Sexuálne túžby mužov. 10 vecí, ku ktorým sa vám muž neprizná

 Sexuálne túžby mužov. 10 vecí, ku ktorým sa vám muž neprizná
  • 16.08.2023
  • Kristína Vait

Možno to bude znieť priam neuveriteľne, ale chlapi nemyslia na sex úplne stále. Je zopár nadržaných jedincov, ktorí nemajú okrem sexu nič iné na práci. Takí nepotrebujú nakopnůť, ale je potrebné zníženie sexuálnej túžby. Ale tí ostatní žijú bežné životy, ktoré sú plné povinností a starostí a preto im tiež niekedy trvá dostať sa do nálady. Túžby mužov v sexe sú teda ovplyvňované aj okolitým svetom.

Možno máte pocit, že to u vás v posteli trochu škrípe. Ak si to chcete v spálni trochu okoreniť, mali by ste poznať túžby svojho muža. Tie špecifické, o ktorých viete, sú fajn. Ale sú možno aj veci, ktoré vám nepovie, ale túži po nich. Zvýšenie sexuálnej túžby mužov, vôbec nemusí byť také komplikované, ako si myslíte. Tu je desať túžob, o ktorých vám nepovie.

1. Buďte k mužovi v sexe priama

Hry na spoznávanie sú fajn a patria do zárodkov vzťahu alebo na strednú školu. Vy ste už dospelí, zrelí ľudia, ktorí vedia čo chcú vo svojom živote a vo svojich kariérach. 

Preto by ste mali vedieť aj to, čo chcete po sexuálnej stránke. A nesmiete sa báť alebo hanbiť o tom hovoriť. Medzi mužské fantázie patrí teda aj to, že budete priama. Povedzte mu, čo sa vám páči a čo nie. Ocení to a budete mať k sebe o dosť bližšie.

2. Zaraďte do sexu vizuálne prvky

Muži sú vizuálne bytosti. Okrem spoločného sledovania filmov pre dospelých, vám neskutočný adrenalín prinesú zrkadlá. Vyskúšajte milovanie s partnerom pred zrkadlom. Byť sledovaný pri sexe je zvlášnty pôžitok. Zaručene nebudete ľutovať. A on už vôbec nie.

Odporúčame: Od radosti k ľútosti?! Prečo niektorí muži ľutujú, že sa s vami vyspali

3. Buďte v sexuálnych chúťkach sebavedomá

Ak sa vám niečo naozaj páči, musíte sa ozvať. Aj keď sú to strelené hry alebo netradičné polohy, či praktiky. Von s tým. Ak sa budete o svojich túžbach a fantáziách otvorene baviť, dostanete ho do kolien veľmi rýchlo a budete pre neho oveľa atraktívnejšia a zaujímavejšia. Vaša sexuálna sebadôvera tým určite vzrastie tiež.

4. Spontánny sex

Klasika. Poznáme to všetci. Na nič nie je čas, všetko sa zabehlo do krásnej rutiny, inak sa naše životy zrútili ako domček z karát a sex raz do týždňa, v piatok večer do tejto rutiny patrí. Rutina zabíja sexuálnu vášeň a túžby. Buďte teda spontánny. Neplánujte a urobte to. Uvoľnenosť a ľahkosť danej situácie vás dostane do inej dimenzie. Na netradičnom mieste alebo úplne nečakane. Naštartujete svoj sexuálny život a budete sa zase cítiť ako tínedžeri.

Bude vás zaujímať: Sex po pôrode: Je v poriadku, ak si ho žena neužije? Kedy je naň vhodný čas?

5. Doprajte chlapovi zmenu v sexe

Samozrejme, že máte za tie roky ostrieľané polohy, viete, čo má kto rád a čo naopak nie je až také super. Cítite sa jeden pri druhom v bezpečí a ste si intímne veľmi blízki. Je to však stále o tom istom. Nenudíte sa tak trošku aj vy? Chce to zmenu. Chlap vám to nepovie, aby neranil vaše city, ale z času na čas je zmena presne to, čo vám zase poriadne rozprúdi krv v žilách. Možnosti máte nekonečné. Stačí zapojiť svoju fantáziu.

6. Chlap sa potrebuje správať ako zviera

Potrebuje byť dominantný tvrdý chlap. Nemyslíme tým, že vás vytrieska opaskom, ale napríklad, že vám strhne šaty alebo nie je úplne najnežnejší. Doprajte mu sem  - tam aj divoký sex. A čo vy viete. Možno sa zapáči aj vám. Takto môžete byť nezbední obaja. Môže to byť také vaše malé tajomstvo. Uvidíte, ako sa budete pri raňajkách červenať.

Pozrite aj: Misionárska poloha u Slovákov pri milovaní vyhráva: Sme proste konzervatívni!

7. Niekedy jednoducho nechce robiť vôbec nič

Poviete si, že to je také chlapské, ale nie je to tak. Niekedy proste chlap potrebuje cítiť, že je oňho postarané aj v tomto smere. Na začiatku vzťahu, keď ste sa spoznávali, makal zase on. Tak je čas sa mu revanšovať. Dajte mu to, čo si zaslúži. Aspoň z času na čas.

8. Žena dominantná v sexe

Je to taký zvláštny psychologický trik, keď sa vám chlap úplne odovzdá a nepohne sa a ani nič nespraví, pokiaľ vy nedovolíte alebo nepoviete. Zviažte ho a dráždite ho. On nesmie nič, vy ste tam šéf. Rozbláznite ho do nepríčetnosti. A ešte keď k tomu pridáte divadielko, bude to nezabudnuteľné. Neexistuje nič viac sexi pre mužov, ako masturbujúca žena, priamo pred nimi. Pravdepodobne to bude najlepší sex vo vašom živote.

9. Výstredný sex už nie je tabu

Veľa krát sú chlapi oveľa viac hanbliví, ako ženy. Možno by ste si mysleli, že nie, ale naozaj je to tak. A preto pokiaľ túžia po nejakej šialenej sexuálnej praktike alebo po niečom veľmi odvážnom, radšej si to nechávajú pre seba. Pikantné túžby mužov ich robia zraniteľnejšími. Aspoň si to myslia. Ak máte tušenie, že je to váš prípad, tak príďte s niečím výstredným vy sama. Nemustí to byť švédska trojka, ale trochu experimentovať by ste naozaj mohli.

10. Mužské sexuálne fantázie - rozprávajte sa o nich

Chlapi nechcú veľmi hovoriť o svojich fantáziách so svojimi partnerkami, pretože sa obávajú, že by mohli pôsobiť zraniteľne a čudne. Ale túžia po tom úplne najviac. Mužské sexuálne fantázie sú často jednoduché a vôbec nie také náročné.Nehovoríme, že všetko, o čom fantazíruje musíte aj vyskúšať, ale nabádajte ho k tomu, aby sa o tom nebál hovoriť. Už len to, že vám o nich povie ho dostane do varu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 17.08.23 21:25

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní