Inšpirácia na účes na vianočnú párty? Asi len pre ODVÁŽNE!

Inšpirácia na účes na vianočnú párty? Asi len pre ODVÁŽNE!

Vianoce sú tu za pár chvíľ a mnohí z nás sa tešia napríklad aj na nejaký vianočný večierok, trebárs v kruhu spolupracovníkov. Firemné vianočné večierky a posedenia pod jedličkou v práci nie sú dnes už ničím netradičným. Firemné oslavy prinášajú jedinečnú príležitosť osláviť koniec roka s kolegami a priateľmi z práce. 

A keď už hovoríme o takejto príjemnej udalosti, nedá sa nespomenúť, že takýto výnimočný večer si vyžaduje aj trochu plánovania a pozornosti, aby ste sa cítili nielen pohodlne, ale aj skvelo vyzerali. 

Kľúčom je nájsť ten pravý vianočný outfit, ktorý vás vytiahne z davu a zároveň bude pohodlný a vhodný pre danú príležitosť. Či už sa rozhodnete pre elegantné šaty, štýlový kostým alebo niečo medzi tým, dôležité je, aby výber odrážal vašu osobnosť a zároveň zohľadňoval charakter udalosti. Pre veselšie povahy sa však núkajú napríklad aj šaty či svetríky s vianočnou tematikou. Prečo nie?

A samozrejme, nemožno zabudnúť na make-up a účes, ktoré by mali byť v súlade s vašim outfitom a ktoré dodajú vášmu vzhľadu ten pravý vianočný lesk. Neviete, čo s vlasmi? Možno máme pre vás tip!

Aký účes zvoliť na vianočnú párty?

Ak neviete, čo s vlasmi na vianočný večierok, inšpirovať sa môžete videom nižšie. Ale pozor, bude to asi niečo len pre tie odvážnejšie z vás, alebo možno skôr tie s veselou povahou, ktoré sú za každú srandu. Viete si predstaviť vykúzliť z vlasov takýto vianočný stromček?

Tomuto vianočnému stromčeku nechýba skrátka nič. Zdobia ho svetielka, ozdôbky a dokonca aj hviezda na špici. Avšak, na vytvorenie takéhoto účesu asi budete potrebovať dostatok vlasov, poriadne silný len na vlasy, ale aj šikovné rúčky a pevné nervy. 

No ale výsledok stojí za to, čo poviete? Nás v redakcii teda takýto účes pobavil. Trúfli by ste si naň? 

- Anketa

TRÚFLA BY SI SI NA TAKÝTO VESELÝ VIANOČNÝ ÚČES?

Odpovedalo 0 ľudí  

Jasné, navodí to skvelú vianočnú atmosféru.
0%
No neviem, možno pre tú zábavu aj áno.
0%
Rozhodne nie!
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Horáčková 19.12.23 10:09

SH
karma
123.00

na tento účes by som si netrúfala :D

  • 0
Odpovedať

Kristína Mušková 19.12.23 11:57

KM
karma
-1.00

Veľmi zaujímavý účet ale nič pre mňa necítila by som sa v ňom komfortne

  • 0
Odpovedať

Anežka Turčiková 19.12.23 13:14

karma
-1.00

S takym ucesom jedine ak tak na karneval, ja som rada ked si precesem vlasy kefou, sem tam vyzehlim...som na MD a casu je malo na skraslovanie :/

  • 0
Odpovedať

Zuzana Jasna 19.12.23 20:40

ZJ
karma
-1.00

Na Vianočnej párty sa človek v pohode môže odviazať:)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní