panna patrí medzi puntičkárske znamenia, ktoré si dávajú záležať na všetkom, pričom základom je dokonalosť všetkého. Jednoducho pri tomto znamení platí, že všetko musí byť tip-top. Avšak, takáto túžba po dokonalosti sa spája aj s obavami a strachom.

Pretože žiť v snahe o dokonalosť je náročné a často sa to odrazí práve na zbabelosti a strachu tohto znamenia zverokruhu. Podľa astrológov je zbabelosť hnacou silou ľudí narodených pod znamením Panna. Strach v ich krvi ich núti dvíhať latku stále vyššie a vyššie.

Zaujme ťa aj: Najväčší milovníci kníh medzi znameniami: TOTO sú knihomoli s vášňou ku knihám

Býk

U Býkov vedie ich sklon k stabilite a pohodliu aj k zbabelosti. Hoci je Býk pracovité znamenie zverokruhu, nie vždy je ochotné podriadiť sa zmenám. Býk je totižto presne to znamenie, ktoré nerado prijíma nové a neznáme okolnosti. Najradšej sú v tom svojom pohodlí, v ktorom sa cítia komfortne a príjemne.

Býk nerád vystupuje zo svojej komfortnej zóny, preto sú pre neho nové výzvy skutočnými výzvami. Nie je to to znamenie, ktoré by sa odvážilo vyskúšať niečo nové. Namiesto toho radšej sedí doma a užíva si svoju stabilitu, luxus a pohodlie.

Ryby

Povedali by ste, že Ryby patria medzi tie znamenia, ktorú sú známe svojou jemnou stránkou a citlivosťou? Práve to je dôvod, prečo astrológovia toto znamenie popisujú aj ako znamenie, ktoré považuje drsnú realitu a konflikty za znepokojujúce.

Ľudia narodení pod znamením zverokruhu Ryby sa radšej vyhýbajú akýmkoľvek konfrontáciám, pretože ich citlivá stránka by akýkoľvek konflikt nezvládala alebo ťažko znášala. Astrológovia tiež uvádzajú, že Ryby sa radšej nechajú niesť s prúdom, ako by išli proti nemu alebo vystúpili z davu. Ryby jednoducho nemajú odvahu riskovať. 

Váhy

Rovnováha a harmónia charakterizujú znamenie zverokruhu Váhy. A to je dôvod, prečo patria aj medzi zbabelé znamenia. Váhy uprednostňujú mier a pokoj pred akýmkoľvek konfliktom. Dokonca už len pomyslenie na konflikt môže byť pre toto znamenie skľučujúce.

Na prvý pohľad môžu Váhy pôsobiť ako zbabelé znamenie zverokruhu, no dalo by sa povedať, že sa v podstate snažia o rovnováhu v živote, čo teda vedie aj k vyhýbaniu sa samotným konfliktným situáciám. 

Pozri tiež: Najväčší milovníci prírody medzi znameniami: Môžeš ich vziať stanovať, na túru či liezť po skalách

Kozorožec

Máte vo svojom okolí osobu, ktorá sa narodila v znamení zverokruhu Kozorožec? Tak v tom prípade dozaista viete, že táto osoba preferuje opatrný prístup k životu, čo môže občas pôsobiť ako zbabelý prístup k životu. Prv, než sa znamenie Kozorožec pre niečo rozhodne, posúdi všetky možné scenáre a výsledky.

To je dôvod, prečo pôsobia ako príliš váhavé a opatrné znamenie. Zo všetkého najviac si toto znamenie dáva pozor na svoje financie, ale aj domáci a pracovný život. Ich opatrnosť a čiastočne aj zbabelosť sa rodí zo strachu o budúcnosť. 

Rak

Rak je zbabelé znamenie zverokruhu, ktoré je údajne na prvej priečke v zbabelosti. Rak je aj najemotívnejšie znamenie, ktoré je nesmierne citlivé a bojazlivé.

Kvôli vysokému pocitu zraniteľnosti je toto znamenie pripravené schovať sa pri prvom náznaku problémov. To platí najmä v prípade, keď sa znamenie Rak ocitne pred skutočnou výzvou alebo v nepríjemnej stresovej situácii. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 29.08.23 06:00

ĽŠ
karma
100.00

Skutočne sedí.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní