Najnebezpečnejšie znamenia zverokruhu. Na tieto si dávaj pozor, keď sa naštvú!

Najnebezpečnejšie znamenia zverokruhu. Na tieto si dávaj pozor, keď sa naštvú!
  • 26.07.2023
  • Kristína Vait

To, akí sme predurčuje veľa faktorov. Jedným z nich je to, kedy sme sa narodili a teda aké sme znamenie. Verte, či nie, sú isté špecifiká, ktoré o nás v rámci znamenia naozaj veľa vypovedia. Ľudia, čo sa tomu venujú do hĺbky si napríklad dávajú vypracovať partnerskú kompatibilitu na základe znamení a podobne. 

Viete však, ktoré zo znamení zverokruhu je najviac zúrivé, keď sa naštve? Ak bola odpoveď Býk, pravdepodobne budete prekvapení. Jednotlivé znamenia svoj hnev prejavujú rôzne. Ak si niekedy nie ste istí, či váš partner alebo partnerka je naozaj naštvaná, stačí poznať jej znamenia a budete vedieť, na čom ste.

1. Panna

Áno. Aj nás to prekvapilo. Znamenie Panna je najnebezpečnejším, keď sa naštve. Panny sú veľmi precízne a majú veľký zmysel pre dokonalosť. Keď však niečo nejde podľa ich predstáv, vedia sa riadne rozohniť. Keď stratia nervy, sú sústredení a tvrdo si idú za svojim. Svoj názor a nespokojnosť presadzujú dosť hlasným spôsobom. 

Vedia dokonca použiť aj fyzické násilie, ak si to situácia vyžaduje. Takže sa majte na pozore. Pokiaľ naštvete Pannu, môžete si odniesť aj monokel pod okom.

Pozrite aj: Letný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu: Vieme, čo ťa čaká v ŽIVOTE, LÁSKE A PRÁCI!

2. Ryby

Tak Ryby to pravdepodobne majú prepojené so svojou vysokou citlivosťou. Sú totiž druhé najnebezpečnejšie znamenie. Majú síce jemnú a milujúcu povahu, dokážu byť však veľmi prchké a dokážu sa vytočiť do nepríčetnosti. Pokiaľ už tento stav agónie nastane, majú veľmi veľký problém so zvládaním takýchto situácii a sú ťažko zvládnuteľné.

Často v hneve robia veci, ktoré neskôr ľutujú. Ryby majú sklon k závislostiam a k užívaniu omamných látok. Pod vplyvom je ich hnev ešte strašidelnejší.

3. Blíženci

Blíženci sú kreatívni, komunikatívni a inteligentní. Na druhej strane sú ale veľmi impulzívni a nerozvážni. Toto je priam vražedná kombinácia, keď sa Blíženec nahnevá. Ich hnev má častokrát deštruktívne následky.

Tieto problémy sa dajú pripísať ich vnútornému nepokoju a rozpoltenosti. Stále totiž kolíšu medzi emocionálnou a logickou stránkou svojej osobnosti. A aj z toho dôvodu dokážu byť nepredvídateľní a nestáli, čo v kombinácii s hnevom môže spôsobiť veľmi veľa škody. 

4. Škorpión

Škorpión je známy svojou vášňou, intenzitou a silou, keď sa rozzúri, tak všetky tieto jeho vlastnosti pocítia všetci v okruhu piatich kilometrov. Dokáže byť nemilosrdný. Keď sa dostane na hranu, dokáže byť mimoriadne nebezpečný voči sebe aj voči okoliu. Neznáša ,ak ich niekto ponižuje, má veľmi silnú vôľu a nikdy to nevzdáva.

Konflikty a výmena názorov s nimi je veľmi náročný boj. Dávajte si však pozor, lebo sú pomstychtivý a málokedy niečo niekomu odpustia. Budú sa tváriť akoby nič, vyčkávať na správny moment a potom sa pomstia. Udrú, keď to budete najmenej čakať.

5. Lev

Až na piatom mieste sa umiestnil Lev. Patrí medzi ohnivé znamenia a oheň sa prejavuje vášňou, sebavedomím a temperamentom. Na druhej strane, dokážu byť vášnivo agresívni a výbušní. Sú to veľmi hrdé a silné osobnosti a pokiaľ cítia, že im niekto ubližuje, použijú svoju skutočnú silu.

K ich povahe patrí aj to, že majú pocit, že vždy sú v práve a nechystajú sa ustúpiť. Budú bojovať dovtedy, kým nedosiahnu to, čo chcú. Sú dosť ťažko zvládnuteľní, keď sú nahnevaní, avšak sú ohnivé znamenia. Tak rýchlo ako ich hnev vzplanul, vie aj rýchlo uhasnúť.

Odporúčame: Opatrnosť im koluje v žilách! Toto sú najopatrnejšie znamenia zverokruhu

6. Kozorožec

Kozorožci sú tichí, vážni a cieľavedomí. Keď sa stratia kontrolu nad svojim hnevom, tak nastupuje ich temná stránka. Sú až príliš úprimní a veľmi nepremýšľajú nad tým, čo hovoria.

Vedia byť maximálne sústredení, dokážu ovládať a manipulovať a ich hnev je veľmi ťažké zvládnuť. Jedna štúdia poukazuje na to, že väčšina sériových vrahov sú práve Kozorožci. Svoj hnev vám vrátia vypočítavým spôsobom. A to tak, aby nevzbudili vaše podozrenie. Sú naozaj nebezpeční.

7. Strelec

Strelci sú veľmi ohnivé znamenie. Majú svoje vyhranené názory, ktoré si presadzujú za každú cenu. Keď vidia alebo cítia krivdu, neprávosť alebo na nich niekto útočí, ich hnev dokáže nabrať na obrátkach a stávajú sa nepredvídateľnými až agresívnymi.

Nie sú od prírody násilní, ale pokiaľ ich vyprovokujete a nahneváte, nemusí to skončiť dobre. Neznášajú, keď im niekto hovorí, čo majú robiť a preto si svoju autonómiu často bránia extrémnejším spôsobom, ako by bolo nutné.

8. Vodnár

Toto znamenie sa vyznačuje svojou nezávislosťou, intelektom a bohatou kreatívnou stránkou, dokáže však byť veľmi nepríjemné, keď sa nahnevá. Vondári vedia byť veľmi nemilosrdní a vedia veľmi ublížiť, keď sú nahnevaní.

Svoje emócie nedokážu veľmi držať na uzde a sú príliš priamočiari a úprimní. Sú veľmi kritickí voči všetkým naokolo a príliš rýchlo každého a všetko odsúdia.

9. Váhy

Váhy vôbec nie sú také váhavé. Vyznačujú sa vyrovnanou, diplomatickou a pokojnou povahou, ak ich však zatlačíte do kúta, prejavia sa svojou skrytou silou, ktorá vás môže zaskočiť. Sú veľmi sebaistí a tvrdohlaví a budú sa s vami hádať do poslednej chvíle, len aby dokázali, že majú pravdu.

Majú mierumilovné správanie, ale keď sa naštvú, dokáže sa to v sekunde zmeniť. Keď ich však porovnáme s Pannami a Rybami, sú úplne neškodní.

10. Baran

Baran patrí medzi najnestálejšie znamenia zverokruhu. Čo sa hnevu týka, môžete očakávať výbuchy hnevu obrovských rozmerov. Ich vášeň a ambície často podnecujú aj ich zmeny nálad a následné osočovanie ostatných, keď sa im niečo nepáči. Málokedy totiž premýšľajú, kým niečo vykonajú a v kombinácii s hnevom, to je silná káva.

11. Rak

Rak je od prírody veľmi citlivý a so silnými emóciami. Hnev sa síce môže prejavovať emočnými výbuchmi, ale nie sú takí nebezpeční, ako by ste možno očakávali. Majú silno vyvinutú emočnú inteligenciu a tým pádom sa svoj hnev snažia podávať konštruktívne.

Namiesto fyzického násilia a kriku, sa snažia vyjadrovať všetko slovami a svojmu „protivníkovi“ vysvetliť, ako sa cítia.

12. Býk

Býk je najspoľahlivejšie znamenie zverokruhu. Vôbec nie je taký nebezpečný, ako ostatné znamenia zverokruhu. Býk pristupuje k hnevu konštruktívne. Snaží sa zachovať pokoj, rozvahu a kontrolu.

Dávajú si načas a situáciu dôkladne spracujú. Veľké, impulzívne výbuchy hnevu, nie sú pre nich typické. Býk bude vždy hľadať mier, namiesto toho, aby sa nechal ovládnuť hnevom.

Takže keď sa Panna naštve, je tým najnebezpečnejším znamením. V "kľudovom režime" sú tak v skutočnosti Škorpióni a Strelci. Znamenie Škorpión sa až príliš často vyskytuje medzi zločincami. Veľmi ich priťahujú nelegálne aktivity ako je napríklad pranie špinavých peňazí alebo iné  činnosti, ktoré by im pomohli rýchlo zbohatnúť.

Strelci sú zase ľahkomyseľní a často nepremýšľajú nad dôsledkami svojho konania, čo ich robí veľmi nebezpečnými. Násilné trestné činy aj hazard je často so Strelcami spájaní. FBI neoficiálne vyhlásilo Strelcov za najviac nebezpečné znamenie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 28.07.23 00:15

karma
109.00

Zaujímavé veci som sa o sebe dozvedela :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní